Senior Data Engineer - Grib chancen for at forme fremtidens dataprodukter i skyen - Kolding

Kokmose 3

Formår du at forvandle forretningsbehov til performance-optimerede dataprodukter og kan du håndtere ETL-processen fra A til Z? Kan du samtidig agere sparringspartner for de resterende Data Engineers? Så er det dig, vi søger til stillingen som Senior Data Engineer.

Udover at levere dataprodukter, skal du være med på GLS' cloud rejse, hvor vi skal udvikle en Azure-baseret dataplatform, som skal sætte data i GLS fri og samtidig være platformen, der tillader GLS at nå sine ambitiøse mål på AI- og dataområdet. Som vores nye Senior Data Engineer får du en central rolle i denne rejse, da du skal være med til at implementere, idriftsætte og vedligeholde platformen.

Du vil blive en del af AI og Data Engineering afdelingen, som lige nu gennemgår en stor udvikling. AI og Data Engineering er en del af GLS IT-afdeling, som består af 60 kolleger, som alle er eksperter inden for deres eget område.

Sådan kommer din hverdag til at se ud:

  • Designe end-to-end BI løsninger med blandt andet SQL Server Management Studio, Azure, Visual Studio og GitHub.
  • Udføre ETL-processen - du er ansvarlig for dataens rejse, lige fra ekstraktionen til dataproduktet er færdig og udstillet.
  • Implementere ny dataplatform i et “co-build” i samarbejde med et konsulenthus.
  • Vedligeholdelse af on-premise BI setup, herunder DWH, SQL, SSIS, SSAS, ETL og Tabular Kuber.
  • Arbejde tæt sammen med GLS' forskellige interessenter for at løse specifikke forretningsbehov.
  • Udføre ad hoc-opgaver relateret til dataproduktet, håndtering af fejl og vedligeholdelsen af DWH.

Egenskaber du skal besidde:

  • Min. 3-5 års erfaring med Data Engineering (datamodelering i DWH)
  • SQL og/eller Python på højt niveau

Egenskaber vi ser du gerne besidder:

  • Erfaring med Github
  • Erfaring med Tabular Editor
  • Erfaring med CI/CD
  • Erfaring med forskellige udviklingsniveauer (Dev, Test, Prod)
  • Erfaring med Azure, herunder:
    Datalake Gen2 / Azure DevOps / Azure DataFactory / PowerBI / Azure Pipelines

Vi tilbyder

I GLS kommer du ind i en virksomhed med et unikt fællesskab og en åben kultur, der hylder kreativitet og nye måder at tænke på. Dine input er forventede såvel som værdsatte, og du vil opleve en høj grad af medbestemmelse og ansvar i et arbejdsmiljø med fokus på trivsel. Hos GLS er der endvidere rig mulighed for at udfolde dit potentiale, når vi understøtter din udvikling med GLS Academy og specialiserede uddannelser. Du får sundhedsforsikring fra dag ét og mulighed for en lækker frokostordning, ligesom du får glæde af vores aktive personaleforening, der inviterer både dig og din familie til hyggelige stunder med kollegerne på tværs af landet.

Vil du skabe innovative IT-løsninger sammen med os?

Send dit CV og besvar venligst ansøgningsspørgsmålene senest d. 10. maj 2024. Vi behandler ansøgningerne løbende og lukker processen, når vi har fundet den rigtige. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Data, Andreas Benthin-Bruun på tlf. 3161 6188.

Vi ser frem til at høre fra dig.

”Vi står aldrig stille. Vi arbejder konstant med live data, og opgaverne er aldrig helt de samme.”

”Vi står aldrig stille. Vi arbejder konstant med live data, og opgaverne er aldrig helt de samme.”

Elvir Fejzic, Software Developer

I IT udvikler vi fremtidens standard for pakkedistribution

GLS - Innovative teknologier

Arbejd med innovative teknologier

IT ledsager hver eneste pakke på sin vej, og uanset om det er pakkeruter eller vores app, ligger der avancerede IT-systemer bag. IT-afdelingen hos GLS er et moderne softwarehus, hvor vi arbejder med de nyeste teknologier.

GLS - Vores kultur

Bliv en del af en unik kultur

Vi har en åben kultur, der hylder kreativitet og nye måder at tænke på. Du vil opleve en høj grad af medbestemmelse, ansvar og en sund balance mellem rammer og rum.

GLS - Styrken i diversitet

Oplev styrken i diversitet

Vores fællesskab er helt unikt og rækker ud over både afdelingen og arbejdet. Du får mere end 60 kolleger i IT med forskellige nationaliteter, og vi bruger hinanden på tværs af funktioner, når vi udvikler fremtidens standard for pakkedistribution.

GLS - Vi udfolder dit potentiale

Udfold dit potentiale

Vi ser hver eneste medarbejder og tror på fortsat udvikling. Vi hjælper hinanden med at blive dygtigere og tilbyder blandt andet specialiserede IT-uddannelser, der klæder dig godt på med nye kompetencer.

Mød Morten, Software Development Manager hos GLS Denmark

Mød flere af vores medarbejdere Se vores medarbejderfordele

Rekrutteringsprocessen

”Glæd dig til en grundig onboarding, hvor du bl.a. samles med alle nye ansatte på tværs af landet til to spændende dage med fokus på relationer og det, du bliver en del af.”

Rikke Gosmand, HR Advisor
Læs mere om vores onboarding
GLS - Din karriere hos GLS

Din karriere hos GLS

Det er vigtigt for os, at du som ny medarbejder får en god start hos GLS. I din onboarding møder du dine nye kolleger og lærer GLS at kende, så du føler dig velkommen med det samme.

GLS - Ledelse hos GLS

Ledelse hos GLS

Vi motiveres alle af at have indflydelse på egne opgaver, og vores ledere udviser tillid, uddelegerer ansvar og arbejder for et åbent og trygt miljø.

Lande

40

Medarbejdere

22000

Mio. pakker om året

870

GLS - Bliv en del af teamet