10 elektrikere / forsyningsoperatører til drifts- og distributionsafdeling

Vil du være med til at gøre en forskel hver dag og være en del af den grønne omstilling? Hos Nexel søger vi elektrikere/forsyningsoperatører, der brænder for at sikre et stabilt elnet til vores fælles hverdag. Som en del af vores Distributionsteam vil du arbejde i en dynamisk virksomhed og være en del af et solidt sammenhold med gode kolleger.

Velkommen til Nexel – vi er på opgaven

I Nexel bygger og varetager vi driften af forsyningsanlæg, der sikrer strøm til vores fælles hverdag – på jobbet, i skolen og derhjemme.

Vi er en afdeling med dedikerede udekørende teknikere og montører, der drifter og vedligeholder 10/0,4 kV-elnettet.

Du sikrer drift og vedligehold på elnettet

Som vores nye montør er du indstillet på at arbejde udendørs i alt slags vejr, og du kan holde hovedet koldt i situationer, der pludselig kan vende 180 grader.

I starten vil du være på opgaver med en makker, så du bliver fortrolig med opgaverne. På sigt vil du enten arbejde alene eller sammen med en anden, afhængig af opgavetypen.

Du kommer bl.a. til at:

  • Udføre drift og forebyggende vedligehold på 10/0,4 kV elnet.
  • Udmåle og udbedre kabelfejl og fejl generelt i distributionsnettet.
  • Håndtere net-tilslutninger og udvidelse af forsyningsomfang til kunder.

Herudover indgår du i vores vagtordning, da vi kan have opgaver på alle tider af døgnet. ”Vi har et godt arbejdsmiljø og et stærkt sammenhold – både fagligt og personligt – og ingen får lov til at stå alene med svære problemstillinger,” fortæller afdelingsleder Jesper Dannisøe.

Du er uddannet elektriker eller forsyningsoperatør –

og samtidig forestiller vi os, at du har:

  • IT kompetencer på brugerniveau og let kan sætte dig ind i nye systemer.
  • Har almindeligt B kørekort – hvis du desuden har kategori BE, E og C er det en fordel men ikke nødvendigt.

Vi kombinerer formål, faglighed og fællesskab

Du bliver en del af en arbejdsplads, der arbejder midt i den grønne omstilling, hvor forandringer er en naturlig del af vores spændende fælles rejse og hverdag.

Vi tager os godt af vores kolleger og har fokus på din personlige og faglige udvikling. Du kommer til at deltage i fælles onboarding-dage, hvor du bl.a. hører om vores bæredygtighedsstrategi og møder andre nye kolleger fra hele koncernen. Hos os får du desuden fleksible arbejdstider, forsikringsordninger, adgang til motionsrum, betalt mobiltelefon og internetadgang. Løn gives efter kvalifikationer.

Et andelsselskab i bevægelse – vil du med på rejsen?

Lyder stillingen som noget for dig, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via annoncen her. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder afdelingsleder René Jutzeler på mail: rejut@nexel.dk eller afdelingsleder Jesper Dannisøe på mail jdann@nexel.dk

Samtalerne afholdes løbende, og vi ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

For at sikre gældende GDPR-lovgivning modtager vi kun ansøgninger via jobannoncen.

Ansøgningsfrist: 5-5-2024

Vi stoler på dig, er fleksible og løser opgaverne sammen

Nexel drifter, vedligeholder og udbygger det østdanske elnet som leverandør til netselskaberne Cerius og Radius. Vi sørger for, at 2,5 millioner danskere har strøm i kontakten, når vi passer på de 44.000 kilometer elnet – hvilket er 4000 kilometer længere end jordens omkreds.

Hos os kan du se frem til et stærkt samarbejde, hvor vi får det bedste ud af hinandens fagligheder. Du mærker også hurtigt, at vi har tillid til hinanden, og derfor får du en høj grad af selvbestemmelse – også til at arbejde hjemmefra, hvis det passer dig bedst.


Nexel
Nexel - Steen Sundberg, montør
Nexel - quote

Jeg går tit i Nexel-tøj, også når jeg har fri. For jeg holder af mit arbejde, og jeg er glad, når jeg står op. Og så bliver det vel ikke meget bedre.

— Steen Sundberg, montør

Vil du læse mere om arbejdslivet hos Nexel?

Lær os at kende her