Conversion rate optimization (CRO) specialist – vær med til at indfri vores grønne ambitioner

Svinninge

Vil du være med til at skabe digitale løsninger, der hjælper vores kunder med at træffe bæredygtige valg?

Hos Andel Energi kæmper vi hver dag for den gode kundeoplevelse og for at gøre det nemt at tage bæredygtige valg. Vores app, selvbetjening og onlinesalg har aldrig haft så mange brugere som nu. Derfor har vi brug for dig til at hjælpe os med at styrke danskernes grønne omstilling gennem vores digitale kanaler.

Din indsats er afgørende for, at vi fortsat kan optimere vores digitale salg og kundeoplevelse – både når det gælder salg af El og salg af vores nye produkter inden for ladeløsninger, varmepumper og solceller.

Thomas Ø. Christensen, afdelingsleder i Digital

Når mange kompetencer mødes…

… skabes de bedste løsninger. Det ved vi i teamet Digital, hvor vi er 15 kolleger, som sammen har ansvaret for at drive de digitale kanaler inden for salg, selvbetjening og app for Andel Energi.

Vi oplever en kæmpe interesse i brugen af vores løsninger, og derfor arbejder product ownere, service- og webdesignere, tekstforfattere og projektledere tæt sammen for at videreudvikle vores digitale løsninger.

2 dage om ugen mødes vi på kontoret i Svinninge. De andre dage er vi mere fleksible, men uanset hvor vi er, så er hjælpsomheden høj, for vi vil rigtig gerne hinanden som team.

Thomas

En afgørende rolle i optimeringen af vores digitale salgstragt

Som CRO Specialist i Digital hos Andel Energi vil du spille en afgørende rolle i at optimere vores digitale salgstragt for at øge konvertering af digital trafik til online salg og lead generering. Du vil være ansvarlig for at analysere webtrafik og brugeradfærd, gennemføre A/B tests, implementere UX- og designoptimeringer samt samarbejde med tværfaglige teams, om at udvikle og eksekvere digitale salgskampagner. Derudover vil du være ansvarlig for at drive et struktureret test-measure-learn setup, for at sikre læring og kontinuerlig optimering.

Primære arbejdsopgaver og ansvar:

  • Analysere webtrafik og trafikkilder for at identificere optimeringsmuligheder
  • Udføre grundige analyser af brugeradfærd ved hjælp af webanalyseværktøjer (Google Analytics, Hotjar eller lignende platforme)
  • Udvikle og implementere A/B-tests for at optimere landing sider, budskaber, formularer, CTA’er og bestillings flows
  • Give UX- og design anbefalinger baseret på datadrevne indsigter for at forbedre brugerengagement og konverteringsrater
  • Samarbejde med marketingteamet om at foreslå og teste digitale salgskampagner, med henblik på at optimere genkendelse og salg
  • Drive et struktureret test-measure-learn setup for at sikre læring og kontinuerlig optimering
  • Implementere growth hacking metoder, for at fremskynde væksten og identificere nye muligheder for konverteringsforbedringer

CRO Specialist med forståelse for web- og UX-design

Vi forestiller os, at du kommer med erfaring inden for e-handelsplatforme og digitale salgskampagner fra en større e-commerce-forretning. Og at din tilgang til opgaveløsning er analytisk, med fokus på detaljer for i sidste ende at optimere brugeroplevelsen og drive målbare resultater.

Derudover forestiller vi os, at du har:

  • En kandidatgrad inden for marketing, digital, statistik, psykologi eller beslægtede områder
  • Dokumenteret erfaring med konverteringsoptimering, A/B-test og webanalyse
  • Færdigheder i brug af webanalyseværktøjer som Google Analytics, Hotjar eller lignende platforme
  • Stærke analytiske færdigheder med evnen til at fortolke data og omsætte indsigter til testbare hypoteser og prioriterede digitale initiativer
  • Erfaring med UX/UI-designprincipper og best practice inden for e-commerce
  • Gode kommunikations- og samarbejdsevner med evnen til at arbejde på tværs af funktioner og præsentere resultater for interessenter.

Vi kombinerer formål, faglighed og fællesskab

Hos os bliver du en del af en arbejdsplads, der engagerer sig i den grønne omstilling og aktivt sætter positive spor i samfundet. Vi er en del af et demokratisk-ejet andelsselskab, men også et fællesskab der tænker langsigtet og formålsdrevet, og hvor forandringer er velkomne, som en naturlig del af dagligdagen.

Vores særlige andelskultur bygger på fællesskab og tillidsfulde relationer. Når vi mødes i kantinen, taler vi uformelt med hinanden, og i arbejdet mødes vi med en ligeværdig tilgang på tværs af koncernen, fordi vi ved, at hver person bidrager med noget unikt og værdifuldt.

En organisation i bevægelse – vil du med på rejsen?

Lyder stillingen som noget for dig, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via annoncen her. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder for Digital, Thomas Ø. Christensen på telefon 41 98 69 88.

Samtalerne afholdes løbende, og vi ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

For at sikre gældende GDPR-lovgivning modtager vi kun ansøgninger via jobannoncen.

Ansøgningsfrist: 03-06-2024

Andel Energi
Andel Energi

Vi giver dig positiv energi – hver dag

I Andel Energi leverer vi el, naturgas og energirådgivning til mere end 1,2 mio. privat- og erhvervskunder. Det gør os til Danmarks største energiselskab.

Og vi bliver kun ved med at være de største, hvis vi har de bedste og gladeste kollegaer. Derfor vil du hurtigt opleve, at vi fokuserer på både trivsel og udvikling – og på at give dig fleksibiliteten til, at din hverdag kan hænge bedst muligt sammen.

Vi har hinandens ryg, så man kan sagtens melde ud, hvis man har et svagt område eller ikke føler sig kvalificeret til en opgave. Samtidig har vi masser at lære af hinanden, og det er super spændende.

Trine, Channel Manager.
Andel Energi - Trine

Som energiselskab er det vores pligt at handle bæredygtigt. Men det gør vi først for alvor, når vi sørger for, at du som ny kollega får et arbejdsliv i balance.

Andel Energi - Arrow down
Balance mellem faglige udfordringer og kollegial hygge.

Balance mellem faglige udfordringer og kollegial hygge.

Balance mellem hasteopgaver og hensyn til privatlivet.

Balance mellem hasteopgaver og hensyn til privatlivet.

Det er den balance, vi sigter efter at ramme. Hver dag.

Det er den balance, vi sigter efter at ramme. Hver dag.

Mød dine nye kolleger

Andel Energi - Digital og Marketing

Digital og Marketing

Anne Bunch-Poulsen

Andel Energi - Salg og Rådgivning

Salg og Rådgivning

Nikolaj Fisker Damkjær

Andel Energi - Kundeservice og support

Digital og Marketing

Sarah Wilborg Bergstrøm

Andel Energi - Afregning, analyse og energidata

Afregning, analyse og energidata

Anders Sørensen

Er du klar på spændende, faglige udfordringer? Læs mere på vores karriereside om din nye, fleksible hverdag.

Læs mere