Digisense

Norsk-/dansktalende salgs- og kundesupporter med flair for online demoer af software

Digisense Aarhus

Indrykket 

Vil du være med til at skabe værdi via digitalisering og automatisering af bilagshåndtering, så har du her chancen for at komme med på teamet hos den danske Fintech-virksomhed, Digisense, der forventer at etablere sig på nye markeder i Skandinavien – hvor du kan få en vigtig nøglerolle.

Om jobbet

Vi søger en kollega til at hjælpe med etablering af salg af Digiflow i Norge og efterfølgende online undervisning i brugen af softwaren. I første omgang bliver det med fokus på autobranchen, hvor vi arbejder sammen med ERP-systemet, Helios i nærheden Trondhjem.

Du vil få grundig oplæring i Digiflows muligheder til digitalisering af bilag og automatisering af godkendelses-flow fra de danske kollegaer, hvor du også vil indgå i teamet som backup. Har du tidligere arbejdet med systemer til kreditorbogføring eller bilagshåndtering, er det en fordel, men ikke en betingelse (det har vi allerede dygtige kollegaer, der kan lære dig, men de kan ikke tale norsk), så dit kundetække og kommercielle flair, vil være det absolut vigtigste i opgaven.

Dit salgsarbejde vil primært foregå fra kontoret i Aarhus N, med backup fra et stærkt marketing-setup, som du også kan få indflydelse på og være med til at bygge op til det norske marked.

Ansvarsområder:

  • Salg til norske kundeemner
  • Onboarding og supportbackup

Kvalifikationer:

  • Tale og skrive flydende norsk og dansk
  • Kundetække og flair for det kommercielle
  • Serviceminded
  • Gerne erfaring med elektronisk bilagshåndtering eller bogholderifunktioner

Har du øvrige sprogkundskaber og erfaringer eller indsigt i håndtering af kreditorbilag fra udlandet, fx Sverige eller Finland kan det også have interessante perspektiver, så nævn det endelig i din ansøgning.

Om jobbet:

Vi er en mindre virksomhed, hvorfor du vil komme til at have indflydelse og være helt tæt på, hvor beslutningerne træffes. Du bliver en vigtig brik på holdet i vores fremadrettede strategi, i at bygge et slagkraftigt hold, der forstår at gøre hverdagen nemmere for vores kunder. Vi har vækstambitioner og er på vej mod vores første Gazelle, men sætter samtidig en ære i at bygge løsninger af høj kvalitet. Dine sproglige kompetencer skal hjælpe os i gang med at få samme succes i Norge som i Danmark.

I din ansøgning må du gerne uddybe, hvis du har erfaringer med økonomisystemer, og hvilke dele af bogholderifunktionen du har indsigt i.

Stillingen er 37 timer pr. uge og fra vores adresse i Aarhus N, men der vil også være mulighed for enkelte hjemmearbejdsdage.

Ønsker du et andet timetal, må du gerne nævne det i din ansøgning.

Din primære mødetid vil ligge i tidsrummet fra 08-16.

Du vil blive tilbudt løn efter kvalifikationer + pension, friskbagt brød, kaffe, kolde drikke og hyggelige kollegaer.

Du kan sende evt. spørgsmål til hk@digisense.dk

Ansøgningsfrist er mandag den 20. juni.

Ansættelse forventes til august (lige efter sommerferien)

Du kan se mere om Digiflow fra Digisense her: https://digisense.dk/