Grædstrup Stål A/S Brædstrup

Selvstændig værkfører

Har du lyst til en hverdag i højt tempo med afvekslende opgaver, der kræver høj arbejdsmoral og evnen til at tænke hurtigt samt kan arbejde selvstændigt? Så se her:

Grædstrup Stål A/S søger en dygtig værkfører for produktionens 25-30 engagerede medarbejdere. Du har ansvaret for koordinering af de daglige arbejdsopgaver, allokering af mandskab, produktionsplanlægning og generelt mandskabspleje i produktionen. Det er ligeledes værkførerens ansvar, at der sker løbende forbedringer af produktionen samt herunder, at kvaliteten af vores produkter overholder de stillede lovkrav samt kundernes forventninger.

Værkføreren har en meget central rolle i at sikre Grædstrup Ståls positive udvikling og konkurrencekraft. Du er med til at løfte projekterne fra start til slut. Du vil indgå i et velfungerende produktionslederteam i en stærk dynamisk organisation.

Vi forestiller os, at du har erfaring fra et lignende job, måske har du en uddannelse som værkfører, produktionsteknolog eller anden relevant baggrund. Vi forventer at du har stor erfaring med svejsninger, og gerne er uddannet svejsekoordinator (være villig til at uddanne dig til svejsekoordinator). Det er vigtigt, at du har erfaring med ledelse og kan samarbejdets kunst, samt kommunikere på alle niveauer. Din arbejdsstil er struktureret og metodisk, du har et godt overblik, har højt humør, ser muligheder og finder løsninger på hverdagens udfordringer.

Vi tilbyder

  • Spændende og udfordrende job i en virksomhed med højt til loftet
  • Fokus på digitalisering og produktionsudstyr
  • Godt arbejdsmiljø og gode kollegaer
  • En virksomhed i vækst med fokus på grøn omstilling
  • Løn efter kvalifikationer
  • Sundhedsforsikring
  • Pensionsordning
  • Sociale arrangementer

Ansøgning

Kan du genkende dig selv i ovenstående, så opfordrer vi dig til hurtigst muligt at sende en ansøgning og CV via Jobindex, QuickApply-linket "Ansøg".

Vi afholder samtaler løbende, da ansættelse ønskes hurtigst muligt.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte: Allan Kristensen, produktionschef tlf. 40 49 00 60, akk@gsas.dk.


Vi er en ordreproducerende virksomhed med 45 medarbejdere, som fremstiller og monterer stålkonstruktioner af høj kvalitet til alle former for byggeri. Produktionen foregår i ca. 16.000 m2 produktionshaller, og er automatiseret med bl.a. svejserobotanlæg og fuldautomatisk pulverlakeringsanlæg.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.