DBI Stenmagle

Va­li­de­rings­in­ge­ni­ør

Leder du efter et spændende job i en international virksomhed med fokus på udvikling af komponenter til bilindustrien? Synes du validering og kvalitetssikring i nyudviklede produkter kunne være et spændende arbejdsområde i et tværfagligt samarbejde og sammentømret team på 13 personer i vores udviklingsafdeling? Hvis du kan svare et stort rungende ja til ovennævnte, er du måske vores nye valideringsingeniør. 

DBIs udviklingsafdeling er et spændende sted at være, for der er fart over feltet, og der arbejdes med mange spændende projekter, hvor idéer fra vores kunder/potentielle kunder ender med at blive gjort til virkelighed. Vi er kendte i markedet for vores fokus på bæredygtighed, og vi arbejder kontinuerligt med validering af BIO-plast og genbrugsplast. Arbejdet i vores valideringsteam på 6 personer er sidste led i kæden, inden de nyudviklede emner bliver sat i produktion. Det kræver en del!

Dygtig projektledelse er en væsentlig del af jobbet, som vores nye valideringsingeniør skal kunne udøve. Der er nok at holde styr på, og det handler om at:

  • Koordinere testkørsler og sikre ”on-time delivery of validated tools”.
  • Sikre validering og implementering til serieproduktion i henhold til tidsplanen i samarbejde med interessenter.
  • Sparre og samarbejde med:
    • Vores teknikere og ingeniører i udviklingsafdelingen for at sikre optimal validering
    • Kvalitetsfolkene og sikre, at de er tilfredse med kvaliteten af de nye emner, før de produceres
    • Produktionsfolkene, så vi kan lære, hvordan vi til stadighed kan optimere vores forme og produkter i fremtiden.

Du får brug for at anvende de fleste af de ingeniørmæssige teorier, du kender, ligesom din mangeårige træning i kritisk og logisk tænkning og evne til at analysere problemer og strukturere dit arbejde bliver en stor hjælp i dit nye arbejde her hos os!

Det er vigtigt, at du føler dig komfortabel ved at kommunikere på engelsk, da vi er en global virksomhed med kunder og kolleger fra hele verden, som du vil skulle interagere med. Halvdelen af vores kolleger i udviklingsafdelingen sidder i Polen – og vi har daglige møder og kontakt med dem.

I DBI har vi en flad organisation, hvor der er korte beslutningsveje og ikke langt til vores CEO. Vi tager dine idéer seriøst og går gerne videre med dem, hvis det giver mening i helheden. Din chef bliver Kristoffer, og han har travlt i hverdagen, men din og teamets trivsel er altid øverst på dagsordenen, og du vil få en god oplæring af Kristoffer og de øvrige ledere og medarbejdere i teamet og den øvrige organisation. Vi arbejder meget tæt sammen som team i Polen og Danmark og har det skønt socialt. Nogle af os har været her i 30+ år og nogle i 6 måneder. Aldersmæssigt spænder vi også vidt. Ingen diskriminationer her! Alle er værdsatte for den energi og de kompetencer, de bringer til teamet.

Vi håber, at vi har fanget din interesse, og at du vil søge denne spændende stilling. Hvis du har spørgsmål, så ring endelig til Kristoffer på tlf. 2073 4011.

Yderligere detaljer:

Vi arbejder med ansøgere, som uploader deres ansøgning og CV til vores rekrutteringsportal JobIndex - Quick Apply via” Søg jobbet online” nedenfor – og behandler derfor ikke ansøgninger, som bliver sendt via mail. Vi gør opmærksom på, at vi – som en del af vores rekrutteringsproces – beder kandidater om at udfylde en kognitiv- og personlighedsprofil. Send gerne din ansøgning så hurtigt som muligt.


Om os:

DBI er en familieejet virksomhed grundlagt i 1937. DBI udvikler og producerer midlertidige beskyttelsesforanstaltninger inden for 3 strategiske forretningsområder, Bil-, Maskin- og Byggeindustrien. Virksomheden beskæftiger ca. 200 medarbejdere, hvoraf ca. 1/3 er i Danmark. Hovedkontoret er placeret i Stenlille, Danmark og har etableret regionale kontorer og lagre i Polen, USA og Kina. DBI Plastics A/S er IATF 16949, ISO9001 og ISO14001-certificeret. DBI-DUT ® og DBI ® er registrerede varemærker for DBI Plastics A/S. DBI har på det seneste udviklet nye produkter produceret af bioplast DBIBio™ og genanvender bioplast baseret på DBI Loop™ retursystemet.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.