Shippingelev

Tønder

Arrowdown

Om Hydro

40 lande

35.000 medarbejdere

Hydro er en fuldt integreret aluminiumvirksomhed med 35.000 medarbejdere i 40 lande på alle kontinenter, der kombinerer lokal ekspertise, global forskning og uovertruffen kapacitet inden for forskning og udvikling af aluminiumsløsninger.

KICKSTART DIN KARRIERE I GLOBAL LOGISTIK

Er du klar til nye udfordringer efter endt skoleforløb, og vil du have et job indenfor erhvervslivet? Så vil vi gerne tilbyde stillingen som shippingelev til dig!

SOM ELEV I VORES SHIPPINGAFDELING VIL DU FÅ:

  • Faglig indsigt og en praktisk tilgang: Gennem et 2-årigt uddannelsesforløb veksler du mellem praktik i virksomheden og teori på skolen. Du får hands-on erfaring med varestyring.
  • Egne ansvarsområder: Du kommer til at arbejde med ordreregistrering, opfølgning og information til kunder på det globale marked.
  • Karrieremuligheder: Vi skaber et godt og langsigtet grundlag for netop din karriere i en stor koncern med bæredygtigt fokus.

SOM VORES NYE KOLLEGA KAN DU SE FREM TIL:

  • Godt team: Du bliver en del af et velfungerende team, som prioriterer et positivt og trygt arbejdsmiljø, hvor alle medarbejdere føler sig værdsatte.
  • Udvikling af dit talent: Vi tror på, at vores medarbejdere har et enormt potentiale, som vi sammen kan forme og udvikle på.
  • Støtte og vejledning: Vores dygtige oplæringsansvarlige kollegaer vil støtte dig under hele din uddannelse.

KVALIFIKATIONER:

  • Du har bestået HHX eller STX/HTX og er god til engelsk og/eller tysk.
  • Du trives med en afvekslende hverdag og er god til at koordinere og planlægge.
  • Du er serviceminded og trives med en bred kontaktflade i organisationen.
  • Du har viljen til at lære – det er nøglen til succes hos os!

ANSØGNING:

Vi modtager gerne din ansøgning snarest muligt. Vedlæg gerne dine termins-/eksamenskarakterer samt evt. udtalelser fra skoler og fritidsjobs.

KONTAKT:

For yderligere information, kontakt vores Shipping & Transport Manager på tlf. 61 20 17 34.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Velkommen til Hydro i Danmark

Hydro i Danmark er en global forretningsenhed i Hydro koncernen, som udvikler, producerer og sælger aluminiumsrør samt flerkammerprofiler til automobilindustrien og køleindustrien i hele Europa, USA og Fjernøsten. Vi er førende producent og leverandør af præcisionstrukne aluminium produkter og kendt for at have fokus på sikkerhed, kvalitet og innovation.

Du finder vores 5 danske fabrikker i Tønder, hvor vi varetager forskellige opgaver indenfor udvikling, design, bearbejdning, afkortning, boring, stansning og overfladebehandling. Her arbejder 800 af branchens skarpeste talenter på tværs af vores organisation – både inden for udvikling, salg, produktion, teknik og administration.

Se video
"Today I help shape the world around us"

Se video
“Together, we unite to create the products and solutions for a better tomorrow”

Aluminium af de højeste standarder

Vi har over 50 års erfaring med at udvinde, bearbejde og producere profiler i aluminium, og vi er evigt fascinerede af de uendeligt mange måder, som metallet kan bearbejdes, kombineres og udformes på. I Danmark leverer vi både aluminium i rå tilstand og med overfladebehandling og mekanisk bearbejdning.

Så har du lyst til en spændende hverdag i et miljø, hvor vi hele tiden nytænker og udfordrer, hvad man kan lave med aluminium, er du kommet til det rette sted.