ILS Asset Manager

Kastrup

I Airport Technology leverer vi nogle af lufthavnens mest kritiske og spændende systemer. Vi arbejder med services, som understøtter lufthavnens trafikafvikling og sikrer, at flysikkerheden aldrig kompromitteres.

Om at være Asset Manager | Safety – Ansvar – Eksekvering

Som ansvarlig for ILS-udstyret har du ansvaret for nogle af lufthavnens måske mest safety-kritiske udstyr.

ILS-udstyret har til opgave at sikre, at flyoperationerne kan opretholdes uanset sigtbarhed. Som ILS Asset Manager har du derfor en helt central rolle i operationen af Skandinaviens største lufthavn.

Vi ser frem til, at du bidrager med

  • ”Life cycle management” på lufthavnens ILS-udstyr
  • Vedligehold af en ”Asset Management Plan” og i samarbejde med teknikere, leverandører og interne samarbejdspartnere sikre eksekvering af aktiviteter i henhold hertil
  • Leverandør- og økonomistyring
  • Vedligehold og opdatering af teknisk dokumentation og procedurer

I det daglige arbejder du sammen med en række kollegaer som bl.a. ILS-teknikerne, Asset Managers på andre kritiske system, projektledere på tværgående projekter. Du samarbejder f.eks. også med ILS-ansvarlige fra andre lufthavne i Europa og sikrer, at vi lever op til best practice.

Om hvordan du lykkes i jobbet | Processer – Systematisk – Drivkraft

Du er systematisk, struktureret og grundig. Du arbejder med udstyr, der er afgørende for flysikkerheden, og du er i stand til at følge etablerede processer, men også at udfordre og forbedre disse.

ILS-udstyret påvirkes potentielt af en lang række forskellige aktiviteter, og derfor er du i tæt berøring med mange af lufthavnens aktiviteter og projekter.

Du lykkes i jobbet på den korte bane, når du er i stand til at optage og omsætte den viden, du modtager i forbindelse med kurser og fra dine dygtige kollegaer.

Du lykkes med at eksekvere på dine opgaver, men samtidig er du opmærksom på at række ud til dine kollegaer eller nærmeste leder, hvis du har behov for en hjælpende hånd.

På den længere bane lykkes du, når du har opnået et fagligt mod og en drivkraft, som sikrer, at du overkommer eventuelle udfordringer, finder løsninger og kommer hurtigt og sikkert i mål med dine opgaver og samtidig sikrer løbende forbedringer.

Du indgår naturligt i et team og har lyst til at indgå i faglig sparring og evner at løfte opgaver på tværs.

Med i bagagen har du formentlig en uddannelsesbaggrund som ingeniør eller lignende, og du har gerne erfaring fra en stilling med lignende ansvarsområder, hvor du måske har arbejdet med antenner eller andet teknisk udstyr.

Vi lægger stor vægt på, at du arbejder systematisk og struktureret, og at det falder dig naturligt at tage ejerskab for dine opgaver. Samtidig indgår du naturligt i et team, og du evner at løfte opgaver på tværs.

Om afdelingen/kollegerne | Kollegaskab – Faglighed – Social Kapital

Vi har en ligefrem og afslappet omgangstone, og vi sætter pris på en god historie. Vi sætter den faglige barriere højt og mener, at evnen til at modtage og give god feedback er en central driver herfor.

Du vil i medarbejdergruppen finde en bred skare, der tæller alt fra småbørnsforældre og fodboldtrænere til globetrottere og bedsteforældre.

Vi prioriterer at vedligeholde den sociale kapital, og vi mødes i forskellige anledninger – også af og til uden for arbejdstiden.

Om Dan, din nye leder | Differentieret ledelse – Relationer – Tillid

Jeg tror på frihed under ansvar, work/life balance og stræber efter at motivere til en høj grad af selvledelse.

Min ledelsesstil lægger vægt på differentieret ledelse, og jeg går efter at ramme en balance med størst mulig frihed, uden at det går ud over opgaveløsningen eller den tværgående prioritering. Det er vigtigt for mig at skabe tryghed og tillid i mit team og hos mine kollegaer, da det er en forudsætning for, at den enkelte medarbejder og dem samlet organisation kan løse vores opgaver og udvikle os.

Jeg prioriterer relationer højt, og jeg ser det som fundamentet for god ledelse.

Om os | Hvad kan vi tilbyde

Du bliver en del af en helt særlig atmosfære og en organisation, der hver dag arbejder engageret for, at vores passagerer får den bedste rejseoplevelse.

Udover frokostbuffet, pension og IT-udstyr tilbyder vi

  • Fleksibilitet i planlægning af dine opgaver – det betyder for eksempel, at du har mulighed for at arbejde hjemmefra 1-2 dage om ugen – selv om vi vil savne dig når du ikke er her
  • Fri parkering, cykelservice (i arbejdstiden) og gode rabataftaler
  • Fysioterapi og træningslokale, yoga, rådgivning fra træner mv. – hvis du har interesse
  • Sundhedssikring – børn er dækket automatisk
  • Individuelle udviklingssamtaler – så du bliver ved med at synes det er sjovt at være her.

Om ansøgningen | Stig ombord på dit nye job

Vil du være vores nye kollega, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt og senest 5. maj.

Har du spørgsmål til jobbet inden da, kan du kontakte Dan Thunø Iversen, Head of Airport Technology, på dan.iversen@cph.dk eller på 31 18 67 58.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive politigodkendt, ligesom du skal kunne opretholde politigodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Derudover er det en forudsætning for at arbejde i Københavns Lufthavne, at du begår dig komfortabelt på dansk og engelsk både skriftligt og mundtligt.

5 af 5 stjerner

307 af vores medarbejdere har evalueret Københavns Lufthavne på Jobindex

Københavns lufthavne - Fly på himlen

Vi skaber værdi sammen

Virksomheders arbejde med ansvarlighed har aldrig været så vigtigt, som det er i dag. I CPH bestræber vi os hver dag på at drive og udvikle Københavns Lufthavn og Roskilde Lufthavn på en bæredygtig og ansvarlig måde. Det skal ske med respekt for både klimaet, miljøet og vores omverden. Vi ved, at vi spiller en særlig rolle hvad angår den bæredygtige omstilling af luftfarten. Dette ansvar forholder vi os aktivt til.

Vi har blikket fast rettet mod vores ambitiøse klimamål: Driften af lufthavnen skal være emissionsfri i 2030, og i 2050 skal hele lufthavnen, inklusive flytrafikken, være fri for emissioner.

To medarbejdere går sammen i lufthavnens gange

Danmarks største arbejdsplads på én lokation

Lufthavnen er som arbejdsplads med garanti ’One of a kind’ – et lille samfund, hvor alle dine kolleger, sammen med de øvrige lufthavnskolleger er en del af en stor mekanik, som summer af international atmosfære og en intens forventningsfuld glæde. Og her har vi brug for de allerbedste kræfter. Uanset funktion og faglighed bliver du en absolut uundværlig del af vores mangfoldige fællesskab.

Faktisk er der intet andet sted som vores. Fordi ’vores’ er noget, vi skaber sammen.

Bæredygtig lufthavn

Virksomheders arbejde med ansvarlighed har aldrig været så vigtigt, som det er i dag. I CPH bestræber vi os hver dag på at drive og udvikle Københavns Lufthavn og Roskilde Lufthavn på en bæredygtig og ansvarlig måde. Det skal ske med respekt for både klimaet, miljøet og vores omverden. Vi ved, at vi spiller en særlig rolle hvad angår den bæredygtige omstilling af luftfarten. Dette ansvar forholder vi os aktivt til.

Vi har blikket fast rettet mod vores ambitiøse klimamål: Driften af lufthavnen skal være emissionsfri i 2030, og i 2050 skal hele lufthavnen, inklusive flytrafikken, være fri for emissioner.

Kollegaer sidder og taler sammen
Kollegaer sidder og taler sammen

Let’s travel together to a better tomorrow

ikon - Gæstfrihed

Gæstfrihed

Vi tager os af vores kunder og samarbejdspartnere som en god vært tager sig af sine gæster – og vi gør det på en personlig måde. Vi møder vores kunder og samarbejdspartnere i øjenhøjde og er omsorgsfulde og nærværende – med et glimt i øjet, når situationen er til det. Vi sætter en ære i at se og forstå kundernes ønsker og behov – allerhelst på forkant og før de selv gør det.

ikon - Partnerskab

Partnerskab

Vi bygger vores forretning på fælles værdiskabelse og ansvarlig vækst i tætte partnerskaber. Vi er gode skarpt blik for sammenhængen mellem udbytte og omkostninger – både på egne og på vores kunders og partneres vegne. Vi samarbejder effektivt og inddrager hinanden på tværs og i tide - vi deler viden og giver feedback, så vi sammen kan løfte vores performance.

ikon - Respekt

Respekt

Vi driver forretningen med respekt for hinanden og for vores omverden. Vi bygger vores relationer på tillid og rummer hinandens forskelligheder. Vi lytter til og anerkender hinandens synspunkter. Vi tager ansvar og holder ord – vi gør, hvad vi siger, og vi holder, hvad vi lover.

ikon - Stolthed

Stolthed

Vi er passionerede og brænder for at skabe lufthavnsoplevelser i verdensklasse. Vi er ambitiøse med det, vi gør, og stræber altid efter at blive bedre ved at lære – både af vores successer og af vores fejl. Vi er stolte af vores arbejdsplads og den rolle, den har. Samtidig er vi ydmyge over for den opgave, vi løfter, og over for de mennesker, vi servicerer og samarbejder med.