ProInvent A/S Hørsholm

Alsidig maskinmontør til maskinbygning

Vi leder efter en alsidig maskinmontør til vores professionelle team af specialister, der udfører opgaver inden for udvikling, montering og idriftsættelse af automatiske produktionsmaskiner.

Jobbet

I jobbet som montør er du et vigtigt medlem af et projektteam, hvor du udfører mekanisk montering, idriftsættelse og optimering af specialmaskiner. Hoveddelen af jobbet foregår på vores eget montageværksted, men den endelige idriftsættelse finder sted hos vores kunder i både ind- og udland. Du får bred kontakt til kolleger, leverandører og kunder.

Din ballast

Din baggrund er montør, værktøjsmager, maskinarbejder eller lignende. Du har en god mekanisk forståelse, og det er et stort plus, hvis du har erfaring med at bygge automatiske specialmaskiner og/eller vedligeholdelse af produktionslinjer. Du er fortrolig med udfordrende opgaver med mekanisk montage og løsning af problemer i udviklingsprojekter. Vi leverer specialudviklede maskiner, det kræver særlige færdigheder i montering og indkøring for at få maskinerne til at fungere optimalt. Du er i stand til at samle en nyudviklet unik maskine, der aldrig er set før, fra tegninger, forklaringer og andre specifikationer fra ingeniørerne. Du har en vis viden om 3D CAD, da du kommer til at finde oplysninger om funktion og konstruktion i CAD-systemet. Du arbejder selvstændigt, systematisk og resultatorienteret samt lægger vægt på overholdelse af tidsplaner og budgetter. Du nyder teamwork, har gode samarbejdsevner, du er behageligt selskab og har en god portion humor. Det vil desuden være en fordel, hvis du er engelsktalende.

Vi tilbyder

I ProInvent er der kort vej fra tanke til handling, og her går kreativitet og struktur hånd i hånd. Du møder en inspirerende og udviklende hverdag med engagerede kolleger, masser af arbejdsglæde og faglige udfordringer. Hvis du er typen, der brænder for teknisk udvikling, er ivrig efter at se resultatet af din indsats og leder efter klare mål, så har vi et fint match på vores kerneværdier. Vi har en unik kultur, hvor vi hjælper hinanden og har "fremadrettet vidensdeling". Det er det, der udvikler os og gør os endnu stærkere. Du bliver medlem af vores maskinbygningsgruppe og arbejder i et tæt samarbejde med projektledere og specialister fra vores design- og kontrolafdelinger. Det er et usædvanligt lærerigt og varieret job med en individuelt forhandlet lønpakke, der matcher din præstation - et spændende job med gode personlige udviklings- og avancementsmuligheder i en dynamisk virksomhed i et kreativt og inspirerende miljø.

Kvalificeret og interesseret?

Send en e-mail til: job@proinvent.dk

Ansøgningsfrist 19-06-2023