Finanselev til Slagelse

Vi søger finanselev til Filialen i Slagelse – med opstart til august 2024

Vil du også med på rejsen i danskernes fortrukne bank, kåret for 15. år i træk? Bliv finanselev i Arbejdernes Landsbank, vi søger en finanselev, der ved, at god rådgivning handler om mere end penge, og hvor du bliver klædt på til at rådgive hele vejen rundt.

Finanselev

Med en elevplads hos Arbejdernes Landsbank tager du det næste skridt i din karriere. Du vælger en finansuddannelse på 2 år, hvor tiden flyver af sted. Uddannelsen byder på en spændende tid fuld af udfordringer og succesoplevelser. Vores holdning er, at din uddannelse skal ligne den virkelige verden så meget som muligt.

For at give dig den bedste uddannelse, har vi skræddersyet et uddannelsesforløb, som giver dig indsigt i vores produkter, systemer og holdninger i forhold til kunderådgivning. Denne uddannelse forløber via Finanssektorens Uddannelsescenter. For at den teoretiske del ikke står alene, sikrer vi, at teori og praksis hænger sammen, og udarbejder personlige kompetencemål og uddannelsesplaner for dig, så vi sammen sikrer, at de redskaber du lærer på skolebænken bruges i din hverdag.

I perioden vil du opleve en bred vifte af opgaver, f.eks.:

  • Kundebetjening
  • Vejledning og salg af bankens produkter
  • Rådgivning om finansiering af fast ejendom, lån, forsikring, pension & investering

Du vil være tilknyttet en mentor i din filial under hele uddannelsen, og der vil være rig mulighed for at netværke og sparre med andre elever og finanstrainees i banken.

Om dig

Som finanselev i Arbejdernes Landsbank lægger vi vægt på, at du:

  • har en nærværende personlighed og en god menneskelig forståelse
  • er selvstændig men forstår at arbejde i et team
  • er service- og præstationsorienteret
  • sætter dig ambitiøse og realistiske mål og har viljen og energien til at nå dem
  • har afsluttet en relevant uddannelse med et godt resultat – HHX, STX, HTX, HF, HG (hvis adgangsgivende til finans) eller EUX.

Filialen i Slagelse

Vi glæder os til at få en ny kollega på holdet, der gennem sit engagement kan bidrage til at forsætte den positive kundeudvikling og -tilfredshed. Som finanstrainee vil du arbejde fra filialen i Slagelse, men være en del af kundeområde Vestsjælland bestående af filialen i Holbæk, Slagelse og Kalundborg. Samlet er vi 20 kolleger.

Filialen er centralt beliggende på adressen Jernbanegade 2, 4200 Slagelse.

Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads

I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som ordentlighed, fællesskab og åbenhed er i fokus. Derudover kan du se frem til at blive del af:

  • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren
  • En arbejdsplads, som er rangeret #3 ud af Danmarks 25 største pengeinstitutter målt på det bedste image som arbejdsplads i 2022
  • En bank som 15 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank
  • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser
  • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt

Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring og ekstra ferietillæg.

Vi ser frem til at modtage dit CV og din ansøgning senest d. 12. maj 2024

Vi holder løbende samtaler, og hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte privatkundedirektør Bettina Villumsen på tlf.nr. 3848 4871 eller privatkundechef Hans Erik Sonn på tlf.nr. 3848 3740.

Læs mere på www.al-bank.dk/finanselev

www.al-bank.dk/al-job

Hvorfor vil du anbefale Arbejdernes Landsbank som arbejdsplads?

Hvordan er Arbejdernes Landsbank som arbejdsplads?

Hvordan var din start i Arbejdernes Landsbank?

Arbejdernes Landsbank som arbejdsplads

Vores DNA

I Arbejdernes Landsbank arbejder vi i fællesskab på tværs af organisationen for at sikre, at vores kunder får en god kundeoplevelse.

Læs mere

Udvikling

I Arbejdernes Landsbank tror vi, at kompetente og motiverede medarbejdere skaber fremdrift.

Læs mere

Karriereveje

I Arbejdernes Landsbank er dine karriereveje og udviklingsmuligheder synlige og er med til at understøtte den enkeltes udvikling og arbejdsglæde.

Læs mere

Personalepolitik

I Arbejdernes Landsbank har vi vores egen overenskomst med HK. Det betyder dog ikke, at vores overenskomst er helt anderledes end på det øvrige finansområde.

Læs mere