Instaservice ApS

Vi har travlt, så er du kok, cater, smørrebrødsjomfru eller køkkenmedhjælper? Så har vi brug for dig

Instaservice ApS

Indrykket 

Få en fleksibel stilling og en alsidig hverdag

Hos Instaservice får du en fleksibel og alsidig hverdag med mange forskellige kunder såsom hoteller, kantiner og produktionskøkkener. Vi søger både kokke, catere, smørrebrødsjomfruer og køkkenmedhjælpere. Derfor søger vi vikarer, der vil være med til at opruste vores vikarkorps på Fyn og i Trekantområdet/Sydjylland.

Vi har et internt system, hvor du selv booker dig ind de dage, hvor du har mulighed for at arbejde. Når du står som ledig i systemet, kan du blive tildelt vagter, mens du selvfølgelig ikke får nogen, hvis du står som optaget. Du får derfor stor fleksibilitet i dette job, og du har mulighed for både at arbejde deltid og fuldtid, afhængigt af hvad der passer dig bedst.

Når du bliver booket på en vagt, modtager du informationer om mødested, mødetid og andre praktiske informationer fra os, og så møder du op ude hos den kunde, du skal arbejde hos. Du kan opleve at have korte dag til dag-vikariater, ligesom du kan opleve at have længerevarende vikariater det samme sted.

Arbejdsopgaverne og det ansvar, du får, vil variere en smule, afhængigt af om du ansættes som kok, smørrebrødsjomfru, cater eller køkkenmedhjælper. Dog vil dine arbejdsopgaver typisk være følgende:

  • tilberedning af varme og kolde retter
  • servering og betjening af vores kunder
  • opsætning af buffet og salatbar

Vi søger dig, der er mødestabil, venlig og positiv

Da vi både søger kokke, smørrebrødsjomfruer, catere og køkkenmedhjælpere.

Interesseret?

Hos Instaservice tilbyder vi løn efter gældende overenskomst med pension.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte 53 53 34 64 på telefon eller mail Job@instaservice.dk.

Send din ansøgning via linket nedenfor.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.