Landsforeningen af VæreSteder Fredericia

LANDSFORENINGEN AF VÆRESTEDER SØGER EN ENGAGERET KONSULENT TIL PROGRAMMET SPORT FOR LIVET

Brænder du for socialt udsatte mennesker, fællesskaber og idræt? Og tror du på at socialt udsatte mennesker har kompetencer, som bør sættes i spil? Så er det dig, vi mangler!

Landsforeningen af Væresteder mangler en kompetent kollega, som kan styrke socialt udsatte menneskers lyst til at bevæge sig i et positivt fællesskab med ligesindede. Grundlæggende ønsker vi at forbedre sundhedstilstanden gennem idræt og bevægelse, der giver smil på læben. Du skal derfor have lyst til at bygge endnu flere broer til bevægelsesglæde på værestederne rundt omkring i landet. Derudover er det en fordel, hvis du er sprængfyldt med ideer til, hvordan lokale holdledere kan få endnu mere ejerskab og mod til at facilitere idræt og bevægelse i fællesskab med ligesindede.

Som konsulent vil du arbejde med følgende:

 • Sætte sundhedsfremmende og fællesskabende idræt på dagsorden på værestederne i hele landet og udbygge kontakten til personalet på værestederne.
 • Opbygge og udvikle lokale holdlederes ambitioner til at skabe motiverende idrætsaktiviteter på værestederne. Det er afgørende for os, at støtte holdlederne i at igangsætte aktiviteter, da vi tror på, at nye roller kan skabe vendepunkter.
 • Udbrede kendskabet til vores eksisterende gangfællesskaber og iværksætte nye initiativer, som skaber lyst til bevægelse. På nuværende tidspunkt er der 4 årlige events omkring gangfællesskaberne.
 • Understøtte de faglige kompetencer og ressourcer med opdateret viden og nye tendenser på idrætsområdet.
 • Evaluere vores idrætsindsatser og projekter for at blive klogere på, om de skaber reelle forandringer.

Ingen kan alt, men vi forestiller os, at du kan nikke ja til de fleste af nedenstående kompetencer:

 • Du brænder for at skabe mere bevægelse i socialt udsatte menneskers hverdag og har en stærk faglig profil indenfor idræt, bevægelse og motivation.
 • Du har måske allerede kendskab til socialt udsatte mennesker og væresteder, herunder forståelse og respekt for deres muligheder og udfordringer.
 • Du favner potentialet i kollegialt samarbejde og kan samtidigt holde overblikket og retningen på flere sideløbende initiativer.
 • Du har erfaring med konsulentarbejde og motiveres af at arbejde metodisk og strategisk.
 • Du har undervisningserfaring og kan omsætte teori til aktiviteter, som giver lyst til bevægelse.
 • Du er udadvendt tillidsfuld og er god til at skabe nye relationer både blandt værestedsbrugerne og i det faglige netværk.
 • Du er en stærk formidler, der evner at kommunikere klart og tydeligt i skrift og tale.

Hvem er vi:

Landsforeningen af Væresteder er en mindre NGO-organisation med kontor i Fredericia. Vi har 230 medlemmer – væresteder og konstruktive fællesskaber – fordelt i hele landet, der deler værdien om, at socialt udsatte mennesker skal have reelle muligheder for at få et bedre liv. Vores arbejde bygger grundlæggende på at give socialt udsatte mennesker nye muligheder gennem aktiviteter i fællesskab og ved at få nye roller gennem f.eks. holdlederkurser.

Du bliver en del af dedikeret team, som er præget af stor gensidig respekt, åbenhed og nysgerrighed. Vi er ambitiøse og vægter faglighed højt. Det er en fælles opgave, at vi lykkes, og vi går meget op i at spille hinanden gode og levere kollegial sparring. Det er enormt givende at være en del af en lille, men ambitiøs NGO og du får et arbejdsliv med stor mening!

Arbejdssted og arbejdstid:

Landsforeningen af Væresteder har kontor på adressen Karetmagervej 11, 1, 700 Fredericia, tæt ved frakørslen til motorvejen E20.

Stillingen er en fast stilling på 37 timer ugentligt. Vi har en forventning om at du har kørekort og egen bil, da der vil være noget kørsel ifm. jobbet. Du skal være indstillet på, at noget af arbejdstiden falder om aftenen og evt. i weekenden.

Praktisk men også vigtigt:

Vi skal have dit CV og en ansøgning i hænde senest mandag d. 13-02-2023.

Lønnen forhandles individuelt og efter kvalifikationer. Anfør venligst dine lønforventninger ved indsendelsen af ansøgningen.

Vi er en arbejdsplads, som sætter pris på mangfoldighed, så vi opfordrer til at søge stillingen uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Samtalerne forventes at gennemføres i uge 8 og du kan få svar på spørgsmål vedr. stillingen ved at kontakte Nico Hansen, programleder på tlf. +45 6120 8914.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.