Tre medarbejder til præsentation Tre medarbejder til præsentation
Herning

Seniorprivatrådgiver - ejerleder til Center Herning

Er du klar til at videreudvikle dit talent, og ønsker du at være en del af Nykredits ambitiøse vækststrategi? Vær med til at sikre at vores kunder får det optimale ud af deres økonomi, så de kan leve det liv, de drømmer om. Er du privatrådgiver med interesse i at rådgive vores selvstændige kunder i samarbejde med kollegaer fra erhverv? Så er jobbet som seniorprivatrådgiver – ejerleder noget for dig.

Som seniorprivatrådgiver - ejerleder får du mulighed for at arbejde selvstændigt med egen kundeporteføljer, hvor kunden er selvstændig/virksomhedsejer og er både privat- og erhvervskunde i Nykredit.

Dit kommende job

Med et stærkt foreningsejerskab i ryggen sørger vi for at være til stede i hele landet både i gode og dårligere tider, da det er en del af det samfundsansvar, vi synes er naturligt at bidrage med.

Som seniorprivatrådgiver - ejerleder skal du gøre alt for at give vores eksisterende og nye kunder den bedste rådgivning og kundeoplevelse, i samarbejde med vores forskellige erhvervs enheder.

Det er ikke en forudsætning, at du allerede har arbejdet med selvstændige erhvervsdrivende tidligere, men du skal have motivationen til at udvikle dig inden for området.

Dine ansvarsområder bliver at:

  • betjene, servicerer og rådgiver boligkunder inden for bank-, formue- og realkreditområdet
  • udbygge og vedligeholde din egen kundeportefølje
  • identificere dine kunders individuelle behov - og sammensætte en løsning, ud fra hele vores produktudbud
  • være initiativrig og opsøgende overfor nye, samt eksisterende kunder
  • dyrke netværk i samarbejde med erhverv.

Din profil

Vi søger en seniorprivatrådgiver - ejerleder som:

  • er uddannet rådgiver og du motiveres af kundedialog og helhedsrådgivning
  • er dygtig til at samarbejde, som et team omkring den enkelte kunden
  • er ambitiøs, lyttende og forstår at identificere alle de økonomiske aspekter af kundernes liv
  • dyrker netværk og relationer til at skabe resultater
  • trives i et socialt arbejdsmiljø, med god energi og højt tempo
  • motiveres af salg, er udadvendt, initiativrig og proaktiv.

Din nye arbejdsplads

I Center Herning kommer du til at blive en del af et center med 21 kolleger, der rådgiver inden for privat- og erhverv. Herudover får centeret jævnligt besøg af specialister og Private Banking. Dette giver gode muligheder for samarbejde på tværs og udvikling for dig.

Du kan se frem til vores frokostordning og efter sommerferien flytter vi i nye lokaler.

Du vil hurtigt opleve, at vi har en åben og uformel omgangstone med respekt for den enkelte. Vi er generelt et team med højt aktivitetsniveau, der kan lide når der er meget at se til, vi har godt humør og meget energi.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte privatkundechef Pia Gade på tlf. 44 55 68 45 eller centerdirektør Rasmus Stald på tlf. 44 55 68 71. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringsteamet på nytjob@nykredit.dk.

By
Herning

Ansøgningsfrist
02-05-2024


Styrk din karriere og udvikling som rådgiver

Vi vil være hele Danmarks foreningsejede og samfundsansvarlige finansielle virksomhed. Vi vil være til stede i hele landet og gøre vores kunders drømme til virkelighed. Det kræver, at vi har ambitiøse, engagerede og tilfredse medarbejdere.

Læs mere om jobbet som rådgiver her arrow icon

Kvindelig medarbejder sidder foran bærbar og smiler
To kollegaer sidder foran skriverbord med computere

Udvikling til dig, der vil og kan

I Nykredit lover vi udvikling til dig, der vil og kan – og langt de fleste af vores kolleger vil sige, at det gælder både faglig og personlig udvikling. Du vil blive udfordret med komplekse opgaver, og din erfaring vil blive styrket gennem sparring med specialister og kolleger.

Du bliver en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne. Derfor vil du også være omgivet af engagerede kolleger, der i fællesskab spiller hinanden bedre. Vi vil nemlig kendes for en kultur præget af kundeorientering, holdånd og handlekraft.

Fordele ved at være ansat i et foreningsejet Nykredit

Som de eneste i den danske finansielle sektor er Nykredit ejet af en forening, Forenet Kredit, hvis medlemmer er vores kunder. Forenet Kredit ønsker, at det overskud, Nykredit sender til dem, skal komme kunderne i Nykredit-koncernen til gode i form af rabatter og tilskud. Det er det, vi kalder ForeningsFordele.

Som rådgiver er ForeningsFordele en vigtig del af din dialog med kunderne. Det gælder også fordele, der skal gøre det nemmere for vores kunder at træffe grønne valg. Vi har nemlig grønne produkter og løsninger på hylderne til alle vores kundegrupper. Det er vores måde at bidrage til et grønnere Danmark, og det er noget, vi er stolte af.

To kollegaer snakker sammen foran mødelokale
Kvindelige medarbejder sidder foran skrivebord og smiler

Vil du gøre drømme til virkelighed?