Finanstrainee til kundeområde Roskilde/Taastrup

I Arbejdernes Landsbank fokuserer vi på, hvad der giver vores kunder et rigt liv. Og det har ikke kun noget med penge at gøre. Har du den tankegang og indstilling, der skal til for at skabe de bedste løsninger for vores kunder, så kan vi tilbyde dig en spændende karriere. Frem til august 2024 bliver du ansat som kunderådgiver service, hvor du bliver frontperson. Denne periode giver dig bl.a. et indblik i vores systemer, forretningsgange og bankens produkter, og klæder dig på til en rigtig god start på dit traineeforløb.

Kunderådgiver service – frem til august 2024

Frem til august 2024, hvor du bliver finanstrainee, ansættes du som kunderådgiver service, hvor du sammen med dine kollegaer er ansvarlig for betjening ved skranken. Det bliver din opgave at varetage her-og-nu-opgaver. Du skal f.eks. yde service og rådgivning i forbindelse med:

  • Selvbetjeningssystemer og betalingskort
  • Oprettelse af kundeengagementer/indlånskonti
  • Mindre låne- og kreditbehov

Traineeforløbet – fra august 2024

Som finanstrainee får du ansvaret for din egen kundeportefølje af yngre kunder, som du skal servicere og rådgive inden for alle bankens forretningsområder. Sammen med dine kollegaer skal du markedsføre filialen i området, ligesom du via lokale aktiviteter og dit netværk skal være med til at tiltrække nye kunder til filialen.

I perioden får du mange forskellige slags opgaver, f.eks.:

  • Kundebetjening
  • Vejledning i salg af bankens produkter
  • Rådgivning om finansiering af fast ejendom, lån, forsikring, pension og investering

For at give dig den bedste uddannelse, har vi skræddersyet et internt uddannelsesforløb, som giver dig indsigt i vores produkter, systemer og holdninger i forhold til kunderådgivning. Denne uddannelse sker via Finanssektorens Uddannelsescenter. For at den teoretiske del ikke står alene, sikrer vi, at teori og praksis hænger sammen, og udarbejder personlige kompetencemål og uddannelsesplaner for dig.

Under hele traineeforløbet bliver du tilknyttet en fast mentor, og der er rig mulighed for at netværke og sparre med andre trainees.

Hvem er du?

Du er uddannet finansøkonom og drømmer om at blive trainee/kunderådgiver på sigt. Det kan også være, at du lige har afsluttet dit praktikforløb hos en ejendomsmægler, et forsikringsselskab m.m., men hellere vil arbejde i et pengeinstitut.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • Har drive, er udadvendt, resultatorienteret og ambitiøs
  • Er service- og præstationsorienteret
  • Har en nærværende personlighed og en god menneskelig forståelse

Hvem er vi

Du kommer ind i vores team på 19 kolleger fordelt med 12 kolleger i Roskilde og 7 kolleger i Taastrup. I hverdagen yder vi altid en stor indsats for at rådgive i et samspil med kunden. I den forbindelse fokuserer vi på ordentlighed og ansvarlighed og vil derfor altid sætte kundens behov over et salg.

Vi er specielt kendetegnet ved en tæt og nærværende relation med kunden, hvor vi giver kvalificerede anbefalinger. Vi mener, at vi kommer frem til det bedste resultat for både kunden og banken ved at udvise forretningsansvar. På teamniveau opfordrer vi altid til ærlig kommunikation og feedback, så vi hele tiden udvikler og yder den bedste rådgivning.


Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads

I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som ordentlighed, fællesskab og åbenhed er i fokus. Derudover kan du se frem til at blive del af:

  • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren
  • En arbejdsplads, som er rangeret #3 ud af Danmarks 25 største pengeinstitutter målt på det bedste image som arbejdsplads i 2023
  • En bank som 15 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank
  • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser
  • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt

Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring og ekstra ferietillæg.

Vi ser frem til at modtage dit CV og din ansøgning senest den 5. maj 2024

Vi afholder løbende samtaler, og hvis du vil vide mere om stillingen eller Arbejdernes Landsbank, er du velkommen til at ringe til Privatkundechef Caroline Mathilde Norlin på 3848 4240 eller Privatkundechef Alex Grum på 3848 3244.

www.al-bank.dk/al-job

Hvorfor vil du anbefale Arbejdernes Landsbank som arbejdsplads?

Hvordan er Arbejdernes Landsbank som arbejdsplads?

Hvordan var din start i Arbejdernes Landsbank?

Arbejdernes Landsbank som arbejdsplads

Vores DNA

I Arbejdernes Landsbank arbejder vi i fællesskab på tværs af organisationen for at sikre, at vores kunder får en god kundeoplevelse.

Læs mere

Udvikling

I Arbejdernes Landsbank tror vi, at kompetente og motiverede medarbejdere skaber fremdrift.

Læs mere

Karriereveje

I Arbejdernes Landsbank er dine karriereveje og udviklingsmuligheder synlige og er med til at understøtte den enkeltes udvikling og arbejdsglæde.

Læs mere

Personalepolitik

I Arbejdernes Landsbank har vi vores egen overenskomst med HK. Det betyder dog ikke, at vores overenskomst er helt anderledes end på det øvrige finansområde.

Læs mere