UNIGgardin A/S

Salgskonsulenter til Danmarks største gardinshop, Sjælland/København

UNIGgardin A/S

Indrykket 

Har du også altid fokus på kundens behov og godt købmandskab? Og er du en skarp afslutter?

Gør dig klar til at udfolde dit salgstalent hos UNIGgardin!

Hos os får du:

  • en hverdag på landevejen, hvor resultater, gode kunderelationer og din udvikling er i fokus
  • en flok dygtige kolleger og en leder, der aldrig er længere end et opkald væk, hvis du har brug for sparring
  • en høj, fast grundløn samt en unik mulighed for selv at tilvælge provisionsordning, der svarer til dine kompetencer og kvalifikationer.

Som salgskonsulent hos UNIGgardin A/S indgår du i vores salgs- og serviceteam i Danmark. Dine kunder har selv bestilt tid til et besøg, og din salgskoordinatorkollega sørger for, at du aldrig kører forgæves. Derfor er næsten alle kundebesøg et sikkert salg, hvor din opgave er at rådgive og hjælpe vores kunder med at finde den helt rigtige løsning inden for vores gardin- og solafskærmningsløsninger.

”Det her er en fed mulighed for dig, som vil med på et spændende væksteventyr. Vi har virkelig formået at disrupte gardin-markedet og skabt Nordens største platform. Og vi glæder os til at få flere proaktive salgstalenter med på rejsen,” siger salgs- og servicechef, Martin Tofft.

Rul op for din nye sælgende hverdag

Du kommer til at arbejde med et bredt udvalg af produkter i markedets bedste kvaliteter til konkurrencedygtige priser. Din firmabil er dit kontor, og du har cirka 3-5 kundemøder pr. dag i dit distrikt – fx Nordjylland eller Storkøbenhavn, alt efter din bopæl.

Her præsenterer du kunderne for vores produkter og vejleder dem omkring den rigtige løsning for dem, som de bliver glade for i mange år. Du måler omhyggeligt op og udarbejder et færdigt tilbud, der indeholder alle detaljer i ordren. Og efter hvert møde sender du det endelige tilbud til kunden digitalt, som du selvfølgelig følger op på.

Vi arbejder ud fra fælles målsætninger og budgetter, som vi følger op på og justerer løbende på vores månedlige møder på hovedkontoret i Nyborg, som du også deltager i.

Kommercielt drive, fokus på kunden og forstand på salg

  • Du har erfaring med salg fx fra butik eller måske fra branchen, så du har et godt kendskab til gardiner og solafskærmning – men det er dit salgsdrive og ønske om at lære, som er vigtigst for os.
  • Du er tillidsvækkende og i stand til at opbygge gode kunderelationer, når du rådgiver med udgangspunkt i kundens behov omkring vores produkters æstetiske og tekniske muligheder.
  • Du har interesse i at forstå produktion, materialer og vores forretning.
  • Du har kørekort B og er fleksibel i forhold til fordelingen af din 37 timers arbejdsuge.
  • Du taler og skriver dansk og engelsk.

Er du vores nye kollega?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte salgs- og servicechef Martin Tofft på martin@uniggardin.dk eller +45 7171 2255. Send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via nedenstående link.

Tiltrædelse hurtigst muligt. Der vil være to samtalerunder, som vil blive afholdt løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Om virksomheden

UNIGgardin A/S er en dynamisk og hurtigt voksende organisation, som har fået Børsens Gazelle fire gange i træk. Vores produkter, platforme og tilgange til markedet afspejler vores passion for enkelhed, kvalitet, innovation, farve og design. Læs mere om os her.