Tre medarbejder til præsentation Tre medarbejder til præsentation
Kbh. V

Senior-/privatrådgiver til Center København

Vil du gøre drømme til virkelighed og give flere muligheden for at bidrage til et grønnere Danmark? Hos os får du ansvaret for din egen kundeportefølje med spændende private boligejere og med plads til at skabe nye kundeforhold.

Med et solidt foreningsejerskab i ryggen sørger vi for at være tilstede i hele landet. Det er en del af det samfundsansvar, vi synes, det er naturligt at bidrage med. Vi har besluttet, at det skal være nemmere at være grøn. Derfor tilbyder vi en række grønne lån og løsninger, som du får mulighed for at bringe i spil over for dine kunder sammen med alle vores attraktive foreningsfordele.

Motiveret, nysgerrig og udadvendt rådgiver

Som rådgiver skal du give vores kunder den bedste rådgivning, hvilket indebærer, at du er nysgerrig og opsøgende, så du bliver bekendt med alle kundens behov – også dem de ikke selv kender. Det er det opsøgende og udadvendte arbejde i rådgiverjobbet, som vil fylde størstedelen af din hverdag. Du får en bred produktportefølje og en række digitale værktøjer at gøre godt med, og kombineret med din høje faglighed, formår du at finde den bedste løsning til netop de kunder, du arbejder med.

Dine ansvarsområder bliver at:

  • skabe nye kundeforhold til Nykredit via tæt dialog med vores samarbejdspartnere bl.a. mæglere
  • skabe gode kundeoplevelser og derigennem kommende ambassadørkunder
  • identificere dine kunders individuelle behov - og sammensætte præcis den løsning, der passer dem
  • vedligeholde og udbygge eksisterende kundeportefølje.

Tæt kundedialog, kvalificeret rådgivning og interesse i at skabe relationer

Du er finansielt uddannet og har relevant erfaring med at rådgive indenfor investering, pension, lån og daglig økonomi. Du er ambitiøs, nysgerrig og forstår at identificere alle de økonomiske aspekter af kundernes liv. Du trives i en udadvendt og opsøgende rolle, ligesom du samtidig formår at pleje dine eksisterende kunder i din portefølje. Det forventes, at du med din interesse i at skabe og pleje relationer formår at sikre den tætte kundedialog gennem kvalificeret rådgivning og dyb kundeforståelse. Vi leder efter dig, som med solide kommunikative evner er motiveret af kundekontakt samt rådgivning med målsætningen at skabe høj kundetilfredshed og en relation til kunden.

Din nye arbejdsplads

I Center København er vi 60 engagerede kolleger og du vil blive en del af det ene privatteam på 12 kolleger, herunder får du også 2 andre privatteams samt 2 erhvervsteams som kollegaer. København er et stort kompetencecenter med ca. 200 medarbejdere fordelt i Center København, Storkunder, Nykredit Leasing, Nykredit Mægler, Regionskontoret og Lokal kreditafdeling.

Afdelingen er kendetegnet ved godt humør, et højt aktivitetsniveau og gode resultater. Der er en frisk og uformel omgangstone, og vi lægger vægt på et positivt samarbejde, der giver dig mulighed for både faglig og personlig udvikling. Vi ikke bare håber, men forventer, at du kommer til at udvikle dig både fagligt og personligt, mens du er ansat hos os. Du vil blive mødt med komplekse opgaver, og din erfaring udvikles gennem sparring med specialister og kolleger. Vi har fokus på din udvikling og vil hjælpe dig med at få den karriere, du ønsker i Nykredit.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som arbejdsplads, er du meget velkommen til at kontakte privatkundechef Mette Mortensen Mette Mortensen på 28 55 07 06 / METM@nykredit.dk. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringsteamet på nytjob@nykredit.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig, og indkalder løbende til samtale.

By
København

Ansøgningsfrist
07-05-2024


Styrk din karriere og udvikling som rådgiver

Vi vil være hele Danmarks foreningsejede og samfundsansvarlige finansielle virksomhed. Vi vil være til stede i hele landet og gøre vores kunders drømme til virkelighed. Det kræver, at vi har ambitiøse, engagerede og tilfredse medarbejdere.

Læs mere om jobbet som rådgiver her arrow icon

Kvindelig medarbejder sidder foran bærbar og smiler
To kollegaer sidder foran skriverbord med computere

Udvikling til dig, der vil og kan

I Nykredit lover vi udvikling til dig, der vil og kan – og langt de fleste af vores kolleger vil sige, at det gælder både faglig og personlig udvikling. Du vil blive udfordret med komplekse opgaver, og din erfaring vil blive styrket gennem sparring med specialister og kolleger.

Du bliver en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne. Derfor vil du også være omgivet af engagerede kolleger, der i fællesskab spiller hinanden bedre. Vi vil nemlig kendes for en kultur præget af kundeorientering, holdånd og handlekraft.

Fordele ved at være ansat i et foreningsejet Nykredit

Som de eneste i den danske finansielle sektor er Nykredit ejet af en forening, Forenet Kredit, hvis medlemmer er vores kunder. Forenet Kredit ønsker, at det overskud, Nykredit sender til dem, skal komme kunderne i Nykredit-koncernen til gode i form af rabatter og tilskud. Det er det, vi kalder ForeningsFordele.

Som rådgiver er ForeningsFordele en vigtig del af din dialog med kunderne. Det gælder også fordele, der skal gøre det nemmere for vores kunder at træffe grønne valg. Vi har nemlig grønne produkter og løsninger på hylderne til alle vores kundegrupper. Det er vores måde at bidrage til et grønnere Danmark, og det er noget, vi er stolte af.

To kollegaer snakker sammen foran mødelokale
Kvindelige medarbejder sidder foran skrivebord og smiler

Vil du gøre drømme til virkelighed?