14 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

14 jobannoncer

Gem
Slots- og Kulturstyrelsen

Akademisk medarbejder til kortlægning af sten- og jorddiger

Nykøbing F

Er du skrap til GIS? Har du sans for kulturlandskabets detaljer og et stærkt samarbejdsgen? Så læs videre her, hvis du vil bidrage til at forbedre kortlægningen af stendiger.

Slots- og Kulturstyrelsen har fået en bevilling til at foretage en særlig kortlægning af stendiger, for at supplere den igangværende landsdækkende registrering af beskyttede sten- og jorddiger. Kvalitetssikringen vil foregå i QGIS og der er helt overvejende tale om skrivebords- og skærmarbejde.

Til daglig vil du ind indgå i et kortlægningsteam bestående af en projektleder og tre andre GIS-medarbejdere. Vi har et stærkt samarbejde og er gode til at hjælpe hinanden.

Slots- og Kulturstyrelsen
Gem
Ringsted Kommune

Arrangements- og driftsleder til Ringsted Kongrescenter

Ringsted

Interesserer du dig for kultur, oplevelser og events?

Som arrangements- og driftsleder får du det overordnede ansvar for vores arrangementsafvikling og service over for vores gæster.

Du er leder for vores arrangementsteam, der består af 1 fuldtidsmedarbejder og 4 sæsonansatte, der arbejder med klargøring, afvikling og oprydning, samt ca. 60, fortrinsvis unge, timelønnede medarbejdere. Du står for vagtplanerne og koordinerer de overordnede arbejdsopgaver.

Genitor ApS søger for Vikingeskibsmuseet i Roskilde
Gem
Genitor ApS

Publikumschef

Roskilde

Er du optaget af berigende publikumsoplevelser og af at skabe rammer, der får dem til at blomstre? Er du motiveret af en strategisk ledelsesopgave på et af Danmarks mest fantastiske museer, og er du en dygtig leder af ledere?

Du tiltræder på et tidspunkt, hvor der er fokus på organisationsudvikling, trivsel, forberedelse af museets kommende strategiperiode og udvikling af Nyt Vikingeskibsmuseum. Du får medansvar for at tilpasse museet til den fremtidige drift, den nye museumsreform og den grønne omstilling.

Som publikumschef på Vikingeskibsmuseet er du sikret en rolle, der udvikler sig og som kontinuerligt vil udvikle og udfordre dig som leder.

Gem
Danmission

Engagementskonsulent med fokus på frivillighed og folkekirkelig forankring

Du vil træde ind i en organisation midt i en spændende proces, hvor vi aktivt arbejder på at styrke vores engagement og den demokratiske proces i Danmission. Du vil få en plads i det udvalg, som bestyrelsen har nedsat, og som har deltagelse fra både bestyrelse og sekretariat.

Arbejdet i dette udvalg sigter mod at udvikle en række forslag, der både imødekommer dem, der allerede er engageret og skaber rum for nye initiativer.I din hverdag vil du både skulle arbejde med:

  • At øge og udbygge engagementet i Danmission
  • At vedligeholde og pleje det eksisterende netværk
Gem
Østsjællands Museum

Undervisningsansvarlig – Østsjællands Museum

Vi søger dig, der brænder for at undervise og sikre vores formidlingstilbud til børn og unge i geologi og koldkrigshistorie på to af Danmarks mest unikke attraktioner!

I rollen kommer du til at arbejde med vores allerede velfungerende og godt anvendte undervisningstilbud til børn og unge. Undervisningen er praktisk og griber den naturlige autenticitet - det vil sige, at forløbene foregår ved ture ned i Faxe Kalkbrud og 18 meter under jorden i undergrunden på Koldkrigsmuseum Stevnsfort.

Gem
ROMU

Kulturhistorisk konservator

Roskilde

Drømmer du om at arbejde i en statsanerkendt, kulturhistorisk museumsorganisation med knap 100 højtspecialiserede kolleger, to magasiner og ti besøgssteder med tilsammen over 200.000 museumsgenstande og over 200.000 besøgende om året? Så har du chancen nu.

ROMU søger en konservator, der har lyst og evne til at indgå i flere forskelligartede arbejdsgrupper på tværs af fagligheder og adresser – og som vil stortrives i et arbejdsliv, som både indbefatter udstillingsarbejde, rekvireret arbejde inden for arkæologien og generel konserveringsfaglig museumsdrift med fokus på den gode publikumsoplevelse både nu og i fremtiden.

1942
Gem

Graver søges

Svinninge

Stillingen som graver ved Hjembæk- Svinninge sogn, Holbæk provsti er ledig 1.august 2024 eller efter aftale.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Sdr Dalby Menighedsråd
Gem

Sognemedhjælper

Haslev

Sønder Dalby Kirke søger en sognemedhjælper, der i samarbejde med andet personale, menighedsråd og frivillige har lyst til at støtte op om...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Aarhus Stift
Gem

Provst for Kalundborg Provsti og sognepræst i Finderup-Reerslev Pastorat i Roskilde Stift

Høng

Stillingen som provst for Kalundborg Provsti og sognepræst i Finderup-Reerslev Pastorat i Roskilde Stift er ledig.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
LYDERSLEV og Frøslev kirker
Gem

Lyderslev-Frøslev sogne søger en kirkesanger

Store Heddinge

Stillingen er på 4 timer pr. uge.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Sognepræst i Faxe-Roholte - Tryggevælde Provsti

Stillingen som tjenestemandsansat sognepræst i Faxe-Roholte Pastorat, Tryggevælde Provsti er ledig.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Kirkebogsførende sognepræst til Rødbyhavn Pastorat

Nykøbing F

En stilling som sognepræst (kbf) i Rødbyhavn Pastorat, Maribo Domprovsti, i Lolland-Falsters Stift er ledig til besættelse fra den 1. september 2024.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Foreningen Hal 12
Gem

Er du skateforeningen Hal 12´s nye Eventmaker?

Roskilde

Er du Hal 12´s nye Eventmaker?

Indrykket:
Lille Heddinge-Højerup Sognes Menighedsråd
Gem

Organist til Lille Heddinge/Højeruo/Havnelev kirker

Rødvig Stevns

En stilling som organist ved Lille Heddinge / Højerup og Havnelev kirker er ledig pr. 01. august 2024.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV