Randers

Erfaren energi-ingeniør til projektering af energianlæg

Motiveres du af teknisk projektledelse, spændende opgaver og grøn omstilling i energisektoren? Så er du måske vores nye Senior Design Engineer, der sammen med et team af dygtige og engagerede kolleger skal designe og projektere nye energianlæg?

Bliv en del af vores Product Design afdeling i vores projektfunktion

Verdo Energy Systems er en dansk virksomhed med stigende internationale aktiviteter, der specialiserer sig i opbygning af mindre og mellemstore energianlæg primært til varmeproduktion baseret på forbrænding af affald og biomasse samt elkedler og varmepumper.

Vi oplever stigende interesse for vores eksisterende løsninger og efter nye og mere effektive løsninger, der kan løse vores kunders fremtidige behov. Derfor søger vi en erfaren design ingeniør til vores Project Design afdeling.

Et job med fokus på teknisk løsningsansvar samt fortsat løsningsudvikling

Vi kender og forstår vigtigheden af kontinuerligt at forbedre både os selv og vores løsninger, så vi kan indfri kundernes forventninger. Du vil få en central rolle og et stort ansvar med en bred kontaktflade både internt og eksternt med kunder og leverandører. Dine primære opgaver bliver:

 • Udvikle og vedligeholde design og projekteringskompetencen for energianlæg.
 • Agere teknisk projektleder i kundeprojekter.
 • Ansvarlig for den mekaniske løsning i kundeprojekter.
 • Deltage i tilbudsgivning ift. krav, løsning og tidsplan.
 • Bidrage til udvikling af effektive designprocesser og -værktøjer.
 • Bidrage til udvikling og implementering af design guidelines og best practices.

Personlige kvalifikationer:

Du har forventeligt en ingeniøruddannelse indenfor maskin- eller energiretningen, eller du har den erfaring fra tidligere jobs som gør dig til den helt rigtige kandidat. Du har i din karriere opbygget erfaring med projektering af energianlæg og teknisk projektledelse, hvor erfaring med affaldsforbrændingsanlæg vil være en fordel men ikke et krav.

Som person er du selvledende, struktureret og er kendt for at levere høj kvalitet i dit arbejde. For at få succes i jobbet er det afgørende, at du har gode kommunikationsevner på både dansk og engelsk.

Hvad kan du forvente af os:

 • Du får en spændende og central rolle i en virksomhed i vækst med mulighed for samarbejde og samspil både internt og eksternt.
 • Du vil i høj grad få mulighed for at påvirke dit eget job.
 • Vi har en uformel kultur, hvor engagerede og kompetente kolleger har en åben og ærlig dialog, der bidrager til bedre løsninger samt fælles udvikling og læring.
 • Vi tilbyder forskellige medarbejdergoder såsom; personaleforening, sundhedsforsikring, pensionsordning og fælles sociale aktiviteter på tværs af hele koncernen.
 • Vi er en virksomhed med planer om vækst og fokus på medarbejdernes trivsel.

Vil du være en del af fremtidens Verdo Energy Systems?

Du klikker på ”Søg jobbet” og vedhæfter ansøgning, CV og relevante bilag som f.eks. eksamensdokumentation.

Vi tager løbende kandidater ind i rekrutteringsprocessen og lukker stillingen, når vi har fundet den rette kandidat. Frist 31. marts 2023.

Har du spørgsmål til jobbet, så ring gerne til Head of Project Design, Anne Schou på mobil 4174 4436.

Projektleder ved Verdo taler med kollega Projektleder ved Verdo taler med kollega

Bliv en del af vores grønne agenda med dine projekter

Hos Verdo tager vi de grønne skridt sammen. Gennem vores arbejde med kritisk infrastruktur leverer vi varme, vand og el til vores kunder – alle årets timer. Og vi har de samme bæredygtige ambitioner for fremtiden.

Som projektleder er du involveret fra start til slut, og du får tiden til at lave den rigtige løsning, til gavn for miljø og pengepung. Men vi har tillid til, at du selv kan styre, hvordan du bruger tiden. Og så får du et bredt og inkluderende samarbejde med mange forskellige kolleger

52 af Verdo’s medarbejdere har evalueret os på Jobindex
citat symbol

Vi tager udfordringerne, der hvor de er, og involverer hinanden – ledelsen trækker ikke bare løsningerne ned over hovedet på folk.

Nick, projektleder inden for fjernvarme.

Projektleder taler med kollega på byggeplads
ikon - håndtryk

Vi har en stærk kultur, hvor vi interesserer os for hinanden og byder alle velkommen

ikon - thumbs up

Vi har har en stor tiltro til dine evner, og til at du kan udvikle dig

ikon - mad

Hos os får du gode forhold – for vi ved, at fleksible mødetider og god kantinemad betyder noget

Vil du vide mere om dine muligheder hos Verdo?

Mød dine nye kollegaer her