Arena Næstved

MARKEDSFØRINGS- OG DESIGNANSVARLIG

KAN DU LØFTE VORES BILLETSALG?

Arena Næstved styrker markedsføringen, med en nyoprettet stilling, som løfter såvel vores salg som vores look and feel

Du arbejder tæt med kommunikationschefen. Du indgår i team med erhvervspartnerchef og f&b manager. Og du bistår hele organisationen med en skarp linje for det visuelle udtryk.

Med blik for detaljer og salg for øje, skal du løfte vores fysiske og digitale markedsføring, så vi når bredere ud med Arena Næstveds budskaber og billetsalg. Du forventes at arbejde selvstændigt, mestre markedsføring og sociale medier, og samtidig have styr på at oprette billetter og drive samarbejdet med eksterne partnere, som fx grafikere, trykkerier, fotografer, annoncemedier m.fl.

Og du bliver bestyrer af vores nye loyalitetsprogram Klub Play.

Erfaring med markedsføring og salg er nødvendigt for at kunne varetage jobbet. Øvrige gode forudsætninger er:

  • Viden om grafiske og designmæssige processer
  • Gode IT evner + brugererfaring med grafiske softwares
  • Indsigt i alle relevante sociale medier
  • Du kan skyde en video og redigere on the fly
  • Helt styr på deadlines – også de er korte
  • Evt en uddannelse fra salg, markedsføring eller design

Stillingen indgår i Arena Næstveds nye Division Vækst som rummer markedsføring, billetsalg, food & beverage og erhvervspartnerskaber. Vi ser gerne tiltrædelse pr. 1. maj 2023 i et job på mindst 25 og højst 37 timer pr. uge. Vi er altså åbne for både deltid, fuld tid og freelance jf. dine muligheder og kvalifikationer. Løn forhandles med udgangspunkt i erfaring.

Bemærk: Vurdering af ansøgninger og endelig rekruttering sker med bistand fra Cavansi ApS, som kontakter potentielle kandidater.

Ansøgning, CV og gerne eksempler på opgaver løst i tidligere jobs sendes via knappen ”Ansøg” senest d. 10. april 2023 – og gerne før. Vi indkalder løbende til samtaler og besætter stillingen når den egnede kandidat er fundet.

Arena Næstved er i positiv vækst. Vi udvikler et fantastisk sted for fælles-skaber og store oplevelser, med et stærkt team af 15 fastansatte, ca. 100 timelønnede og en skøn flok foreningsfrivillige, der hjælper ved events.

Læs mere på vores hjemmeside og Facebookside.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om jobbet, kan du kontakte Direktør Jakob Brixvold på jb@arenanaestved.dk

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.