Mejerist

Branderup J

Som Mejerist i osteriet på Branderup Mejeri kan du se frem til en afvekslende hverdag blandt 175 gode og glade kolleger. Du bliver en del af en innovation og bæredygtig virksomhed der fremstiller 90.000 tons mozzarella om året. Mejeriet er i rivende udvikling, og vi får brug for din hjælp til at producere Mozzarella.

Vi er blandt verdens førende producenter af Mozzarella til store internationale kunder, Vi sætter en ære i at være deres foretrukne leverandør, og udvikler løbende vores konkurrencedygtighed til gavn for Arla og landmanden. Vores Mozzarella sælges i dag til >100 lande fordelt på samtlige kontinenter, og forarbejder 22% af alt dansk mælk. Vi er organiseret som ONE-Mozzarella, dvs. vi samarbejder tæt på tværs af hhv. Rødkærsbro og Branderup mejeri.

Om jobbet

Din opgave bliver at deltage i driften i Osteriet, hvor vi arbejder 24/7.

Osteriet har 16 ostetanke samt 2 strækker linjer, hvor vi producere 2,3 kg’s mozzarella fileter – som efterfølgende vakuum pakkes i 2,3 kg & 9,2 kg’s pakker.

Din arbejdsdag vil, udover driften, bestå af opgaver som at:

  • Være med til at holde fokus på at sikkerheden er i top.
  • Bidrage til løbende forbedringer af driften og processer.
  • Sikre at kvaliteten er i top gennem hele processen.
  • Registrere produktionsdata i vores databaser.
  • Udtagning af prøver i produktionen
  • Rengøring og 5S i afdelingen.

Vi sørger naturligvis for, at du får den nødvendige oplæring i sikkerhed, udstyr og processer.

Du vil få en afvekslende hverdag med en stor kontaktflade i organisationen. Vi er et stort team, der arbejder på forskellige skift og du kan se frem til at samarbejde med dygtige og arbejdsomme kolleger.

Vi har stor fokus på trivsel og godt arbejdsmiljø, hvilket kræver, at du skal være proaktiv i forhold til din egen og dine kollegaers sikre adfærd og gode kommunikation.

Dine arbejdstider vil blive planlagt i et 5 ugers rul, og vi tilbyder muligheden for at vælge i mellem 2 typer rul:

  • Et rul hvor man både har 8/12 timers vagter inkl. weekend (2 ud af 5 weekender).
  • Et rul med 12 timers vagter inkl. weekend (2 ud af 5 weekender).

Vagterne er placeret henover ugen da vi er et mejeri der aldrig sover og er i drift 365 dage om året.

Hvem er du?

  • Du er uddannet mejerist.
  • Du er en teamplayer og går ikke på kompromis med sikkerhed og kvalitet.
  • Du er systematisk, god til at bevarer overblikket og ikke er bange for at tage initiativ og beslutninger, når det er nødvendigt for at skabe et godt resultat.
  • Du har kendskab til produktion af fødevarer.
  • Du går til opgaverne med godt humør og har en positiv indstilling, og du trives godt i et dynamisk miljø, hvor vi lægger stor vægt på nøjagtighed, orden og en ordentlig omgangstone.
  • Du skal være omstillingsparat og robust samt kunne holde hovedet koldt, selv når tingene ikke går helt efter planen.

Hvad tilbyder vi?

En arbejdsplads i udvikling, hvor man får en vigtig rolle i produktionen. Man bliver en del af et team på ca. 60 operatør hvor sikkerhed, arbejdsmiljø og kvalitet er nogle af de vigtigste grundsten i vores kultur.

I Arla værner vi om din personlige og faglige udvikling, og derfor sætter vi din karriere højt. Ligeledes har vi en positiv samarbejdskultur, som sikrer, at du kan udfolde dit potentiale.

Ansøgning og kontakt

Hvis du drømmer om at blive vores nye mejerist, bedes du sende din ansøgning hurtigst muligt via nedenstående link, Der vil blive afholdt samtaler løbende. Løn efter gældende overenskomst

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder, Rikke Holm, på tlf.: 29826108.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning

Ansættelsestype: Fastansættelse

Hjemmearbejde: Tilbydes ikke

Ugentlig arbejdstid: Fuldtid

two colleagues smiling
two colleagues smiling
5 af 5 stjerner

1.020 of Arla Foods’ employees have evaluated Arla Foods on Jobindex

person in front of computer

Grow with Arla

Arla is committed to creating products that delight customers and contribute to healthier, more balanced lifestyles. We also want to develop new products that cater to local tastes and preferences, respond to emerging trends and opportunities. Which is why we have a dedicated team of colleagues – and a purpose designed building – to focus on research, technology and innovation.

Here, we push the boundaries of science and technology to create an exciting future for both dairy and food in general. Part of creating the future of dairy is imagining what could happen next.

a group of people talking and smiling outside
a group of people talking and smiling outside

Arla is committed to creating products that delight customers and contribute to healthier, more balanced lifestyles. We also want to develop new products that cater to local tastes and preferences, respond to emerging trends and opportunities. Which is why we have a dedicated team of colleagues – and a purpose designed building – to focus on research, technology and innovation.

Here, we push the boundaries of science and technology to create an exciting future for both dairy and food in general. Part of creating the future of dairy is imagining what could happen next.

NINA BJERRING


“There are so many great colleagues in Arla and everyone has something to contribute with.”

Careers in Arla grow, whereas videos are a glimpse of a moment. Nina is today SVP Procurement.

DIVE INTO OUR BUSINESS

Curious to see what happens in Arla? How people around the world experience their everyday work life? Or wondering which business area might be right for you?

SUPPLY CHAIN

A living link between farm and fridge

ARLA IT

Technology meets flexibility

FINANCE

Co-driving value creation

INNOVATION

The department of possibilities

SALES AND MARKETING

The heart and drive of our brands

THE BARN

The world's most external internal agency
Profile image of Ola Arvidsson
Profile image of Ola Arvidsson

OUR GROWTH IS YOUR GROWTH


CHRO Ola Arvidsson

“At Arla Foods we know that there is a direct and unbreakable connection between the growth of our people and the growth of our company which is why we have such a strong and enduring commitment to creating opportunities for all of our people to develop their skills and unlock their full potential.”

Students and Graduates

two student assistants talking two student assistants talking

Student Assistants

Are you eager to kickstart your career in a global organization?
three interns talking at a table a group of people talking

Internship Positions

Join us in shaping the future of dairy!
a group of people talking a group of people talking

ARLA FUTURES

Choose your path. Shape our future
We want to nurture an inclusive culture where we can all thrive and grow and where everyone’s contribution is valued. We do this by providing a workplace where collaboration and inclusion are prerequisites for high performance and where ambition co-exists with safety and support.

Do you want to join us?

We’ve got a high performing culture and we have great ambitions. We’ve got a strong strategy for growing our business and one for growing our colleagues too. So, if a dynamic environment where change is an everyday occurrence appeals to you, discover more about our business, immerse yourself in Arla life and see what opportunities we have available.