Studentermedarbejder til revision, Aarhus

Tænk! Hvis vi ikke fokuserede på, hvem du er nu, men hvem du kunne blive?

Ser du revision som din karrierevej, og er du i gang med 5. semester på din HA, eller allerede i gang med CMA-studiet? Så kan en stilling som studentermedarbejder på vores kontor måske være noget for dig. Bliv en del af teamet!

Dine muligheder: Dit nye eventyr venter på dig!

Vi tror på dig, og vi er ikke bange for at give dig ansvar. Som studentermedarbejder hos en af verdens førende revisions- og rådgivningsvirksomheder får du en unik mulighed for at:

 • Blive en del af en professionel global organisation
 • Arbejde med både danske og internationale virksomheder
 • Blive udfordret fagligt og personligt i samarbejdet med kolleger og kunder
 • Få praktisk erhvervserfaring, som relaterer sig til dit studie

Som studentermedarbejder i vores revisionsafdeling, tilbydes du en spændende og varieret hverdag i en global organisation, hvor vi lægger stor vægt på sammenhold og trivsel for vores medarbejdere – både på og uden for arbejdet. Et ungt, dynamisk team med høj faglighed står klar til at sparre med dig – både når vi arbejder, og når vi afslutter ugen i fredagsbaren.

Du kommer med ud på revisionsbesøg hos både små og store kunder, og allerede tidligt i forløbet får du dine egne ansvarsområder. Du vil få samme typer af arbejdsopgaver som vores yngre fuldtidsansatte medarbejdere – blot med en kortere arbejdstid.

Vi forventer, at arbejdstiden i gennemsnit vil være 15 timer om ugen. Ansættelsestidspunktet er som udgangspunkt august 2022, men kan også aftales individuelt.

Det vi søger

 • Du er agil og vækstorienteret. Din viden er betydningsfuld – men den rette tankegang er lige så afgørende for at opnå succes. Vi søger kolleger, der er nyskabende og opfindsomme, som kan arbejde fleksibelt og som kan holde trit med en verden, der konstant forandrer sig.
 • Du er nysgerrig og målrettet. Du ser muligheder i stedet for udfordringer, og du stiller gode spørgsmål for at afsøge rammerne og for at skabe de bedste resultater.
 • Du er inkluderende. Du søger og omfavner forskelligartede perspektiver; du værdsætter forskelligheder og samarbejder for at skabe tryghed og tillid.

Kvalifikationer:

 • Du i gang med 5. semester af HA-studiet og forventer herefter at påbegynde CMA-studiet. Alternativt er du allerede i gang med CMA-studiet.
 • Du har gode kommunikationsevner på både dansk og engelsk.

Det vi tilbyder

 • Vi styrker dine tekniske evner og transformative lederegenskaber gennem fremtidsorienterede kurser og udviklingsprogrammer.
 • Vi udvider din horisont gennem arbejdet med integrerede teams world wide og ved at indgå i samarbejder med mennesker med multikulturelle baggrunde – både fagligt og personligt.
 • Vi forløser dit potentiale gennem løbende investeringer i din personlige trivsel og karriereudvikling.
 • Vi udvikler dine personlige mål og medvirker til at skabe en positiv effekt på vores teams, vores virksomhed, vores kunder og samfundet – og sådan skaber vi de bedste arbejdsforhold sammen.

Næste skridt?

Ansøgningsprocessen består af tre steps:

 • Ansøg: Upload dit CV samt en kopi af dit seneste karakterudskrift. Derefter får du tilsendt et link til tre kognitive spil, som du bedes gennemføre.
 • Motivation: Kvalificerede ansøgere inviteres til at besvare tre spørgsmål på video, hvor du får mulighed for at uddybe din motivation for at søge stillingen.
 • Samtale: Udvalgte ansøgere bliver indkaldt til en personlig samtale på vores kontor.

Hvis du har læst med så langt, så har vi fanget din interesse. Tag skridtet og send os en ansøgning nu!

Vi indkalder løbende til samtale og ansætter allerede nu studentermedarbejdere med start til august 2022. Har du spørgsmål til stillingen, så smid en mail til vores Talent team på hr@dk.ey.com.

Ansøgningsfrist: 31. oktober 2021.

(Stillingsopslaget fjernes tidligere, hvis vi har fundet de rette kandidater)

EY Nordic

+

ansatte

+

kontorer

EY Global

+

ansatte

+

kontorer