Skoleopholdet – opbyg din faglighed og et stærkt elevfællesskab Skoleopholdet – opbyg din faglighed og et stærkt elevfællesskab

Skoleopholdet – opbyg din faglighed og et stærkt elevfællesskab

5 gange i løbet af din elevtid kommer du på 14-dages skoleophold, så du bliver klædt på til at kunne kalde dig materialist. Undervisningen foregår i Skåde 10 min fra Århus, og vi betaler selvfølgelig for kost og logi.

Det er nice at komme lidt væk fra rutinen, og det er motiverende at lære en masse, man kan tage direkte med hjem. Og så er det megahyggeligt med fællesskabet i klassen.

Det er nice at komme lidt væk fra rutinen, og det er motiverende at lære en masse, man kan tage direkte med hjem. Og så er det megahyggeligt med fællesskabet i klassen.

Annika, elev i Matas Ringe.

Vi tager din mentale sundhed alvorligt – i samarbejde med True North

Vi går ikke kun op i, at du bliver god til dit arbejde. Det betyder også noget for os, at du har det godt. Og at du som menneske er rustet til det arbejdsliv, du tager hul på hos os. Derfor har vi opstartet kurset True North, hvor du og de andre elever lærer at finde vej gennem livet.

Her dykker vi ned i, hvordan man som menneske tager ansvar for sine handlinger, sætter mål for sig selv, bevarer optimismen og kommer videre, hvis man træder ved siden af. Og så er det her, vi for alvor skaber det gode elevfællesskab.

True North

Hvad er True North-kurset:

På 5 intensive dage lærer du at få dine evner bedre i spil gennem fokus på selvindsigt og personlig ledelse.

Programmet er designet, så du opdager alt det gode i dig selv – gennem sjove opgaver, inspirerende historier og aktiviteter, der sætter gang i kroppen.

Når kurset er færdigt, har du værktøjerne til at nå indre balance, håndtere konflikter bedre og være din egen bedste coach.

Lærerne er søde og forstår én. Og man kan altid gå til dem, hvis man har problemer, uanset hvad det drejer sig om.

Annika, elev i Matas Ringe.

Bliv rustet til livet i butikken – og din egen fremtid

Hverdagen i en af vores butikker kan byde på lidt af hvert. Kunderne forventer, at vi kan vejlede dem i alle de typer produkter, vi forhandler. Og samtidig skal der gennemføres kampagner, ligesom butikken skal nå sine salgsmål.

Alt det bliver du klædt på til, når vi underviser dig i:

  • Detailhandel
  • Butiksdrift
  • Kend din krop
  • Helsekost
  • Håndkøbsmedicin
  • Kemi og miljø
  • Idé, koncept og salg

Efter undervisningen er slut, få du praktiske opgaver med hjem i butikken, og vi sender dig løbene e-læringsmoduler, så vi hele tiden topper op på din viden. Du slutter uddannelsen med en fagprøve.

Matas - Her ligger skolen
Matas - Skoleophold

Kom ind i et unikt fællesskab

Du bor på skolen i de 2 uger ad gangen, du er afsted. Det kan måske lyde overvældende, men det giver dig til gengæld en helt særlig mulighed for at få venner fra hele landet. Og det er noget, vores nuværende elever ikke ville være foruden.

Vi arrangerer ture til Aarhus via vores messenger-gruppe, eller også så bliver vi på skolen og spiller brætspil i baren eller banko om mandagen. Så der er altid noget at lave, også når man har fri.

Annika, elev i Matas Ringe.
Bliv elev i Matas