Økonomielev

Tønder

Arrowdown

Om Hydro

40 lande

35.000 medarbejdere

Hydro er en fuldt integreret aluminiumvirksomhed med 35.000 medarbejdere i 40 lande på alle kontinenter, der kombinerer lokal ekspertise, global forskning og uovertruffen kapacitet inden for forskning og udvikling af aluminiumsløsninger.

Vil du gøre en reel forskel? I mere end et århundrede har vores medarbejdere været drivkraften bag løsningen på nogle af verdens mest aktuelle problemer – og vi håber, at du vil være med til at løse de næste århundreders problemer. Uanset om du arbejder på et af vores genbrugsanlæg eller med vedvarende energiprocesser til dekarbonisering af aluminiumsproduktion, så påvirker dit bidrag til vores fælles mål om at gøre vores aktiviteter og verden mere grøn i fremtiden.

Kickstart din karriere hos Hydro i Tønder!

Er du nysgerrig, ambitiøs og klar til at tage det første skridt ind i erhvervslivet? Så er denne mulighed lige noget for dig! Hos Hydro i Tønder søger vi en passioneret økonomielev, der ønsker at skabe en solid base for sin fremtidige karriere.

Som elev i vores Økonomiafdeling vil du få

  • Faglig indsigt og en praktisk tilgang: Som økonomielev får du en unik mulighed for at kombinere teori og praksis. Gennem et 2-årigt uddannelsesforløb veksler du mellem praktik i virksomheden og teori på skolen.
  • Spændende udfordringer og egne ansvarsområder: Du får hands-on erfaring med alt fra kontering og bogføring til fakturering, betalinger og leverandørevalueringer.
  • Karrieremuligheder: Vi skaber et godt og langsigtet grundlag for netop din karriere i en stor koncern med bæredygtigt fokus.

Som vores nye kollega kan du se frem til

  • Godt team: Du bliver en del af et velfungerende team, som prioriterer et positivt og trygt arbejdsmiljø, hvor alle medarbejdere føler sig værdsatte.
  • Udvikling af dit talent: Din nysgerrighed og vilje til at dygtiggøre dig vil være afgørende for din succes og vores erfarne kollegaer står klar til at guide dig gennem hele forløbet.
  • Bredt kendskab: Du vil blive en del af et internationalt team og få indblik i koncernens forskelligartede opgaver. Din viden vil strække sig ud over økonomi og åbne døre til fremtidige muligheder.

Dine kvalifikationer

  • Du har bestået HHX eller STX/HTX.
  • Du får ansvar for egne opgaver, hvilket kræver du er selvstændig og ansvarsbevidst.
  • Du er serviceminded og har gode kommunikationsevner, da dine opgaver ofte involverer samarbejde med kollegaer, kunder og leverandører.
  • Du har en god forståelse for tal og IT og har et ønske om at lære og udvikle dig indenfor dette område.

Kontakt

Yderligere information kan fås hos Cheif Accountant Mona S. Kristensen tlf. 24752770.

Ansøgning

Send din ansøgning sammen med dine termins-/eksamenskarakterer og eventuelle udtalelser fra skoler og fritidsjobs snarest muligt og senest den 26. maj 2024. Vi behandler ansøgninger løbende og indkalder til samtaler.

Tag det første skridt mod en spændende karriere – ansøg nu!


Et job, hvor du gør en forskel.

For at denne mission kan lykkes, er det afgørende at understøtte et godt kollegialt fællesskab, hvor vores forskelle anerkendes som vores største konkurrencefordel. Dit friske perspektiv gør os stærkere. Vores globale mangfoldigheds-, inklusions- og fællesskabsprogram betyder, at vi kan skabe en performativ og inkluderende arbejdsplads, hvor alle føler sig værdsat.

Din karriererejse er unik. Vi bestræber os på at støtte dig i det omfang, som er nødvendigt, for at du kan realisere dit fulde potentiale. Med vores globale rækkevidde, inkluderende kultur og banebrydende teknologi får du en karriere, der matcher dine stærke sider og ønsker.

Bliv en del af vores globale fællesskab med over 30.000 mennesker, som er repræsenteret i 40 lande og er fælles om værdierne kaldet Care, Courage og Collaboration. Hos Hydro har du mulighed for at gøre en forskel i industrier, der betyder noget.

Klik her for at opdage vores verden og kernen af vores forretning.

Velkommen til Hydro i Danmark

Hydro i Danmark er en global forretningsenhed i Hydro koncernen, som udvikler, producerer og sælger aluminiumsrør samt flerkammerprofiler til automobilindustrien og køleindustrien i hele Europa, USA og Fjernøsten. Vi er førende producent og leverandør af præcisionstrukne aluminium produkter og kendt for at have fokus på sikkerhed, kvalitet og innovation.

Du finder vores 5 danske fabrikker i Tønder, hvor vi varetager forskellige opgaver indenfor udvikling, design, bearbejdning, afkortning, boring, stansning og overfladebehandling. Her arbejder 800 af branchens skarpeste talenter på tværs af vores organisation – både inden for udvikling, salg, produktion, teknik og administration.

Se video
"Today I help shape the world around us"

Se video
“Together, we unite to create the products and solutions for a better tomorrow”

Aluminium af de højeste standarder

Vi har over 50 års erfaring med at udvinde, bearbejde og producere profiler i aluminium, og vi er evigt fascinerede af de uendeligt mange måder, som metallet kan bearbejdes, kombineres og udformes på. I Danmark leverer vi både aluminium i rå tilstand og med overfladebehandling og mekanisk bearbejdning.

Så har du lyst til en spændende hverdag i et miljø, hvor vi hele tiden nytænker og udfordrer, hvad man kan lave med aluminium, er du kommet til det rette sted.