Kosan Gas a/s Esbjerg
SORTH & CO søger for Kosan Gas a/s

Teknisk Ansvarlig

Kosan Gas er én af Nordens førende leverandører af gas i flasker og tanke. De har rødderne dybt forankret i den danske gashistorie, og i mere end 90 år har de leveret energiløsninger til virksomheder og private forbrugere. Helt fra begyndelsen var deres mission at skabe let adgang til LPG som energikilde og pålidelige leverancer af høj kvalitet. Det er det stadig. Kosan Gas servicerer i dag over 5.000 erhvervskunder fra den lokale håndværker til storindustrien. For yderligere info se venligst: www.kosangas.dk


Kosan Gas får leveret al sin gas via Fyldestation Esbjerg, hvor LPG-gassen bliver fyldt over på flasker (cylindere). Da den nuværende Teknisk Ansvarlige går på pension til sommer, søger vi efter en erstatning. Som Teknisk Ansvarlig får du ansvaret for planlægning, igangsætning og gennemførelse af tekniske projekter relateret til vedligehold, sikkerhed og drift.

Om jobbet

Du bliver del af et lille team på 5, hvor dine opgaver vil omfatte:

  • Planlægge/igangsætte og gennemføre driftstekniske projekter herunder omkostningskalkuler og budget opfølgning relateret til Capex.
  • Teknisk ansvarlig for vedligehold og administration af ”Notified body ISO 17020” for periodisk undersøgelse og vedligehold af gasflasker.
  • Styring og teknisk vedligehold af sikkerhedsbarrierer på tekniske. EX installationer/infrastruktur på fyldestationen i Esbjerg.
  • Udarbejde og vedligeholde teknisk dokumentation (ATEX, P&ID m.v.).
  • Sikre rapportering af hhv. tekniske undersøgelser og opfølgning på observerede afvigelser og near miss-hændelser.
  • Procesteknisk sikkerhedskoordinering, herunder opfølgning/teknisk afklaring på near miss-hændelser, PTW og risikovurdering.
  • Admin/superbruger på compliance review og dokumentstyringssystemet IMPROVE på egne procedurer og ISO-standarder tilknyttet fyldestationen.
  • Deltagelse i diverse audits.

Din profil

Du har en relevant teknisk baggrund som maskintekniker eller elektriker kombineret med min. 3-5 års erfaring fra en lignende stilling med planlægning, igangsætning og gennemførelse af tekniske projekter. Det vil være et klart plus, hvis du har erfaring med LPG eller Industrigas, men det er ikke et krav, ligesom erfaring med ATEX samt ISO-standarder, gerne ISO 17020, vil være en fordel. Da koncernsproget hos Kosan Gas er engelsk, vil det være en fordel, hvis du kan begå dig på dansk og engelsk i skrift og tale.

Som person er du ansvarlig, proaktiv og kan fint prioritere dine opgaver. Du er engageret i dit arbejde, og du lægger vægt på detaljer, kvalitet og trives med at være den, der har overblikket. Du har gode samarbejdsevner, er effektiv og struktureret i dit arbejde.

Kosan Gas tilbyder

En spændende virksomhed med en travl hverdag i et sundt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor resultaterne tæller, men hvor der også er plads til at have det sjovt.

Ansættelsen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Sorth & Co. Såfremt du ønsker flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Peter R. Pallesen på pp@sorthco.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.