PA til Direktionen

Kastrup

Om at være PA for Direktionen | Koordinering – support – Stakeholder Management

I jobbet som PA møder du mange forskelligartede opgaver og interagerer med hele forretningen. Vi klæder dig på med spændende ny viden om lufthavnen, og giver dig et godt indblik, så du hurtigt kan supportere effektivt på en bred vifte af opgaver.

Vi ser frem til, at du bidrager med:

Administrativ support for udvalgte direktørområder, herunder:

  • Koordinering af kalender, e-mails og telefonhenvendelser
  • Planlægning af ledergruppemøder
  • Planlægning af rejser, besøg, receptioner mv.
  • Koordinering af møder/off-sites
  • Koordinering og kontakt til interessenter if. med eksterne tillidshverv
  • Budgetopfølgning, indkøb, godkendelser mv.

Support for bestyrelsen, formandskabet samt revisions- og risikokomitéen

  • Indkaldelse af bestyrelses- og komitémøder
  • Koordinering og udsendelse af bestyrelses- og komitémateriale, opfølgning mv.
  • Udarbejdelse af templates til mødereferater, action-lister mv.
  • Medvirken til udarbejdelse af årshjul for bestyrelse og komitéer.

Anden administrativ support

  • Koordinering med myndigheder og diverse samarbejdspartnere.

Om hvordan du lykkes i jobbet | Energi – kundeservice – omstillingsparat

Som en glad og energisk teamspiller, der selvstændigt kan overskue mange og vidt forskellige opgaver, passer du rigtig godt ind på direktionsgangen.

Opgaverne er typisk mange, og dit skrivebord er sjældent ryddet inden du går hjem og holder fri. Derfor er det vigtigt, at du trives med, at du sjældent når igennem bunken inden endt arbejdsdag.

Du skal både kunne fordybe dig i de mange opgaver og andre gange holde overblikket, selvom du må tage dig af andre opgaver ind imellem.

Du lykkes i jobbet på den korte bane, når du er proaktiv og trives med korte og til tider ændrede deadlines. Du er også en succes, når dine kolleger opfatter dig som teamorienteret og hjælpsom, og når du kommunikerer klart og præcist med kvalitet i din opgaveløsning.

På den længere bane lykkes du når, du jonglerer de afbrydelser, der kommer i løbet af dagen og samtidig formår at vende tilbage til dine opgaver og komme i mål med dem. Derudover bliver du en succes, når dit præsentationsmateriale til bestyrelsen er professionelt, og du indrager de rigtige stakeholders til indsamling af information.

Følgende er en forudsætning for, at du lykkes godt i rollen:

  • Min. 5 års erfaring fra lignende stilling i større virksomhed, gerne en driftsorganisation.
  • Udpræget teamplayer, der både håndterer det formelle og uformelle på én gang.
  • Balancerer imellem detaljefokus og leverancer til tiden.
  • Superbruger i MS Office, særligt i PowerPoint, Teams, Word og Excel.
  • Dansk og engelsk i skrift og tale på et professionelt niveau.

Om afdelingen | Sparring – humør – højt serviceniveau

Når du starter i jobbet, udgør teamet tre PA’ere på direktionsgangen, der tilsammen supporter den øverste ledergruppe i CPH.

Tonen er uformel, humørfyldt og der sparres meget om opgaverne imellem PA’erne. Vi er åbne, ærlige og humørfyldte, og har altid hinandens ryg.

I PA-teamet vil du møde Marianne med over 20 års erfaring fra CPH, der privat nyder familien, børnebørn og rejser.

Derudover møder du Pernille, som kom fra en intern stilling i CPH i 2022. Pernille har fundet glæden ved golf, er vinentusiast og mor til teenagebørn.

Vi kommer altid videre fra gårsdagens opgaver med højt humør og glæder os altid til at komme på arbejde. Vi er tillidsskabende og er vilde med at levere et højt serviceniveau.

Pernille og Marianne

Om Rasmus & Peter, dine nye ledere | Dynamik – drive – resultater

Jeg er altid i godt humør og har et højt drive. Jeg lægger stor vægt på gode relationer med mine medarbejdere. Det opleves ved, at jeg altid er åben for feedback og ideer. Jeg er stærkt engageret i at skabe et positivt og produktivt arbejdsmiljø. Jeg stiller store krav til mig selv og mine omgivelser, og jeg arbejder kontinuerligt for, at vores virksomhed har den økonomiske styrke til at nå vores mål.

Rasmus Hagstad Lund, CFO

Jeg er en passioneret kommerciel profil, der begejstres af at være omgivet af mennesker, kunder, opgaver og udfordringer. Jeg har mange opgaver og bolde i luften – samtidigt. Du vil sikkert opleve, at jeg er utålmodig. Sammen sikrer vi, at vi kommer i mål med dagens mange opgaver. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med dig om fortsat at udvikle verdens bedste Københavns Lufthavn.

Peter Krogsgaard, CCO

Om os | Hvad tilbyder vi?

Du bliver en del af en helt særlig atmosfære og en stor organisation, der hver dag arbejder engageret for, at vores passagerer får den bedste rejseoplevelse

Ud over frokost, pension og IT-udstyr tilbyder vi:

  • Frihed til planlægning af dine egne opgaver
  • Fri parkering, cykelservice (i arbejdstiden), bilrengøring og gode rabataftaler
  • Fysioterapi og træningslokale, yoga, rådgivning fra træner mv. –
  • Sundhedssikring – børn er dækket automatisk
  • Individuelle udviklingssamtaler.

Om ansøgningen | Stig ombord på dit nye job

Vi benytter screenings spørgsmål som skal besvares før du uploader din ansøgning. Dine svar vil enten kvalificere dig til at ansøge, eller du vil modtage et afslag inden for et par timer.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest 3. maj.

Første samtaler holdes i uge 19/20 og anden samtaler i uge 21.

Vi modtager kun ansøgninger via vores rekrutteringssystem og ikke via mail.

Har du spørgsmål til jobbet inden da, kan du sende en mail til Head of Recruitment Camilla Gulløv camilla.gulloev@cph.dk

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive politigodkendt, ligesom du skal kunne opretholde politigodkendelsen gennem hele din ansættelse.

5 af 5 stjerner

307 af vores medarbejdere har evalueret Københavns Lufthavne på Jobindex

Københavns lufthavne - Fly på himlen

Vi skaber værdi sammen

Virksomheders arbejde med ansvarlighed har aldrig været så vigtigt, som det er i dag. I CPH bestræber vi os hver dag på at drive og udvikle Københavns Lufthavn og Roskilde Lufthavn på en bæredygtig og ansvarlig måde. Det skal ske med respekt for både klimaet, miljøet og vores omverden. Vi ved, at vi spiller en særlig rolle hvad angår den bæredygtige omstilling af luftfarten. Dette ansvar forholder vi os aktivt til.

Vi har blikket fast rettet mod vores ambitiøse klimamål: Driften af lufthavnen skal være emissionsfri i 2030, og i 2050 skal hele lufthavnen, inklusive flytrafikken, være fri for emissioner.

To medarbejdere går sammen i lufthavnens gange

Danmarks største arbejdsplads på én lokation

Lufthavnen er som arbejdsplads med garanti ’One of a kind’ – et lille samfund, hvor alle dine kolleger, sammen med de øvrige lufthavnskolleger er en del af en stor mekanik, som summer af international atmosfære og en intens forventningsfuld glæde. Og her har vi brug for de allerbedste kræfter. Uanset funktion og faglighed bliver du en absolut uundværlig del af vores mangfoldige fællesskab.

Faktisk er der intet andet sted som vores. Fordi ’vores’ er noget, vi skaber sammen.

Bæredygtig lufthavn

Virksomheders arbejde med ansvarlighed har aldrig været så vigtigt, som det er i dag. I CPH bestræber vi os hver dag på at drive og udvikle Københavns Lufthavn og Roskilde Lufthavn på en bæredygtig og ansvarlig måde. Det skal ske med respekt for både klimaet, miljøet og vores omverden. Vi ved, at vi spiller en særlig rolle hvad angår den bæredygtige omstilling af luftfarten. Dette ansvar forholder vi os aktivt til.

Vi har blikket fast rettet mod vores ambitiøse klimamål: Driften af lufthavnen skal være emissionsfri i 2030, og i 2050 skal hele lufthavnen, inklusive flytrafikken, være fri for emissioner.

Kollegaer sidder og taler sammen
Kollegaer sidder og taler sammen

Let’s travel together to a better tomorrow

ikon - Gæstfrihed

Gæstfrihed

Vi tager os af vores kunder og samarbejdspartnere som en god vært tager sig af sine gæster – og vi gør det på en personlig måde. Vi møder vores kunder og samarbejdspartnere i øjenhøjde og er omsorgsfulde og nærværende – med et glimt i øjet, når situationen er til det. Vi sætter en ære i at se og forstå kundernes ønsker og behov – allerhelst på forkant og før de selv gør det.

ikon - Partnerskab

Partnerskab

Vi bygger vores forretning på fælles værdiskabelse og ansvarlig vækst i tætte partnerskaber. Vi er gode skarpt blik for sammenhængen mellem udbytte og omkostninger – både på egne og på vores kunders og partneres vegne. Vi samarbejder effektivt og inddrager hinanden på tværs og i tide - vi deler viden og giver feedback, så vi sammen kan løfte vores performance.

ikon - Respekt

Respekt

Vi driver forretningen med respekt for hinanden og for vores omverden. Vi bygger vores relationer på tillid og rummer hinandens forskelligheder. Vi lytter til og anerkender hinandens synspunkter. Vi tager ansvar og holder ord – vi gør, hvad vi siger, og vi holder, hvad vi lover.

ikon - Stolthed

Stolthed

Vi er passionerede og brænder for at skabe lufthavnsoplevelser i verdensklasse. Vi er ambitiøse med det, vi gør, og stræber altid efter at blive bedre ved at lære – både af vores successer og af vores fejl. Vi er stolte af vores arbejdsplads og den rolle, den har. Samtidig er vi ydmyge over for den opgave, vi løfter, og over for de mennesker, vi servicerer og samarbejder med.