Toma Facility Danmark A/S

Stationær tilsynsførende søges til Århus-området

Toma Facility Danmark A/S

Indrykket 

Hvem er vi?

Toma Facility Danmark er landsdækkende med hovedkontor i Aarhus og afdelinger i alle større byer i Danmark. Du vil få 750 dedikerede kolleger i Danmark, som hver og én bidrager til at gøre vores vision til virkelighed – nemlig at give vore kunder gode serviceoplevelser hver dag.

Toma blev grundlagt af Tore Monsen i Bergen i 1978 og er en af de største leverandører af Facility Management i Norge.

Hvem er du?

Du kan lide at samarbejde med alle typer af mennesker og trives med at være i en funktion, hvor arbejdsdagen byder på mange forskellige slags opgaver. Det vil være godt, hvis du har kendskab til branchen, men det er ikke et krav. Du læser og kommunikerer på dansk, kan fremvise tilfredsstillende straffeattest & børneattest. Service og kundetilfredshed ligger dig stærkt på sinde – og du er forandringsvillig.

Opgaver

Som Stationær tilsynsførende kommer du til at være en nøgleperson mellem serviceleder og servicemedarbejdere. Dine arbejdsopgaver vil være rengøring, instruktion af nye servicemedarbejdere, opfølgning på kvalitetsrapporter, daglig kontakt med kunder og servicemedarbejdere og varebestilling.

Vi tilbyder:

Arbejdstiden vil efter aftale være placeret på hverdage fra kl. 5-8 om morgenen. Løn efter overenskomst.

Oplæring og instruktion i jobbet samt sparring med vores driftsafdeling.

Du kan regne med en god og uhøjtidelig arbejdsplads, hvor der er højt til loftet, og hvor du bliver en del af et godt team.

Interesseret…

Send din ansøgning hurtigst muligt på mail til pia.pedersen@toma-as.dk, da der er opstart hurtigst muligt.

Vi afholder løbende samtaler. Har du spørgsmål vedr. stillingen er du velkommen til at kontakte til Pia Pedersen på tlf. 28 92 36 55.

Vi glæder os til at høre fra dig.