Medarbejdere fra Triarca griner sammen Medarbejdere fra Triarca griner sammen
Ikon: Pin

Hornsyld

Vi søger en dygtig kollega til vores EL-afdeling

Vi mangler en kollega i vores afdeling for lavspændings el-forsyningstavler. Det er ikke så væsentligt, om du er elektriker, installatør, tavlemontør, ingeniør eller noget helt femte. Det vigtigste for os er, at du kommer med et godt humør og har erfaring med el-tavler.

Afdelingen designer eltavler i tæt samarbejde med salgsafdelingen og sikrer, at tavlerne bliver monteret korrekt i produktionsafdelingen.

Vi har stort fokus på ladeløsninger og el-forsyning til el-biler, og vi har mange spændende projekter i blandt andet Danmark og Sverige.

Synes du, at det lyder spændende – og synes vi begge, at kemien er der – så finder vi en plads til dig på holdet. Så ræk endelig ud til os, hvis du kan se dig selv som en del af teamet på den ene eller den anden måde. Vi er nysgerrige på at høre, hvordan netop du vil kunne bidrage til at udvikle Triarca.

Hvilke arbejdsopgaver får du?

Nogle eksempler på opgaver kunne være:

  • Efter oplæg fra salgsafdelingen at designe el-tavler med styklister, som overdrages til produktionen.
  • Bistå produktionen med prototyper og tekniske spørgsmål.
  • Kigge på nye tiltag inden for området, så vi er på forkant inden for branchen.
  • Deltage i udvikling af nye tavleløsninger med udviklingsafdelingen og salg.
  • Montage af prototyper i produktionsområdet i samarbejde med tavlebyggerne.

Hvem er du?

Du er uddannet og har erfaring som f.eks. elektriker, installatør, tavlemontør, ingeniør eller lignende, og du har gerne erfaring med opbygning af lavspændings el-forsyningstavler.

Vi bruger dansk til dagligt, men det gør ikke noget, hvis du kan være med på engelsk.

Hvem er vi?

Vi har sat digitalisering og den grønne omstilling øverst på agendaen og er stolte af at bidrage til udviklingen af et mere bæredygtigt samfund. Vi er markedsleder og samarbejder med de største spillere/kunder i alle vores segmenter. Mulighederne er mange for at vokse hos og med os, så hvis du har en personlig ambition om at blive en af de bedste, og vil bidrage til en udvikling med fart på, så kan det være lige netop dig, vi mangler.

Vi udvikler, fremstiller og sælger udendørs el-forsyningsløsninger i lavspændingsnettet og løsninger til udrulning af fibernet. Vores primære marked er Danmark og Norden, men har også et ben i det stærkt voksende tyske marked for fiberudrulning. Samtidig er der stor vækst i den del af forretningen, der leverer e-mobility og infrastruktur til el-biler.

Hvad tilbyder vi?

Vi har en uformel omgangstone, løfter i flok, og holder ofte hyggelige sociale arrangementer, som vores aktive personaleforening står for.

Vi har også en formidabel kantine, som hver dag disker op med både lækker morgenmad og en sund og inspirerende frokost.

Derudover kan du se frem til et spændende og udviklende job, hvor vi arbejder tæt sammen og har fleksible arbejdsvilkår.

Hvad gør du nu?

Vi behøver ikke lange ansøgninger og CV’er – så start gerne med at ringe til fabrikschef Ole Rense på tlf. 60 61 53 77 og tag en indledende snak. Hvis du alligevel foretrækker at sende os dit CV så send gerne via ansøgningsknappen.


Læs mere

Hvad kan vi tilbyde dig?

Ikon: Kniv og gaffel

Til at forsøde hverdagen yderligere, har vi en kantineordning med egen kok, som hver dag disker op med lækker morgenmad og sund og inspirerende frokost.

Ikon: Mennesker

Vores Personaleforening står jævnligt for sociale arrangementer på tværs af virksomheden, og du indtræder fra dag ét i vores sundhedsforsikring.

Ikon: Person der læser

Du får tilsendt et skræddersyet introforløb i god tid før din opstart med spændende materiale om Triarca. Samtidig har du mulighed for at stille de spørgsmål, der naturligt opstår, når man skal starte et nyt sted.

Vi driver en agil organisation, hvor hverdagen til tider er meget omskiftelig. Det er den fordi vi er gode til at få øje på nye muligheder, og fordi vi ikke er bange for at følge en drøm, hvis vi kan se at den kan bære frugt.

Mulighederne er mange for at vokse hos og med os, så hvis du har en personlig ambition om at blive en af de bedste, og vil bidrage til en udvikling med fart på, så er Triarca lige netop noget for dig!

Kvindelig medarbejder smiler til en kollega
Kvindelig medarbejder smiler til en kollega
Mandlig medarbejder arbejder
Mandlig medarbejder arbejder
Mandlig medarbejder smiler til kollegaer
Mandlig medarbejder smiler til kollegaer
Mandlig medarbejder i gang med at spraymale
Kvindelig medarbejder fra Triarca smiler til kameraet
Mandlige medarbejdere fra Triarca arbejder med metalrør
Mandlige medarbejdere fra Triarca arbejder med metalrør
4 af 5 stjerner

13 af Triarcas medarbejdere har bedømt Triarca på Jobindex