Har du "syn" for detaljen? Vi søger synstekniker til Aarhus

  • Del
  • Vil du være med til at sikre, at vores lejeboliger står knivskarpt ved ind- og udflytning? Vil du bidrage til at vores beboere får den bedste start på deres nye hjem?

    Vi søger en ny kollega til vores synsteam i region Nord- og Midtjylland. Dit synsområde vil være i Aarhus-området.

    Du vil blive tilknyttet vores hubs (kontor) i Aarhus, hvor du sammen med dine kollegere vil løse dine administrative opgaver, dele viden og sparre fagligt med hinanden.

    Så er du detaljeorienteret, har hænderne godt skruet på, positiv og udadvendt? Så læs med herunder:

    Når vores beboere opsiger deres lejebolig, udfører du fraflytningssyn. På samme vis står du for indflytningssyn, når nye beboere skal flytte ind.

    Som synstekniker hos Heimstaden skal du forvente at bruge en stor del af din tid på syn – samt administrativt arbejde rundt om ind- og fraflytninger – herudover vil du skulle hjælpe med mindre håndværksmæssige opgaver når behovet opstår.

    Dine primære arbejdsopgaver består bl.a. af at:

    • Syne lejeboliger, dokumentere fejl- og mangler samt udbedre disse
    • Udføre mindre håndværksopgaver, såsom udskiftning af skabe, indvendige døre, justering af vinduer og døre, strømmålinger eller udskiftning af blandingsbatterier m.m.
    • Rekvirere eksterne håndværkere til specialiseret reparation og renovering

    Vi tilbyder en selvstændig hverdag, hvor du har friheden til selv at planlægge din arbejdsuge ud fra opgavetildeling samt ind- og fraflytningssager. Du bestemmer selv inden for din arbejdstid, hvornår du gør hvad, så længe du sikrer glade beboere og når alle dine deadlines.

    Vi forestiller os, at du:

    • har erfaring med flere af ovenstående opgaver, f.eks. fra et andet boligselskab
    • Er fortrolig med Microsoft Office-pakken og andre digitale IT-løsninger. Har du kendskab til I-Syn – er det en fordel
    • Kan kommunikere mundtligt på både dansk og engelsk – og dansk på skrift

    Vi forventer, at din værktøjskasse er fyldt med god praktisk erfaring, sans for kvalitet og et smil. Din uddannelsesmæssig baggrund er derfor ikke så relevant. Vi sørger for, at du kommer godt fra start med en kollega, som sikrer dig sidemandsoplæring og faglig sparring.

    Som person lægger vi vægt på, at du:

    • Er selvstændig, omhyggelig og kvalitetsbevidst
    • Har en struktureret, målrettet og detaljeorienteret tilgang til arbejdet
    • Sætter en ære i at levere god service overfor både beboere og samarbejdspartnere
    • Er en god kollega, en god teamplayer og trives i en dagligdag i højt tempo

    Du skal have kørekort og ren straffeattest. Der stilles firmabil(varevogn) til rådighed, og det vil klart være en fordel, hvis du kan placere firmabilen ved dit hjem, da du vil køre ud hjemmefra til dagens første opgave.

    Vi forventer at du bor i eller omkring Aarhus.

    Hvordan søger du jobbet?

    Vi kender værdien af at udfordre ubevidst bias og vigtigheden af, at fokusere på den enkeltes fulde potentiale og kompetencer. Derfor beder vi ikke ansøgere om en motiveret ansøgning, når de søger vores stillinger, men bruger test som et værktøj i processen. På denne måde sikrer vi, at vi ikke går glip af kandidater, som måske har mindre erfaring, men alligevel ville bringe den rette indstilling, kompetencer og forudsætninger for at lykkes i rollen.

    Synes du, at ovenstående lyder interessant, og kan du identificere dig med Heimstadens værdier Care, Dare & Share? Så send et CV hurtigst muligt.

    Vi forventer at afholder samtaler løbende. Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

    Hvis du har spørgsmål til stillingen, så kan de rettes til Driftschef Alexander Kvist tlf.: +45 61 55 82 85.

    Ansøgningsfrist: 29-05-2024.

    Diversion, Inclusion and Belonging

    Diversion, Inclusion and Belonging

    Menneskerettigheder, mangfoldighed og inklusion er grundlæggende for vores dagligdag.

    Heimstaden med omtanke er vores løfte om at gøre en positiv forskel i samfundet, altid at handle ansvarligt, have et åbent sind og respektere, at forskellighed er et plus. Vi tror på et samfund, hvor forskellighed værdsættes, respekteres og fejres, og hvor alle talenter skal motiveres til at nå deres fulde potentiale. Som en åben og inkluderende virksomhed, med nultolerance over for dårlig adfærd og diskrimination, byder vi alle velkommen uanset baggrund, alder, køn, etnicitet, religion, evne eller seksuel orientering.

    Læs mere
    Diversion, Inclusion and Belonging

    Vores værdier

    På tværs af alle lande arbejder vi ud fra ét fælles værdisæt, som tager udgangspunkt i vores skandinaviske arv. Vores værdier danner afsættet for det, vi vælger at gøre i dag, det vi planlægger i fremtiden og måden vi gør det.

    Heimstaden - Dare

    Dare

    Vi er nytænkende og tør forandre verden uden at gå på kompromis med vores værdier. Vi møder udfordringer direkte og tør sige vores mening.

    Heimstaden - Care

    Care

    Vi viser omtanke for samfundet, samarbejdspartnere, beboere, kunder og kolleger. Sammen finder vi bæredygtige løsninger og fælles udfordringer.

    Heimstaden - Share

    Share

    Vi er autentiske, deler ud af vores viden og hjælper andre fremad. Vi er troværdige, transparente og ærlige i vores kommunikation og handlinger.

    Stolthed løber som en rød tråd igennem Heimstaden. Der er bare et ansvar her – ligegyldigt hvem det drejer sig om – at uanset om vi arbejder fra kontoret eller ude på vores ejendomme, så skal tingene være i orden.

    Heimstaden - arbejde med træ
    Heimstaden - kontor arbejde
    Heimstaden - vicevært
    Heimstaden - footer mobil Heimstaden - footer desktop