Randers

Løsningsarkitekt til IT-afdeling i spændende udvikling

I Verdo-koncernen har vi sat turbo på vores digitale udvikling med fokus på forretning og forbedret kundeoplevelse, og det betyder, at det vælter ind med spændende IT-udviklingsopgaver fra alle forretningsområderne. Derfor søger vi nu en tværgående løsningsarkitekt, der kan koble strategi og enterprisestruktur med forretningsbehov.

Opgaverne

Du vil komme til at arbejde med IT-produkter på tværs af koncernen, og i samarbejde med de forskellige forretningsområder vil du løse følgende opgaver:

  • Ansvar for sammenhæng mellem system og teknologi i produktet
  • Implementering af teknisk strategi for løsningsarkitektur
  • I samarbejde med forretningens projektleder at sikre, at den designede løsning bliver udført
  • Oversætte forretningens behov til løsning og udarbejde krav til projektet
  • Konfigurering af løsningen i forhold til kundens behov
  • Være sparringspartner for interne og eksterne systemleverandører

Derudover skal du, i tæt samarbejde med øvrige IT-arkitekter, sikre et arkitektursetup, der på alle områder tilser, at løsningerne passer ind i den besluttede enterprisearkitektur.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du allerede er løsningsarkitekt og nu er klar til dine næste udfordringer. Verdo er en kompleks organisation med meget forskellige forretningsområder, og IT-opgaven med at levere standardiserede kvalitetsløsninger er ikke altid simpel. Du skal derfor trives med at navigere i et komplekst setup med mange interessenter.

I Verdo IT opererer vi med IT Business Parter-begrebet, hvor forskellige profiler vil tage denne rolle mod en forretningsenhed. Det vil være en fordel, hvis du også er i stand til at tale ”forretningssprog” og varetage sådan en rolle.

Du evner nemt at sætte dig ind i nye produkter og nørder dig gerne lidt ned i dem, måske også bare for sjov.

Du har lige den rette balance i din personlighed i forhold til at nørde ned i detaljerne og at løfte hovedet og være nærværende i dialogen med kollegerne i forretningen eller de eksterne leverandører.

Hvad kan vi tilbyde dig?

I Verdo har vi et uformelt, positivt og involverende miljø med stort fokus på trivsel. Du vil blive en del at et team under forandring og udvikling, og dermed vil du selv kunne præge job og indhold. Du vil ikke være alene, men en del af et stærkt IT-team, som er på vej mod at skabe et setup til fortsat digitalisering af koncernen. Vi tilbyder en kompleks koncern, hvor du vil få mulighed for at arbejde sammen med mange forskellige forretningsområder med kommercielt fokus.

Din arbejdsplads vil primært være på vores hovedkontor på Agerskellet 7, 8920 Randers NV, men der er også mulighed for hjemmearbejdsdage efter nærmere aftale med din chef.

Sådan søger du

Du er velkommen til at kontakte IT-chef Lars Bødskov, mobil 2020 2637, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi tager løbende kandidater til samtale og forbeholder os retten til at ansætte, når vi har fundet den rette kandidat.

Klik ind på ansøg-knappen og send os en beskrivelse af, hvorfor du er den rigtige til denne stilling og vedhæft dit CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter.

Verdo medarbejder arbejder ved computer Verdo medarbejder arbejder ved computer

Din faglighed får et grønt skær

Hos Verdo tager vi de grønne skridt sammen. Gennem vores arbejde med kritisk infrastruktur leverer vi varme, vand og el til vores kunder – alle årets timer. Og vi har de samme bæredygtige ambitioner for fremtiden.

Hvad end din baggrund er juridisk, økonomisk, IT-faglig, samfundsfaglig eller noget helt femte, bliver du en del af et stærkt hold. Her bruger du din faglighed til at understøtte dine tekniske kolleger, så de kan koncentrere sig om bl.a. at udskifte gadelys til LED og tænke bæredygtighed, når vi sourcer biobrændsel.

51 af Verdo’s medarbejdere har evalueret os på Jobindex
citat symbol

Vi er gode til at undgå silotænkning, når vi samarbejder på tværs. Så man føler sig meget involveret i, hvad der er i gang i huset, og får hurtigt fornemmelsen af at være med forrest i bussen.

Rasmus, Finance Business Partner.

Verdo medarbejder står og tegner og fortæller ved tavle
ikon - håndtryk

Vi har en stærk kultur, hvor vi interesserer os for hinanden og byder alle velkommen

ikon - thumbs up

Vi har har en stor tiltro til dine evner, og til at du kan udvikle dig

ikon - mad

Hos os får du gode forhold – for vi ved, at fleksible mødetider og god kantinemad betyder noget

Vil du vide mere om dine muligheder hos Verdo?

Mød dine nye kollegaer her