Nyhedsbrev januar 2007


Nyhedsbrev januar 2007
Nyheder og priser i 2007 Vores kundeundersøgelser viser, at kvalificerede ansøgere er det vigtigste for vores kunder lige nu, og vi bruger hvert år et to-cifret millionbeløb på at skaffe flere brugere og ansøgere til vores kunder.

Fra 2004 til 2006 er vores trafik fordoblet fra ca. 100.000 til ca. 200.000 unikke brugere pr. uge. I andre medier ville det have betydet en tilsvarende stigning i prisen, men Jobindex har holdt listepriserne konstante, og det gør vi også i år. Man når altså ud til dobbelt så mange brugere for de samme penge.

Blandt de forskellige medarbejdergrupper er det kvalificerede ansøgere til leder- og specialiststillinger, vores kunder lægger allermest vægt på. Efter nytår kører vi derfor en TV-kampagne, hvor vi både fortæller, at der er over 10.000 job på Jobindex, og at vi har over 1000 lederjob og 500 ingeniørjob. Det skal gerne få endnu flere ledere og ingeniører ind på Jobindex.

Rekruttering fra Sverige er også et stort ønske. Jobindex driver allerede en af de største jobsites i Sverige under navnet Jobsafari.se, og i foråret vil vi lægge alle vores københavnske jobannoncer ind på Jobsafari.se, og lancere en reklamekampagne i Skåne, der skal få flere folk fra Skåne til at søge job i Danmark via Jobindex.

Nu er vi næsten lige så store som de andre lagt sammen Gallup tæller hver uge, hvor mange unikke besøgende, besøg og sidevisninger, de førende jobdatabaser har. Uanset hvilket nøgletal der måles på, har Jobindex været Danmarks største jobdatabase siden 2002. Og nu er vi næsten lige så store som de andre tilsammen.

Alligevel er listeprisen på en standard jobannonce på Jobindex lavere end hos de andre jobdatabaser. Det betyder, at vi ikke alene bliver set af flest jobsøgende - vi er også den jobdatabase, der har den laveste kontaktpris.

Hos Jobindex får du med andre ord mest for pengene! Prøv Jobindex næste gang I har en ledig stilling. En profilannonce med CV-match koster kun kr. 4.995 plus moms. Læs mere om Jobindex produkter på adressen: www.jobindex.dk/produkter

Rekordhøjt antal nye jobannoncer i 3. kvartal Det danske arbejdsmarked har udviklet sig overraskende gunstigt gennem de seneste år. Siden konjunkturvendingen i slutningen af 2003 er ledigheden faldet med knap 70.000 personer - og senest faldt ledigheden med næsten 5.000 personer fra august til september - så der aktuelt er 117.100 ledige.

Dansk Jobindex, som er en måling over nye jobannoncer lagt på nettet, viser at presset på arbejdsmarkedet vil fortsætte i den kommende tid. For første gang nogensinde passerede Dansk Jobindex i oktober 30.000 jobannoncer, og væksten er fortsat i november og december. Da hver jobannonce erfaringsmæssigt indeholder 1-2 ledige stillinger - bliver der reelt lagt 45-50.000 nye ledige stillinger på nettet hver måned.

Det fortsat store antal nye ledige stillinger indikerer, at virksomhederne fortsat er på jagt efter arbejdskraft. Det er imidlertid vanskeligt at sige, om de kan få dækket deres efterspørgsel. Ledigheden er allerede nu kommet så langt ned, at mange virksomheder har vanskeligt ved at få adgang til den arbejdskraft, de har behov for - og flaskehalsproblemernes omfang ser kun ud til at kende én retning - op. Læs resume af artikel fra Dagbladet Børsen Læs Dansk Jobindex for november 2006 (PDF)

Venlig hilsen

Kaare Danielsen