ABS Alarm & Sikkerhed A/S

Alarmteknikere til Fyn

Vi har meget travlt og søger alarmteknikere til Fyn

  • Har du installationserfaring inden for alarm- og adgangskontrol området, og trives du med sikringsarbejde?
  • Motiveres du af at arbejde med sikringsløsninger ?
  • Kan du se fordelene ved primært at udføre alarmløsninger for erhvervskunder, og har du mod på at bruge dine evner i et professionelt og specialiseret team af alarmteknikere?
  • Ønsker du at dygtiggøre og udvikle dig yderligere inden for installation og programmering af alarm- og adgangskontrol løsninger så er dette jobbet og virksomheden for dig.

En selvstændig og alsidig hverdag

Som alarmtekniker starter du typisk dagen hjemmefra og kører ud til erhvervskunder for at installere nye alarm- og adgangskontrolanlæg eller udføre service og vedligeholdelse. Du får opgaverne tildelt via vores elektroniske bookingsystem.

Et stærkt team af tekniske hænder

Vi er et landsdækkende ISO 9001 certificeret alarm- og sikkerhedsfirma, der har eksisteret siden 1995 med afdelinger i Århus og Greve. Vi lægger vægt på en åben og ærlig kommunikation, og udfører løsninger hvor service, pålidelighed og kvalitet er i højsædet. De fleste af dine nye kollegaer i dit team på Fyn er specialuddannede og har mange års erfaring i branchen, og vi tilbyder kurser og efteruddannelse, så du hele tiden udvikler dig. Vi stiller desuden servicevogn, og hvad du ellers skal bruge til rådighed. Læs mere om os og ABS Alarm på www.absalarm.dk

Er du klar på nye udfordringer?

  • Det er et krav at du har relevant installationserfaring inden for alarmområdet.
  • Det er et krav at du har kendskab til et eller flere af følgende alarm fabrikater: SPC, NOX, Nedap, Alphatronics og ATS
  • Du har kørekort og kan fremvise ren straffeattest.
  • Som person er du ansvarlig, selvstændig og serviceminded, og du går ikke på kompromis med kvaliteten.
  • Endelig er du loyal, ærlig og fleksibel, når opgaverne kræver det, og så har du selvfølgelig dit gode humør med på arbejde.

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte adm. dir., Michael Vinter, på mobil 30 56 78 59 eller mail abs@absalarm.dk. Vi søger til hele Fyn, lige fra Middelfart, Odense, Assens, Svendborg og Nyborg, så tøv ikke med at sende din ansøgning og dit CV til samme mail allerede i dag og senest d. 21. december 2022. Skriv ”Alarmtekniker Fyn” i emnefeltet.

Vi glæder os til at høre fra dig.