Depotmedarbejdere til aftenhold og nathold - Kolding

Kokmose 3

Vil du være en del af en virksomhed i stærk vækst, der er en livsnerve i en infrastruktur, som binder virksomheder og borgere sammen? Trives du med at være det gode eksempel og tage ansvar?

Hos GLS kommer du ind i en af Europas mest kendte virksomheder inden for pakkedistribution.

Du vil få din daglige gang i driften på vores depot på Kokmose 3 i Kolding. Depotet har som sin vigtigste opgave at levere pakker til rette sted inden for de deadlines, der er stillet, med omkostninger og kvalitet for øje. Dette fordrer, at alle tager ansvar og arbejder som ét team.

  • Vi søger fuldtidsmedarbejdere til aftenholdet i tidsrummet 14:00 til 22:00 samt søndag hver fjerde uge.
  • Vi søger deltidsmedarbejdere til natholdet i tidsrummet 22:00 til 02:00 tirsdag til fredag.

Dine opgaver

  • Sortering af pakker
  • Læsning og tømning af pakker fra lastbiler, containere/kasser og mindre distributionsbiler
  • Scanning af pakker
  • Kvalitetskontrol

Erfaring med læsning og sorteringsarbejde

Du har gerne erfaring fra et lignende job, men det er ikke et krav. Du har en god fysik, da der forekommer flere løft i den daglige arbejdstid. Vi har hjælpemidler til de helt tunge løft. Du taler, skriver og læser dansk, eller engelsk på et godt niveau. Har du flair for IT samt erfaring eller interesse i at arbejde med scannere og lagersystemer, så er det også et plus.

Teamorienteret og omstillingsparat

Vi lægger vægt på, at du er en teamplayer, som ønsker at yde og bidrage til, at vi får løftet vores daglige opgaver og udfordringer i flok. Samtidig er du omstillingsparat, fleksibel, mødestabil og har en god ordenssans.

Vi tilbyder

En virksomhedskultur, der prioriterer et åbent arbejdsmiljø med plads til alle. Du vil være med til at definere en fælles ansvarsfølelse i en virksomhed med høje ambitioner. Du får samtidig glæde af vores aktive personaleforening, der indbyder til hyggelige stunder med kollegerne på tværs af landet – og som også favner både dig og din familie.

Ansøgning

Vi indkalder løbende egnede kandidater til samtale, så send din ansøgning allerede i dag og senest d. 5. juni. Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte Operation Supervisor, Ronni Conrad på ronni.conrad@gls-denmark.com. Det vil også være Ronni, som du refererer til i hverdagen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

”Som depotmedarbejder har du mulighed for et fleksibelt arbejdsliv, der passer ind i andre vigtige ting i dit liv”

”Som depotmedarbejder har du mulighed for et fleksibelt arbejdsliv, der passer ind i andre vigtige ting i dit liv”

Dennis Mortensen, Supervisor

Hos GLS kommer du ikke i en kasse

GLS - Du er hjertet i sorteringen

Du er hjertet i sorteringen

Som Operator hos GLS får du en central rolle, som er fuldstændig afgørende for vores sorteringsflow. Alle andre funktioner i sorteringen arbejder for, at du har de bedste forudsætninger for at lykkes.

GLS - Teamwork og tillid

Teamwork og tillid

Hos GLS bliver du en del af et team, der arbejder sammen og hjælper hinanden. Vi anser tillid som det vigtigste grundstof i al samarbejde og lytter til det, der betyder noget for dig. Et stærkt team har også plads til dygtige individualister, der har mod på mere.

GLS - Et job med mening

Et job med mening

Du udfører en vigtig og meningsfuld opgave, når vi hver dag håndterer pakker på depoterne. Pakker, der har stor betydning for både afsendere og modtagere. Det kan være alt fra livsvigtig medicin, komponenter til kritisk infrastruktur, skrøbelige varer eller fødselsdagsgaven fra farmor.

GLS - Fællesskab med forskelligheder

Fællesskab med forskelligheder

Du kommer hurtigt til at mærke et helt unikt fællesskab. Vi spiller hinanden bedre og tror på, at forskellighed er en styrke. Hos GLS får du kolleger fra mere end 60 lande med stor bredde i både faglige og menneskelige kompetencer.

Et godt og sikkert arbejdsmiljø

Det er vigtigt for os, at vi har en sikker og tryg arbejdsplads. Du bliver bl.a. instrueret i korrekte løft, og vores arbejdsmiljørepræsentanter er uddannede i at vurdere både det fysiske og psykiske arbejdsmiljø, så du trives i dit job.

GLS - Det er vigtigt for os, at vi har en sikker og tryg arbejdsplads. Se vores medarbejderfordele

”GLS er bedst i branchen på vores kvalitet, og det kan vi i høj grad takke vores Operators for. Hver dag arbejder de i et højt tempo på at optimere vores pakkeflow på mange forskellige arbejdsstationer.”

Henrik Nyegaard, Director Operations

En verden af muligheder

Hos GLS får du hele pakken. En sikker og god start. Fantastiske kolleger. Og spændende udviklingsmuligheder, hvis du ønsker mere ansvar.

Lande

40

Medarbejdere

22000

Mio. pakker om året

870

GLS - Bliv en del af teamet