Senius Equipment ApS Tjele

Hardware designer med interesse for el-teknisk udvikling og design af styringer til tunnel ovne og tilbehør

Brænder du for konstruktion af el-delen til komplekse automationsløsninger, hvor du er eksperten og får fuld frihed til at designe de gode kvalitetsløsninger? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt, tværfagligt og velfungerende team, hvor både engagement og det faglige niveau er højt.

Om dine kommende opgaver:

Du kommer til at sætte standarden inden for el-konstruktion og -design af vores ovne og maskiner, og du får frit løb til at finde de optimale løsninger.

Dine opgaver spænder fra konfigurering, udvikling, udarbejdelse af dokumentation, optimering af vores anlæg.

Dine arbejdsopgaver:

 • El-hardware design projektering i CADDY++/IGE+XAO af styringer til vores maskiner
 • Udvikling, projektering og tilsyn med montagearbejdet
 • Overholdelse af tidsplaner og projektstyring samt ansvar for samme
 • Dialog med eksterne el-tavle leverandører
 • Support internt som eksternt
 • Vores styringer og løsninger er typisk CE mærkede eller UL, og det vil være en fordel med kendskab til relevante standarder
 • Du indgår i et tværfagligt team omkring udvikling af SENIUS produkter, hvor du bliver eksperten på el-siden. Typisk vil der på projekt være en projektleder og en software udvikler (PLC, HMI, mm) og I vil være ansvarlige for som team at gennemføre et fuldt projekt

Din uddannelsesmæssige baggrund er måske installatør eller maskinmester, hvor du har specialiseret dig inden for el, eller du er muligvis en dygtig Automationsteknolog eller Automatikmekaniker, der har brugt din uddannelse og erfaring til at arbejde med udvikling og design af kabler og skabe til i større industrielle anlæg og maskiner i 3 til 5 år og gerne længere.

Lidt mere om dig:

 • Du har en el-teknisk forståelse
 • Interesse samt flair for teknisk dokumentation, beskrivelser og tegninger
 • Du har en bred viden om komponenter til el-konstruktion og design
 • En positiv tilgang til hverdagen og et godt humør

Vi kan tilbyde et fleksibelt og uformelt arbejdsmiljø med gode muligheder for personlig og
faglig udvikling, attraktiv løn, fleksible ansættelsesvilkår i gode rammer, sundhedsforsikring, pension og en god madordning.

Er jobbet noget for dig, så send din ansøgning via QuickApply på nedenstående knap eller kontakt ham på 4025 1410.

Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi behandler ansøgningerne løbende


SENIUS ApS beskæftiger sig med automatisering af procesindustrien inden for fødevarer. Virksomheden designer, udvikler og leverer proceslinjer til bageindustrien, og tilbyder både enkelte enheder til komplette linjer og skræddersyede løsninger udviklet til specifikke kundebehov. SENIUS’ kunder er primært virksomheder, som producerer müsli/granola, biscuits og cookies, og de modulopbyggede ovnsektioner kan kombineres og optimeres til de specifikke proceskrav.

SENIUS beskæftiger 18 medarbejdere på deres kontor i Ørum ved Tjele, og virksomheden eksporterer deres produkter til hele verden med hovedmarkeder i Australien, USA, Europa, Asien og Mellemøsten. SENIUS indkøber hovedsageligt eget design af maskinmoduler fra underleverandører, hvilket færdigmonteres på virksomheden i Tjele. Nogle færdigproducerede sektioner kvalitetssikres hos leverandøren og sendes direkte til slutkunde.

Læs mere om os på www.senius.dk


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.