Er du en dygtig håndværker med mod på at løse alt inden for service, reparation og montage af tandlægeudstyr, så kan denne stilling hos en af landets mest erfarne leverandører af tandlægeudstyr være dig.

Som Dental 2000’s nye servicetekniker får du ansvaret for forebyggende service, vedligehold og reparation inden for en bred vifte af komponenter, hvor dine arbejdsopgaver bliver følgende:

  • Udføre service på eksisterende udstyr
  • Reparation af udstyr både ude hos kunderne og på eget værksted
  • Montage af nyt udstyr

God håndværker med stort servicegen

Du bliver virksomhedens ansigt udadtil. Derfor er det vigtigt, at du er tillidsvækkende og har en behagelig og servicemindet fremtoning.

Du er formentligt uddannet elektriker, automatikmekaniker eller tilsvarende el-faglig/mekanisk uddannelse. Vigtigst er det, at du har kendskab til at arbejde med strøm og elektronik – gerne med erfaring som kørende servicemontør.

Du bliver en del af en servicevirksomhed, hvor man er ærekær om sit arbejde og går langt for at hjælpe både kunderne og hinanden internt. Samtidig vil du opleve et uformelt miljø, hvor der løftes i flok. Et miljø, hvor tonen er fri, og hvor der er godt humør – du kan læse mere om virksomheden på vores hjemmeside.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Tommy på 4058 4721.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV via knappen ”Ansøg”.

Ansøgningsfrist den 20.02.2023.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.