Cloud Infrastruktur Specialist - Kolding

Kokmose 3

Er du klar til at tage ansvar for at forme GLS Danmarks fremtidige cloud-infrastruktur? Hos GLS Danmark søger vi en Cloud Infrastruktur Specialist, der brænder for at optimere og drive vores cloud-miljøer til nye højder, primært inden for Azure-platformen.

Vores IT-afdeling består af over 60 passionerede kolleger, som alle er eksperter inden for deres område.

Du vil indgå i Cloud Infrastructure teamet, som i dag består af 2 Cloud Specialists. Som en del af vores Cloud Infrastructure team, vil du sammen med dine kolleger være drivhjul i overgangen fra On-Prem til Cloud, sikre fejlfri opsætning og implementere robuste sikkerhedsforanstaltninger.

Dine opgaver omfatter blandt andet

  • overordnet ansvar for systemmigrering fra On-Prem til Cloud
  • udvikling, deployment og vedligeholdelse af Infrastructure-as-Code-løsninger i Azure
  • sikring af end-to-end lifecycle i Cloud-miljøerne med fokus på løsningsdesign, ressourceallokering, og vedligeholdelse
  • identifikation og implementering af DevOps-værktøjer til procesoptimering og automatisering
  • opsætning, overvågning og sikring af cloud-miljøer i overensstemmelse med applikationskrav og governance-principper
  • rådgivning om optimal opsætning af miljøer til projekter og estimering af driftsomkostninger i projektgrupperne

Du tager ansvar og ejerskab over din opgaver

Du kan forvente et selvstændigt arbejde, hvor dine evner til at analysere og strukturere komplekse problemstillinger kommer i spil. Det er derfor en fordel, hvis du er sulten efter læring og ny viden. Dine kommunikationsfærdigheder på både engelsk og dansk er på højt niveau, og kan du desuden begå dig på tysk er det er fordel.

Din faglige viden om Cloud-teknologier er solid

Vi værdsætter kandidater, der allerede har opnået Azure-certificeringer, da disse certificeringer kan være en fordel i forhold til at forstå Azure-platformen og dens funktioner. Dog er det ikke en nødvendighed for at blive betragtet som en kvalificeret kandidat. Vi er åbne over for ansøgere, der viser en solid forståelse for Cloud-teknologier og har viljen til at lære og udvikle sig i rollen.

Dine faglige kompetencer bør inkludere en relevant videregående uddannelse eller teknisk baggrund som datamatiker, datatekniker eller anden relevant IT-uddannelse. Derudover besidder du generel viden om Cloud teknologier primært i Azure samt viden eller erfaring med IaC-sprog som Bicep eller Terraform.

Din hverdag i GLS Denmarks IT-afdeling

Hos GLS har du indflydelse på egne opgaver og fleksible arbejdstider med mulighed for hjemmearbejdsdage, men du er aldrig alene. Tværtimod er du omringet af mere end 60 passionerede IT-kolleger. Sammen hjælper vi hinanden, så vi kommer bedst i mål, og du får en grundig onboarding, så vi hurtigt kan lære hinanden at kende.

Vi tilbyder

I GLS kommer du ind i en virksomhed med et unikt fællesskab og en åben kultur, der hylder kreativitet og nye måder at tænke på. Dine input er forventede såvel som værdsatte, og du vil opleve en høj grad af medbestemmelse og ansvar i et arbejdsmiljø med fokus på trivsel.

Glæd dig desuden til

  • grundig onboarding med vores professionelle introduktionsforløb
  • sundhedsforsikring fra dag ét
  • lækker frokostordning
  • og vores aktive personaleforening, der inviterer både dig og din familie til hyggelige stunder med kollegerne på tværs af landet

Vil du skabe innovative IT-løsninger sammen med os?

Send dit CV og besvar venligst ansøgningsspørgsmålene senest d. 7. maj 2024. Vi behandler ansøgningerne løbende og lukker processen, når vi har fundet den rigtige.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT Cloud Infrastructure Manager, Esge Hansen på tlf. 2524 0594 Det er også Esge, som du vil referere til i hverdagen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

”Vi står aldrig stille. Vi arbejder konstant med live data, og opgaverne er aldrig helt de samme.”

”Vi står aldrig stille. Vi arbejder konstant med live data, og opgaverne er aldrig helt de samme.”

Elvir Fejzic, Software Developer

I IT udvikler vi fremtidens standard for pakkedistribution

GLS - Innovative teknologier

Arbejd med innovative teknologier

IT ledsager hver eneste pakke på sin vej, og uanset om det er pakkeruter eller vores app, ligger der avancerede IT-systemer bag. IT-afdelingen hos GLS er et moderne softwarehus, hvor vi arbejder med de nyeste teknologier.

GLS - Vores kultur

Bliv en del af en unik kultur

Vi har en åben kultur, der hylder kreativitet og nye måder at tænke på. Du vil opleve en høj grad af medbestemmelse, ansvar og en sund balance mellem rammer og rum.

GLS - Styrken i diversitet

Oplev styrken i diversitet

Vores fællesskab er helt unikt og rækker ud over både afdelingen og arbejdet. Du får mere end 60 kolleger i IT med forskellige nationaliteter, og vi bruger hinanden på tværs af funktioner, når vi udvikler fremtidens standard for pakkedistribution.

GLS - Vi udfolder dit potentiale

Udfold dit potentiale

Vi ser hver eneste medarbejder og tror på fortsat udvikling. Vi hjælper hinanden med at blive dygtigere og tilbyder blandt andet specialiserede IT-uddannelser, der klæder dig godt på med nye kompetencer.

Mød Morten, Software Development Manager hos GLS Denmark

Mød flere af vores medarbejdere Se vores medarbejderfordele

Rekrutteringsprocessen

”Glæd dig til en grundig onboarding, hvor du bl.a. samles med alle nye ansatte på tværs af landet til to spændende dage med fokus på relationer og det, du bliver en del af.”

Rikke Gosmand, HR Advisor
Læs mere om vores onboarding
GLS - Din karriere hos GLS

Din karriere hos GLS

Det er vigtigt for os, at du som ny medarbejder får en god start hos GLS. I din onboarding møder du dine nye kolleger og lærer GLS at kende, så du føler dig velkommen med det samme.

GLS - Ledelse hos GLS

Ledelse hos GLS

Vi motiveres alle af at have indflydelse på egne opgaver, og vores ledere udviser tillid, uddelegerer ansvar og arbejder for et åbent og trygt miljø.

Lande

40

Medarbejdere

22000

Mio. pakker om året

870

GLS - Bliv en del af teamet