Mejeri Trainee - Gjesing Mejeri

Skanderborg

Vi søger en ny elev, der kan begynde på mejeristuddannelsen i august 2025.

Vil du lære et traditionsrigt håndværk fra bunden, og er du samtidig interesseret i IT og avanceret teknologi?

Som mejeritrainee i Arla bliver du ekspert i både moderne og traditionelle mejerimaskiner samt får solid indsigt i hele produktionsprocessen. Du kommer til at arbejde i en stor, international virksomhed, hvor håndværk, moderne teknik og kendte mærkevarer bliver en del af din dagligdag. Kickstart din karriere i en global og bæredygtig virksomhed, der bringer sundhed og inspiration ud i verden på naturlig vis, og vær med til at skabe fremtidens mejeri sammen med os.

Om Mejeritraineeuddannelsen

Uddannelsen til mejerist er en erhvervsuddannelse, der veksler mellem skoleophold og praktik. Der kommer fart på din hverdag, når du lærer om moderne mejeridrift.

  • Dit uddannelsesforløb varer 3 år og 1 måned, og du får løn fra første dag. Din elevtid vil veksle mellem skoleophold på Kold College i Odense og praktik på mindst to mejerier
  • I praktikken bliver du en del af holdet i produktionen og lærer at fremstille mejeriprodukter fra bunden
  • Du kommer med andre ord i nærkontakt med produkterne og får næse for kvalitet
  • Samtidig får du får et godt indblik i moderne mejeridrift og produktionsprocesser og bliver en del af en strømlinet produktion, hvor lean og optimeringsprojekter er en del af hverdagen

Den teoretiske del af uddannelsen består af 55 ugers skoleophold på Kold College, hvor du får venskaber, oplevelser og læring for livet. Du lærer bl.a. om produktionsudstyr, produktkvalitet, logistik, miljøstyring, hygiejne, mikrobiologi, fysik og kemi. Uddannelsen afsluttes med en svendeprøve.

En uddannelse der åbner døre

Mejeristuddannelsen giver gode jobmuligheder både i og uden for mejeriindustrien. Danske mejerister ligger klart i top inden for deres felt, og klarer du dig godt under din uddannelse, vil der også være gode muligheder for videre ansættelse hos Arla. Her vil vi naturligvis støtte op om din videre faglige udvikling og dygtiggørelse. Du kan også vælge at videreuddanne dig som f.eks. procesteknolog, levnedsmiddelingeniør eller mejeriingeniør.

Om mejeriet

På Gjesing Mejeri producerer vi ca. 7.500 tons Blåskimmel- og Rødkitost, som sælges til markeder i hele verden, i høj grad under Castello® mærket. Som mejeritrainee på Gjesing Mejeri kan du se frem til en afvekslende hverdag, hvor der er god mulighed for at tilegne dig en solid viden om mejeriteknologi, driften af mejeriudstyr, samt udførelsen af driftskontroller og kvalitets analyser.

Du vil få en afvekslende hverdag med mange forskellige opgaver, som vil give dig en god forståelse for de mange forskellige processer i fremstillingen af skimmeloste. Noget af arbejdet er fysisk krævende, og der vil forekomme skiftende arbejdstider, da vi opererer næsten hele døgnet -og ind imellem også i weekender.

Du kan desuden se frem til at samarbejde med dygtige og flittige kolleger i et sikkert og behageligt arbejdsmiljø. Vi har stor fokus på medarbejder trivsel samt gode arbejdsforhold.

Hvem er du?

  • For at blive en del af holdet, skal du have bestået folkeskolens afgangsprøve og have en naturlig interesse for de naturvidenskabelige fag; særligt matematik, fysik og kemi
  • Vi forventer også, at du er ansvarsbevidst, en teamplayer og brænder for udfordringer

Ansøgning og kontakt

Hvis du vil gribe denne spændende mulighed, bedes du sende din ansøgning hurtigst muligt via nedenstående link. Vi kigger ansøgningerne i gennem løbende og lukker stillingen, så snart den rette kandidat er fundet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte;

Elevansvarlig : Elise Borregaard på tlf.: +4591316643 eller pr. mail: elbor@arlafoods.com, eller Ostemester: Nicolaj Miskow på tlf: 91314321eller mail: nimis@arlafoods.com

Ansættelsestype: Fastansættelse

Hjemmearbejde: Tilbydes ikke

Ugentlig arbejdstid: Fuldtid

two colleagues smiling
two colleagues smiling
5 of 5 stars

1,023 of Arla Foods’ employees have evaluated Arla Foods on Jobindex

person in front of computer

Grow with Arla

Arla is committed to creating products that delight customers and contribute to healthier, more balanced lifestyles. We also want to develop new products that cater to local tastes and preferences, respond to emerging trends and opportunities. Which is why we have a dedicated team of colleagues – and a purpose designed building – to focus on research, technology and innovation.

Here, we push the boundaries of science and technology to create an exciting future for both dairy and food in general. Part of creating the future of dairy is imagining what could happen next.

a group of people talking and smiling outside
a group of people talking and smiling outside

Arla is committed to creating products that delight customers and contribute to healthier, more balanced lifestyles. We also want to develop new products that cater to local tastes and preferences, respond to emerging trends and opportunities. Which is why we have a dedicated team of colleagues – and a purpose designed building – to focus on research, technology and innovation.

Here, we push the boundaries of science and technology to create an exciting future for both dairy and food in general. Part of creating the future of dairy is imagining what could happen next.

NINA BJERRING


“There are so many great colleagues in Arla and everyone has something to contribute with.”

Careers in Arla grow, whereas videos are a glimpse of a moment. Nina is today SVP Procurement.

DIVE INTO OUR BUSINESS

Curious to see what happens in Arla? How people around the world experience their everyday work life? Or wondering which business area might be right for you?

SUPPLY CHAIN

A living link between farm and fridge

ARLA IT

Technology meets flexibility

FINANCE

Co-driving value creation

INNOVATION

The department of possibilities

SALES AND MARKETING

The heart and drive of our brands

THE BARN

The world's most external internal agency
Profile image of Ola Arvidsson
Profile image of Ola Arvidsson

OUR GROWTH IS YOUR GROWTH


CHRO Ola Arvidsson

“At Arla Foods we know that there is a direct and unbreakable connection between the growth of our people and the growth of our company which is why we have such a strong and enduring commitment to creating opportunities for all of our people to develop their skills and unlock their full potential.”

Students and Graduates

two student assistants talking two student assistants talking

Student Assistants

Are you eager to kickstart your career in a global organization?
three interns talking at a table a group of people talking

Internship Positions

Join us in shaping the future of dairy!
a group of people talking a group of people talking

ARLA FUTURES

Choose your path. Shape our future
We want to nurture an inclusive culture where we can all thrive and grow and where everyone’s contribution is valued. We do this by providing a workplace where collaboration and inclusion are prerequisites for high performance and where ambition co-exists with safety and support.

Do you want to join us?

We’ve got a high performing culture and we have great ambitions. We’ve got a strong strategy for growing our business and one for growing our colleagues too. So, if a dynamic environment where change is an everyday occurrence appeals to you, discover more about our business, immerse yourself in Arla life and see what opportunities we have available.