Drømmer du om en karriere, hvor passion for kvalitet og innovation går hånd i hånd? Bliv en del af en spændende rejse i Danpo, hvor vi sammen sætte nye standarder inden for fjerkræindustrien.
Til vores Kategori og innovationsafdeling i Aars søger vi netop nu en kollega der kan hjælpe til i produktudviklingen af ”ready to cook”-produkter. Vi søger en person der klar på at tage ansvar, arbejde selvstændigt, struktureret og har masser af gåpåmod. Det forventes at du er arbejdsom, kan arbejde med flere bolde i luften, har en interesse for produktudvikling og kan lide at arbejde med fødevarer.
Som vores nye kollega vil du indgå i et spændende team med fart på. vi er lokaliseret i både Skanderborg og Aars og har til daglig ansvaret for udvikling af alle Danpos nye produkter, samt det generelle ansvar for sortimentet. Vi arbejder hurtigt, har en åben tilgang til dagligdagen og et mindset om at det også skal være sjovt at gå på arbejde
Vi forestiller os at du kan arbejde mellem 8 og 15 timer om ugen. Tidspunktet kan være fleksibelt. Opgaverne er mange, men du vil blandt andet få ansvaret for at udarbejde, og pakke prøver til vores kunder, inden nye produkter skal præsenteres.
Vi forestiller os, at du enten:
Derudover forventer vi, at:
Send din ansøgning hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler og ansætter, så snart den rette kandidat er fundet. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sofie via e-mail Sofie.petersen@danpo.dk.
Vi glæder os til at høre fra dig!
”Her kan man virkelig gøre en forskel. Ledelsen lytter, hvis du bringer idéer på banen, og så har du mulighed for at påvirke branchen til fx at prioritere mere dyrevelfærd.”
Anders Bekker, Salgschef, Detail… en del af en virksomhed, hvor CEO’en er på fornavn med eleverne, og idéer fra fabriksmedarbejderne kan ryge med på møderne i topledelsen.
Danpo er stor nok til at påvirke danskernes madvaner. Men også lille nok til, at det kan mærkes på bundlinjen, når du støtter op om et stort salg – eller lukker det selv.
Bonusser og mål er fælles i vores teams, fordi vi kun lykkes, når vi arbejder sammen. Her byder alle ind med noget forskelligt og får friheden til at arbejde, som det er optimalt for dem. Det er der brug for. For ambitionerne er høje – vi går nemlig benhårdt efter at omstille os fra et klassisk slagteri til at have dyrevelfærd og teknologisk udvikling i fokus.
”Diversitet er noget af det vigtigste for mig – både at vi i afdelingen har vidt forskellige kompetencer, erfaringer og baggrunde. Men også når jeg vælger ledere til vores team. De andre ledere skal ikke minde for meget om mig.”
Mohammed Mouneimne, Sales Director, Global Exportevalueringer på Jobindex
4 of 5 stars