Sorting Specialist (natholdet) - Odense

M. P. Allerups Vej 14

Vil du være en del af en arbejdsplads, hvor arbejdsglæde og godt humør er en del af pakken? Er du åben over for nye udfordringer og ansvarsområder? Og har du lyst til at indgå i en virksomhed i stærk vækst, der forbinder mennesker og pakker?

Som Sorting Specialist på vores depot i Odense får du, i tæt samarbejde med din leder, en nøglerolle i vores konstante arbejde med at holde en høj kvalitet, gøre tingene smartere og mere effektivt.

Depotet har som sin vigtigste opgave at levere pakker til rette sted indenfor de deadlines, der er stillet, med omkostning og kvalitet for øje. Dette fordrer, at alle arbejder som ét team.

Dit overblik gør forskellen

Din vigtigste opgave bliver at sørge for, at pakkerne når deres destination til tiden. Vores pakker ankommer hverdagen efter, de er blevet sendt, og du spiller en afgørende rolle for, at vi kan opretholde den kvalitet.

Du vil få opgaver, som omfatter:

  • Planlægning af produktion
  • Det store overblik i dagligdagen
  • Koordinering og rotation af medarbejderne
  • Sikre en ensartet og effektiv produktion

Arbejdstiden er på 37 timer ugentligt og placeres i tidsrummet kl. 21.00 – 07.00 tirsdag til lørdag.

Du er en fleksibel holdspiller

Vi leder efter en ægte holdspiller. En, der går forrest og bidrager til, at vi får afsluttet vores daglige opgaver og udfordringer som et hold. Du får mulighed for at gøre en stor forskel for vores kunder, modtagere og dine kolleger.

Vi vægter, at du er/har:

  • Gode kommunikative færdigheder
  • Målrettet og beslutsom
  • Grundig og systematisk
  • En god menneskeforståelse og et godt overblik, også i pressede situationer

Er det vigtigt for dig, er vigtigt for os

I GLS kommer du ind i en virksomhed, der skaber meningsfulde forbindelser mellem mennesker. Hvor alle er med til at udvikle kulturen, og hvor dine input er forventede såvel som værdsatte. Du får endvidere glæde af vores aktive personaleforening, der inviterer både dig og din familie til hyggelige stunder med kollegerne på tværs af landet.

Ansøgning og kontakt

Har vi fanget din interesse? Så søg jobbet senest d. 20. maj ved at indsende dit CV og ansøgning. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige.

Har du spørgsmål, så kontakt Bjørn Wieborg Von Rosen, Team Lead på bjorn.rosen@gls-denmark.com

Vi ser frem til at høre fra dig.

”Som depotmedarbejder har du mulighed for et fleksibelt arbejdsliv, der passer ind i andre vigtige ting i dit liv”

”Som depotmedarbejder har du mulighed for et fleksibelt arbejdsliv, der passer ind i andre vigtige ting i dit liv”

Dennis Mortensen, Supervisor

Hos GLS kommer du ikke i en kasse

GLS - Du er hjertet i sorteringen

Du er hjertet i sorteringen

Som Operator hos GLS får du en central rolle, som er fuldstændig afgørende for vores sorteringsflow. Alle andre funktioner i sorteringen arbejder for, at du har de bedste forudsætninger for at lykkes.

GLS - Teamwork og tillid

Teamwork og tillid

Hos GLS bliver du en del af et team, der arbejder sammen og hjælper hinanden. Vi anser tillid som det vigtigste grundstof i al samarbejde og lytter til det, der betyder noget for dig. Et stærkt team har også plads til dygtige individualister, der har mod på mere.

GLS - Et job med mening

Et job med mening

Du udfører en vigtig og meningsfuld opgave, når vi hver dag håndterer pakker på depoterne. Pakker, der har stor betydning for både afsendere og modtagere. Det kan være alt fra livsvigtig medicin, komponenter til kritisk infrastruktur, skrøbelige varer eller fødselsdagsgaven fra farmor.

GLS - Fællesskab med forskelligheder

Fællesskab med forskelligheder

Du kommer hurtigt til at mærke et helt unikt fællesskab. Vi spiller hinanden bedre og tror på, at forskellighed er en styrke. Hos GLS får du kolleger fra mere end 60 lande med stor bredde i både faglige og menneskelige kompetencer.

Et godt og sikkert arbejdsmiljø

Det er vigtigt for os, at vi har en sikker og tryg arbejdsplads. Du bliver bl.a. instrueret i korrekte løft, og vores arbejdsmiljørepræsentanter er uddannede i at vurdere både det fysiske og psykiske arbejdsmiljø, så du trives i dit job.

GLS - Det er vigtigt for os, at vi har en sikker og tryg arbejdsplads. Se vores medarbejderfordele

”GLS er bedst i branchen på vores kvalitet, og det kan vi i høj grad takke vores Operators for. Hver dag arbejder de i et højt tempo på at optimere vores pakkeflow på mange forskellige arbejdsstationer.”

Henrik Nyegaard, Director Operations

En verden af muligheder

Hos GLS får du hele pakken. En sikker og god start. Fantastiske kolleger. Og spændende udviklingsmuligheder, hvis du ønsker mere ansvar.

Lande

40

Medarbejdere

22000

Mio. pakker om året

870

GLS - Bliv en del af teamet