København, Aarhus og Odense

Asset Manager med eget porteføljeansvar

  • Del
  • Vil du være med til at udvikle en af Danmarks største boligporteføljer? Har du analytisk sans, økonomisk forståelse og kan du holde fokus i en travl hverdag? Så er her en enestående mulighed for at kickstarte eller fortsætte din karriere som Asset Manager hos Heimstaden Danmark.

    Vi er netop nu i gang med en organisatorisk omstrukturering og søger derfor flere Asset Managere til vores kontorer i København, Odense og Aarhus.

    Heimstaden opkøber, udvikler, sælger og forvalter ejendomme i Europa. I Danmark består vores portefølje af cirka 400 ejendomme med mere end 20.000 lejeboliger i hele landet - både nybyggede, nyere og ældre ejendomme.

    Om stillingen

    Som Asset Manager får du ansvar for P&L (profit and loss) for din egen portefølje af boligejendomme. Du skal sikre den overordnede performance samt sikre aktiviteter for drift og udvikling sammen med porteføljeteamet, der består af kolleger fra udlejning, teknisk afdeling, projekt og administration (alle interne roller).

    Rollen refererer til regionschefen, som du sparrer med i det daglige. Du arbejder desuden tæt sammen med kolleger fra Investment og Financial Controlling for at fastlægge og følge op på forretningsplaner og budgetter. Om du kommer med mange eller få års erfaring er mindre vigtigt. Det afgørende er, at du er ambitiøs, arbejder selvstændigt og trives med at løse lige dele praktiske, analytiske og strategiske opgaver – ligesom du har et kommercielt drive, som du omsætter til at optimere porteføljeværdien.

    Dine primære ansvarsområder vil være:

    Som Asset Manager får du ansvaret for proaktiv Performance Management for de assets, der ligger i din ejendomsportefølje, herunder

    • Monitorering: Ansvarlig for løbende overvågning på ejendommens faktiske performance i forhold til forretningsplan og budget. Dette omfatter aspekter som lejeindtægt, lejeafdrag, tomgang, driftsomkostninger (OPEX) og kapitalomkostninger (CAPEX).
    • Forbedring: Ansvarlig for at fremme præstationen gennem strategiske initiativer på porteføljeniveau. Dette kan omfatte gennemførelse af CAPEX-projekter, forbedring af udlejningspræstation og påvirkning af ESG-initiativer (miljømæssige, sociale og styringsmæssige).
    • Forretningsplan og hold/sælg-analyse: Du bidrager til udarbejdelsen af den overordnede forretningsplan og gennemfører analyser af ejendommens potentiale i forhold til salg eller fastholdelse.
    • Rapportering og budgetopfølgning: Du bistår med udarbejdelse af månedlig og kvartalsvis rapportering samt fastlæggelse af årlige driftsbudgetter. Dette indebærer at analysere og præsentere nøglemæssige performanceindikatorer.

    Hvem er du?

    Vi forestiller os, at du:

    • Har minimum et par års erfaring fra en lignende stilling hos et ejendomsselskab eller lignende, hvor du har opnået erfaring med ejendomsdrift og -udvikling af boligejendomme
    • Har en relevant uddannelse inden for finans/økonomi, fra f.eks. CBS/Aarhus Business School, KU eller AU
    • Har godt kendskab til erhvervslejeret, boliglejeret og anden relevant lovgivning inden for ejendomsbranchen – som du løbende opdaterer dig på
    • Er fortrolig med MS Office, særlig Excel og PowerPoint – kendskab til Unik Bolig 4 er en fordel, men ikke et krav
    • Arbejder selvstændigt, struktureret og naturligt tager ejerskab på og initiativ til at løse opgaverne
    • Som holdspiller nyder at samarbejde med kolleger for at opnå resultater og de fastsatte mål.

    Vi tilbyder til gengæld:

    • Et spændende og udfordrende job, hvor du får muligheden for at arbejde med komplekse og varierede opgaver inden for Asset Management i en dynamisk og vækstorienteret virksomhed
    • En konkurrencedygtig lønpakke, der matcher dine kvalifikationer og erfaringer herunder personalegoder
    • Mulighed for faglig og personlig udvikling, der kan styrke dine kompetencer og karrierevej
    • En hverdag i en dynamisk virksomhed omgivet af dygtige kolleger, en uformel tone og godt humør.

    Hvis du er klar til at tage næste skridt i din karriere, så send os dit CV allerede i dag!

    Sådan ansøger du:

    Vi kender værdien af at udfordre ubevidst bias og vigtigheden af at fokusere på den enkeltes fulde potentiale og kompetencer. Derfor beder vi ikke ansøgere om en motiveret ansøgning, når de søger vores stillinger, men bruger test som et værktøj i processen. På denne måde sikrer vi, at vi ikke går glip af kandidater, som måske har mindre erfaring, men alligevel ville bringe den rette indstilling, kompetencer og forudsætninger for at lykkes i rollen. Synes du, at ovenstående lyder interessant, og kan du identificere dig med Heimstaden værdier Dare, Care og Share? Så send et CV hurtigst muligt. Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

    Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan de rettes til Head of Asset Management & Operation, Mikkel Jakobsen Connelly tlf.: +45 33 75 10 10.

    Hvordan ser hverdagen ud hos Heimstaden?

    Du bliver en del af en travl og varieret hverdag i en virksomhed, hvor iværksætterånden og professionalisme er i højsædet. Vi er et team på 250 kolleger, der arbejder fra vores kontorer i København, Odense og Aarhus. Gennem omtanke, autenticitet og nytænkning skaber vi boliger med omtanke. Vi vægter faglig og personlig udvikling samt et motiverende arbejdsmiljø, hvor samarbejde og innovation er nøgleord. Hos Heimstaden ved vi, at mangfoldighed gør os stærkere og bedre som virksomhed. Vi servicerer beboere fra hele verden i deres hjem og ser frem til at byde dig velkommen hos Heimstaden!

    Diversion, Inclusion and Belonging

    Diversion, Inclusion and Belonging

    Menneskerettigheder, mangfoldighed og inklusion er grundlæggende for vores dagligdag.

    Heimstaden med omtanke er vores løfte om at gøre en positiv forskel i samfundet, altid at handle ansvarligt, have et åbent sind og respektere, at forskellighed er et plus. Vi tror på et samfund, hvor forskellighed værdsættes, respekteres og fejres, og hvor alle talenter skal motiveres til at nå deres fulde potentiale. Som en åben og inkluderende virksomhed, med nultolerance over for dårlig adfærd og diskrimination, byder vi alle velkommen uanset baggrund, alder, køn, etnicitet, religion, evne eller seksuel orientering.

    Læs mere
    Diversion, Inclusion and Belonging

    Vores værdier

    På tværs af alle lande arbejder vi ud fra ét fælles værdisæt, som tager udgangspunkt i vores skandinaviske arv. Vores værdier danner afsættet for det, vi vælger at gøre i dag, det vi planlægger i fremtiden og måden vi gør det.

    Heimstaden - Dare

    Dare

    Vi er nytænkende og tør forandre verden uden at gå på kompromis med vores værdier. Vi møder udfordringer direkte og tør sige vores mening.

    Heimstaden - Care

    Care

    Vi viser omtanke for samfundet, samarbejdspartnere, beboere, kunder og kolleger. Sammen finder vi bæredygtige løsninger og fælles udfordringer.

    Heimstaden - Share

    Share

    Vi er autentiske, deler ud af vores viden og hjælper andre fremad. Vi er troværdige, transparente og ærlige i vores kommunikation og handlinger.

    Stolthed løber som en rød tråd igennem Heimstaden. Der er bare et ansvar her – ligegyldigt hvem det drejer sig om – at uanset om vi arbejder fra kontoret eller ude på vores ejendomme, så skal tingene være i orden.

    Heimstaden - arbejde med træ
    Heimstaden - kontor arbejde
    Heimstaden - vicevært
    Heimstaden - footer mobil Heimstaden - footer desktop