Alexandra Instituttet A/S Aarhus

Quality Assurance Manager

Vil du være med til at sikre, at danske virksomheders produkter kan leve op til de kommende EU-krav omkring cybersikkerhed, og at kunderne derfor kan have fuld tillid til danskproducerede produkter?

Alexandra Instituttet søger en Quality Assurance Manager, der kan drive akkrediteringsprocessen og styrke den interne kvalitetssikring.

EU indfører i løbet 2024 en forordning, der stiller krav omkring cybersikkerheden af produkter, der skal markedsføres på det europæiske marked. Alexandra Instituttet ønsker, som Godkendt Teknologisk Service-institut, at bidrage med, at danske virksomheder kan leve op til de kommende krav gennem inspektion og certificering. Vi søger derfor en QA Manager, der kan drive processen og sikre, at Alexandra opnår akkreditering indenfor ISO 17020.

Udover akkreditering indenfor cybersikkerhed producerer Alexandra også software indenfor sundheds- og velfærdsområdet – herunder et produkt der er klassificeret som et Class I Medical Device. Alexandra har fortsat ambitioner om at kunne levere software, der kan blive godkendt som et Medical Device under EUs Medical Device Regulations (MDR). Den kommende QA Manager må derfor gerne have erfaring med Software as a Medical Device (SaMD)-udvikling.

Få en udfordrende hverdag i et højt fagligt og socialt miljø

I Alexandra møder du højtuddannede, dygtige og engagerede kollegaer, der alle er blandt de bedste inden for deres respektive faglige felt. Hver dag kommer du til at arbejde sammen med højtspecialiserede kolleger, som du kan sparre med, spørge til råds og lære af. Hos Alexandra får du et udfordrende job med gode muligheder for personlig og faglig udvikling i et miljø, hvor dine kollegaer har en stærk passion for at skabe værdi hos danske virksomheder gennem anvendelse af seneste it-forskning og nyeste digitale teknologier.

Alexandra er en virksomhed, der vægter det sociale højt. Du kan lære dine kolleger bedre at kende bl.a. gennem vores sociale og faglige arrangementer, som vi lægger mange kræfter i.

Om dig

 • Du har en ingeniør eller naturvidenskabelig uddannelse på kandidatniveau – gerne indenfor software- eller produktudvikling
 • Solid erfaring indenfor kvalitetssikring og kvalitetssikringsprocesser – gerne indenfor ISO 9001, 17020 og 13485
 • Du har erfaring indenfor akkreditering og certificering
 • Du har erfaring indenfor projektstyring og kundedialog
 • Du har et personligt drive, der sikrer, at du når dine mål og samtidig et øje for detaljer

Rollen

Som QA Manager hos Alexandra får du ansvaret for:

 • Akkreditering i henhold til ISO 17020 med henblik på inspektion og certificering indenfor cybersikkerheds-standarder i samarbejde med vores cybersikkerhedseksperter
 • Opbygning, udvikling og vedligeholdelse af effektive kvalitetssikringsprocesser
 • Udvikling og vedligeholdelse af Alexandras QMS-system
 • Overholdelse af gældende krav indenfor ISO 17020 og ISO 13485
 • Bistå vores cybersecurity specialister med inspektion og certificering af vores kunders IoT-produkter
 • Risikovurdering og mitigering
 • Intern revision

Placering i organisationen og ansættelsessted

Du bliver ansat i vores Cybersecurity Lab med reference til Gert Læssøe Mikkelsen, Head of Security Lab. Vi har kontorer i IT-byen Katrinebjerg i Aarhus og på IT-Universitetet (ITU) lige ved DR metro i København. Du vil få din daglige arbejdsplads i IT-byen Katrinebjerg.

Din ansøgning

Det er kun nødvendigt at sende dit CV, som du kan uploade her. Samtaler vil blive afholdt løbende.

Hvis du bliver tilbudt stillingen, arkiverer vi dit CV til intern reference under hele ansættelsesforholdet. Hvis stillingen besættes til anden side, vil vi beholde dit CV i seks måneder efter stillingen er besat, hvorefter det jævnfør persondataforordningen slettes fra vores systemer. Ønskes anden behandling af det uploadede, bedes dette angivet i det fremsendte.


Om Alexandra Instituttet

Alexandra hjælper offentlige og private virksomheder med at bruge den nyeste it-forskning og -teknologi til at skabe helt nye løsninger. Vores mission er at skabe vækst og velfærd i det digitale Danmark.

Hos Alexandra Instituttet er du med til at udvikle avancerede og innovative it-løsninger med vores kunder. Vi har omkring 90 medarbejdere med forskellige baggrunde som dataloger, matematikere, fysikere, forretningsudviklere, antropologer, designere mv. Vores tværfaglighed er en styrke, som vi udnytter til at skabe innovative løsninger for vores kunder og samarbejdspartnere. Det gør vi ved at samtænke kommerciel relevans, den nyeste it-forskning og brugerinddragelse. Derfor er din faglige og personlige udvikling mindst lige så vigtig for os, som den er for dig.

Alexandra Instituttet har siden 1999 omsat it-forskning til nye produkter og services, som virksomheder kan tjene penge på, og som er brugbare for slutbrugerne. Samarbejdet inspirerer endvidere til ny forskning. Alexandra Instituttet er et GTS-institut (Godkendt Teknologisk Service), som arbejder med anvendelsesorienteret it-forskning og innovation. Vi er ejet af Aarhus Universitets Forskningsfond. Læs mere på www.alexandra.dk.

I Alexandra Instituttet tror vi på, at innovation fremmes ved, at vi har medarbejdere med mange forskellige baggrunde – det gælder det faglige men også i forhold til køn, religion, nationalitet og etnisk baggrund.