Duty Manager til Security Staff Check

Kastrup

Security er ansvarlig for sikkerheden på lufthavnens område, og til afdelingen Security Staff Check (SSC) søger vi en ny Duty Manager. I SSC er vi ca. 180 engagerede medarbejdere med mange forskellige baggrunde, nationaliteter og kulturer. Til dagligt udfører vi sikkerhedseftersyn af mere end 16.000 ansatte og samarbejdspartnere, køretøjer og vareleverancer til lufthavnen. Vi foretager også adgangskontrol, vagtbetjening samt bevogtning og eskortering.

Om at være Duty Manager | Operationel drift – personaleledelse – inspirerende

Som supervisor har du ansvaret for, at den daglige, operationelle drift og kvalitet i afdelingen lever op til de fastsatte målsætninger. Du skal informere, coache og motivere medarbejderne og sikre, at der leves op til de stigende krav til service og kvalitet, i tæt samarbejde med myndigheder, specialister, uddannelsesinstruktører og andre samarbejdspartnere.

Du får ansvar for trivsel og udvikling af ca. 25 medarbejdere, og du bliver et vigtigt medlem af vores lederteam på 8 Duty Managers, hvor du bidrager med viden og erfaring i forhold til ledelse og drift.

Derfor er dine vigtigste egenskaber som Duty Manager, at du:

  • begejstrer, inspirerer og viser vejen
  • er god til at formidle og gøre opgaver og mål jordnære for medarbejderne
  • trives med at omgås mennesker med forskellige baggrunde, nationaliteter og kulturer
  • følger op på og du når i mål med projekter og fokusområder
  • er kompromisløs når det kommer til høj sikkerhed, kvalitet og service
  • bevarer overblikket i pressede situationer
  • er god til at løse konflikter, før de opstår

Som Duty Manager i SSC får du et spændende job med gode personlige og faglige udviklingsmuligheder, både i dit arbejde og i din rolle, som en del af et velfungerende lederteam. Endvidere kommer du til at indgå i CPH’s store ledergruppe, hvor der er fokus på dine lederegenskaber blandt andet gennem CPH’s interne lederudviklingskurser.

Dine kvalifikationer til jobbet som Duty Manager inkluderer bl.a.:

  • Min. 3 års erhvervserfaring med driftsmæssige opgaver, gerne fra en servicevirksomhed
  • 3 års ledelseserfaring, hvor du både har opnået erfaring med operationel ledelse, drifts- og forandringsledelse
  • Gode evner i brugen af Microsoft Office
  • Gode kommunikationsevner på dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt
  • Kørekort til personbil
  • Normalt farvesyn

Du indgår i en turnusordning med vagter fordelt på hele døgnet, 365 dage om året, med varierende mødetider og weekendarbejde.

Arbejdet foregår over et stort geografisk område, som dækker stort set hele lufthavnens område. En del af afdelingens arbejdsopgaver foregår udendørs i checksteder, hvorfor din arbejdsdag foregå både indendørs og udendørs.

Om hvordan du lykkes i jobbet | Overblik – nytænkning – personaleledelse

Du lykkes i jobbet på den korte bane, når du kan skabe overblik i en til tider kompleks drift og få det bedste frem i de medarbejdere, som løser opgaven på dagen.

På den længere bane lykkes du, når driften er blevet en del af dit DNA, og hverdagens udfordringer løses efter best practice. Samtidig lykkes du, når har du overskuddet til at nytænke/re-tænke vores opgaveløsning, samtidig med at du sætter retning, motiverer og inspirerer dine kollegaer og samarbejdspartnere.

Om afdelingen/kollegerne | Bredt repræsenteret, alle fritidsaktiviteter
I vores afdeling er vi bredt repræsenteret i forhold til alder og etnicitet. Vi har både kollegaer, som i deres fritid cykler, løber, ror kajak, danser, gamer, går til hundetræning og en masse andre fritidsaktiviteter: Vi er næsten sikre på, at du vil kunne finde en kollega, som har den samme fritidsinteresse som dig.

Om Peder, din nye leder | Tillidsfuld – uddelegerende
Jeg er en leder som uddelegerer, er tillidsfuld samtidig med, at jeg har høje forventninger til mine omgivelser og jeg selv.

Jeg ser min vigtigste opgave i at lykkes, og at vi sammen bliver en succes gennem andre.

Om os | Hvad kan vi tilbyde
I CPH er du en del af en helt særlig atmosfære og et samfund, hvor vi hver dag arbejder engageret for, at vores passagerer får den bedste rejseoplevelse.

Udover frokostbuffet, pension og IT-udstyr tilbyder vi

  • Fri parkering, cykelservice (i arbejdstiden) og gode rabataftaler
  • Fysioterapi og træningslokale, yoga, rådgivning fra træner mv. – hvis du har interesse
  • Sundhedssikring – børn er dækket automatisk
  • Individuelle udviklingssamtaler – så du bliver ved med at synes, det er sjovt at være her

Om ansøgningen | Stig ombord på dit nye job

Vi ser frem til at læse din ansøgning, så send den gerne snarest muligt og senest d. 19. maj, da vi løbende inviterer til samtaler. Vi forventer at holde indledende samtaler i uge 22-23-24 og 2. samtaler i uge 25. Vi modtager desværre ikke ansøgninger per e-mail.

Har du spørgsmål til jobbet inden da, så skriv gerne til Områdeleder Peder Clausager på e-mail: peder.clausager@cph.dk.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt til ”fortroligt”, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelse gennem hele din ansættelse.

5 of 5 stars

308 af vores medarbejdere har evalueret Københavns Lufthavne på Jobindex

Københavns lufthavne - Fly på himlen

Vi skaber værdi sammen

Virksomheders arbejde med ansvarlighed har aldrig været så vigtigt, som det er i dag. I CPH bestræber vi os hver dag på at drive og udvikle Københavns Lufthavn og Roskilde Lufthavn på en bæredygtig og ansvarlig måde. Det skal ske med respekt for både klimaet, miljøet og vores omverden. Vi ved, at vi spiller en særlig rolle hvad angår den bæredygtige omstilling af luftfarten. Dette ansvar forholder vi os aktivt til.

Vi har blikket fast rettet mod vores ambitiøse klimamål: Driften af lufthavnen skal være emissionsfri i 2030, og i 2050 skal hele lufthavnen, inklusive flytrafikken, være fri for emissioner.

To medarbejdere går sammen i lufthavnens gange

Danmarks største arbejdsplads på én lokation

Lufthavnen er som arbejdsplads med garanti ’One of a kind’ – et lille samfund, hvor alle dine kolleger, sammen med de øvrige lufthavnskolleger er en del af en stor mekanik, som summer af international atmosfære og en intens forventningsfuld glæde. Og her har vi brug for de allerbedste kræfter. Uanset funktion og faglighed bliver du en absolut uundværlig del af vores mangfoldige fællesskab.

Faktisk er der intet andet sted som vores. Fordi ’vores’ er noget, vi skaber sammen.

Bæredygtig lufthavn

Virksomheders arbejde med ansvarlighed har aldrig været så vigtigt, som det er i dag. I CPH bestræber vi os hver dag på at drive og udvikle Københavns Lufthavn og Roskilde Lufthavn på en bæredygtig og ansvarlig måde. Det skal ske med respekt for både klimaet, miljøet og vores omverden. Vi ved, at vi spiller en særlig rolle hvad angår den bæredygtige omstilling af luftfarten. Dette ansvar forholder vi os aktivt til.

Vi har blikket fast rettet mod vores ambitiøse klimamål: Driften af lufthavnen skal være emissionsfri i 2030, og i 2050 skal hele lufthavnen, inklusive flytrafikken, være fri for emissioner.

Kollegaer sidder og taler sammen
Kollegaer sidder og taler sammen

Let’s travel together to a better tomorrow

ikon - Gæstfrihed

Gæstfrihed

Vi tager os af vores kunder og samarbejdspartnere som en god vært tager sig af sine gæster – og vi gør det på en personlig måde. Vi møder vores kunder og samarbejdspartnere i øjenhøjde og er omsorgsfulde og nærværende – med et glimt i øjet, når situationen er til det. Vi sætter en ære i at se og forstå kundernes ønsker og behov – allerhelst på forkant og før de selv gør det.

ikon - Partnerskab

Partnerskab

Vi bygger vores forretning på fælles værdiskabelse og ansvarlig vækst i tætte partnerskaber. Vi er gode skarpt blik for sammenhængen mellem udbytte og omkostninger – både på egne og på vores kunders og partneres vegne. Vi samarbejder effektivt og inddrager hinanden på tværs og i tide - vi deler viden og giver feedback, så vi sammen kan løfte vores performance.

ikon - Respekt

Respekt

Vi driver forretningen med respekt for hinanden og for vores omverden. Vi bygger vores relationer på tillid og rummer hinandens forskelligheder. Vi lytter til og anerkender hinandens synspunkter. Vi tager ansvar og holder ord – vi gør, hvad vi siger, og vi holder, hvad vi lover.

ikon - Stolthed

Stolthed

Vi er passionerede og brænder for at skabe lufthavnsoplevelser i verdensklasse. Vi er ambitiøse med det, vi gør, og stræber altid efter at blive bedre ved at lære – både af vores successer og af vores fejl. Vi er stolte af vores arbejdsplads og den rolle, den har. Samtidig er vi ydmyge over for den opgave, vi løfter, og over for de mennesker, vi servicerer og samarbejder med.