Udekørende servicetekniker

Vi søger nye kollegaer, som gerne bor i området Århus, Skanderborg, Silkeborg

Vil du være en del af et stærk team, hvor samarbejde er nøgleordet? Og ønsker du en hverdag med masser af udfordringer, gode kollegaer og frihed under ansvar?

Vi er en af Danmarks bedste arbejdspladser, så vil du være en del af noget større og holde Danmark i gang, så skal du søge jobbet som servicetekniker hos os, du vil ikke fortryde det

Sådan beskriver vores Servicetekniker Lasse jobbet

Frihed, tekniske løsninger og kundepleje

Som udekørende servicetekniker får du en veludrustet servicebil og starter typisk dagen hjemmefra. Og så kører du ellers ud til vores kunder og foretager service, reparation og vedligehold af gaffeltrucks i alle størrelser, lifte og transportmateriel. Du bestiller reservedele via vores online-portal. Din arbejdsdag er meget selvstændig og afvekslende.

Kunderne er både små og store virksomheder inden for industrien. I samarbejde med vores koordinator sørger vi for, at du primært får tildelt faste kunder, så du hurtigt lærer dem at kende.

Der er næsten ikke den opgave, du ikke kommer ud på. Så jobbet er meget afvekslende.

Casper, Servicetekniker

Et stærkt team med solid onboarding

Du bliver en del af et erfarent serviceteam med 30 kolleger, som står klar til at byde dig et varmt velkommen. Samtidig får du et professionelt introduktionsforløb, så du bliver klædt godt på til opgaverne, ligesom du bliver tilknyttet en koordinator, der understøtter dig med planlægning af opgaver.

Vi går op i at sikre god kundepleje ved at informere vores kunder, komme til tiden og udføre opgaverne i den allerbedste kvalitet.

Vi får meget ros for vores onboarding-forløb. Jeg lærte i hvert fald hurtigt mine opgaver, og der er altid hjælp at hente fra kollegerne.

Casper, Servicetekniker

Elsker du også at rode med el, hydraulik og motorer?

Vi forestiller os, at du er landbrugsmaskinmekaniker, automekaniker, lastvognsmekaniker eller entreprenørmaskinmekaniker – men vi hører også gerne fra dig, hvis du har en anden teknisk baggrund og erfaring med el, hydraulik og motorer.

Og så kan du nikke genkendende til disse punkter:

  • Du kan aflæse hydraulik- og el-diagrammer.
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring som udekørende tekniker.
  • Du ved, at det kræver orden i bilen og værktøjskassen at udføre det bedste stykke arbejde.
  • Du har flair for IT og er vant til at arbejde på PC.
  • Du har kørekort til personbil, og du er god til at planlægge din dag.

Lidt mere om Toyota Material Handling

Vi prioriterer medarbejdernes trivsel og sørger for et godt og sikkert arbejdsmiljø. Vigtigst af alt har vi fantastiske mennesker som dig selv ombord, der løbende lærer, forbedrer og samarbejder om at levere kvalitet i alt, hvad vi gør. Mens du er med til at flytte os fremad, ser vi frem til at flytte dig og din karriere.

En god løn, pensionsordning, sundhedsforsikring og mange gode og hyggelige sociale arrangementer i løbet af året er en del af det, du også får hos os.

Vil du med på holdet?

Send blot dit CV allerede i dag via ansøgningsknappen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Servicechef Simon Hald direkte på telefon +45 30 66 78 38. Tiltrædelse er hurtigst muligt, og vi indkalder til samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Toyota Material Handling er Danmarks største virksomhed inden for trucks, automatisering og lagerløsninger. Samtidig er vi en del af en af verdens mest succesfulde virksomheder med mere end 100 års historie og et solidt brand i ryggen.

Respekt, et stort engagement, teamwork og en dybtfølt stolthed over vores produkter, brand og stærke kompetencer danner grundlaget for vores kultur, som vi gerne vil invitere dig til at blive en del af.