Tre medarbejder til præsentation Tre medarbejder til præsentation
Roskilde

Senior-/privatrådgiver til Center Roskilde

Vil du gøre drømme til virkelighed og give flere muligheden for at opleve finansiel tryghed? Vær med til at sikre, at vores kunder får det optimale ud af deres økonomi, så de kan leve det liv, de drømmer om. Bliv en del af Center Roskilde.

Dit kommende job

Med et stærkt foreningsejerskab i ryggen sørger vi for at være tilstede i hele landet både i gode og dårligere tider. Det er en del af det samfundsansvar, vi synes, det er naturligt at bidrage med. Men vi har taget yderligere et skridt og besluttet, at det skal være nemmere at være grøn end at være ligeglad. Derfor tilbyder vi en række nye grønne lån og løsninger, og du får mulighed for at bringe det i spil for de kunder, der ønsker at bo, køre, renovere og investere på en bæredygtig måde.

Som senior-/privatrådgiver skal du gøre alt for at give vores kunder den bedste rådgivning, hvilket indebærer, at du er nysgerrig og opsøgende, så du bliver bekendt med alle kundens behov – også dem de ikke selv kender.

Dine ansvarsområder bliver at:

  • skabe finansiel tryghed for kunderne gennem professionel rådgivning
  • skabe nye kundeforhold til centeret
  • opbygge og fastholde relationer gennem proaktiv dialog.

Din erfaring

Du er finansielt uddannet og ønsker at rådgive bredt og skabe gode kundeoplevelser. Du er ambitiøs og lyttende og forstår at identificere de økonomiske aspekter af kundernes liv. Dermed sikrer du både tilfredse kunder og tager et skridt på vejen i din egen karriere.

Din nye arbejdsplads og dig

I Center Roskilde bliver du en del af Roskilde Privat med ti kolleger. Du vil i din hverdag arbejde tæt op af Private Banking og Erhverv Sjælland Midt. Derudover er Storkunder, Lokal Kredit og Regionsledelsen også i huset. Center Roskilde hører sammen med Center Holbæk, hvor der er tæt samarbejde mellem de to teams, så du samlet vil have 16 tætte kolleger.

Hos dine kommende kolleger kan du søge sparring og inspiration til din kontakt med kunderne. Du bliver en del af et engageret og humørfyldt team, hvor vi hver dag står op for vores kolleger, kunderne og Nykredit. Der er stort fokus på den individuelle udvikling og et oprigtigt ønske om, også som team, at stå stærkere hver dag. Det betyder, at du hver dag har kolleger og en leder, som også har fokus på din retning.

Du er åben, engageret og proaktiv. Du bringer dig selv og dine kompetencer i spil sammen med dine kolleger og over for kunderne, så du er med til at sikre en høj kundetilfredshed og stor arbejdsglæde. Din udvikling og ønsker til fremtiden bliver lyttet til og respekteret. Du kan forvente støtte og opbakning i teamet til den rejse, du ønsker skal være din karrierevej i Nykredit.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte centerdirektør Kenneth Tidemann på tlf. 26 37 56 47 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen på tlf. 44 55 57 89.

By

Roskilde

Ansøgningsfrist

30-04-2024


Styrk din karriere og udvikling som rådgiver

Vi vil være hele Danmarks foreningsejede og samfundsansvarlige finansielle virksomhed. Vi vil være til stede i hele landet og gøre vores kunders drømme til virkelighed. Det kræver, at vi har ambitiøse, engagerede og tilfredse medarbejdere.

Læs mere om jobbet som rådgiver her arrow icon

Kvindelig medarbejder sidder foran bærbar og smiler
To kollegaer sidder foran skriverbord med computere

Udvikling til dig, der vil og kan

I Nykredit lover vi udvikling til dig, der vil og kan – og langt de fleste af vores kolleger vil sige, at det gælder både faglig og personlig udvikling. Du vil blive udfordret med komplekse opgaver, og din erfaring vil blive styrket gennem sparring med specialister og kolleger.

Du bliver en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne. Derfor vil du også være omgivet af engagerede kolleger, der i fællesskab spiller hinanden bedre. Vi vil nemlig kendes for en kultur præget af kundeorientering, holdånd og handlekraft.

Fordele ved at være ansat i et foreningsejet Nykredit

Som de eneste i den danske finansielle sektor er Nykredit ejet af en forening, Forenet Kredit, hvis medlemmer er vores kunder. Forenet Kredit ønsker, at det overskud, Nykredit sender til dem, skal komme kunderne i Nykredit-koncernen til gode i form af rabatter og tilskud. Det er det, vi kalder ForeningsFordele.

Som rådgiver er ForeningsFordele en vigtig del af din dialog med kunderne. Det gælder også fordele, der skal gøre det nemmere for vores kunder at træffe grønne valg. Vi har nemlig grønne produkter og løsninger på hylderne til alle vores kundegrupper. Det er vores måde at bidrage til et grønnere Danmark, og det er noget, vi er stolte af.

To kollegaer snakker sammen foran mødelokale
Kvindelige medarbejder sidder foran skrivebord og smiler

Vil du gøre drømme til virkelighed?