Albertslund

Studerende til Coop Banks kundecenter

Studiejob i Coop Bank

Coop Banks kundecenter søger en frisk økonomi- eller kommunikationsstuderende, som har 15 timer om ugen til et relevant studiejob.

Mød Andreas, din kommende studiekollega.

Kan du fortælle lidt om Coop Bank og jobbet?

”Jeg arbejder i Coop Bank i Albertslund som studerende. I kommunikationsteamet, hvor jeg sidder, brænder vi for den gode kundeoplevelse og er gode til at hjælpe hinanden. Vi besvarer rigtig mange telefoner, mails og netbankbeskeder og vi har en bred bankviden, da kunderne spørger om alt, hvad der har med deres bankforretning at gøre. Som studerende indgår vi på lige fod med de øvrige kolleger og løser mange opgaver, hvor der er behov. Det gør hverdagen udfordrende, og som studerende skal vi sætte os ind i lidt af hvert. Vi får et godt indblik i arbejdsopgaverne i en bank.

Det er vigtigt for mig at leve op til teamets performancemål og samtidig have et godt samarbejde med mine kolleger – både de fastansatte og de andre studerende i såvel teamet som hele banken.”

Hvad søger du i din kommende studiekollega?

”En frisk og glad person med et smittende humør, som elsker at have travlt. Da vi både har skriftlig og mundtlig kundedialog med bankkunder, så er det også vigtigt, at personen er god til at formulere sig korrekt på skrift og i tale.

Min nye studiekollega studerer eksempelvis HA, markedsføringsøkonom, serviceøkonom eller lignende økonomi-/kommunikationsuddannelse og har som minimum et par år tilbage af sit studie.

Banken er i øvrigt meget fleksibel med vagter i forhold til studiet og eksaminer. Bankens åbningstid på telefonerne er alle hverdage mellem 9.00 og 17.00.”

Hvorfor skal en studerende vælge at arbejde i Coop Bank?

”Vi er en lille bank, som sidder samlet sammen i et stort kontorlandskab, hvor vi har det rigtig godt sammen, og der er en god stemning. Vi er anderledes end andre banker, da vi ikke har personlige salgsmål. Vi arbejder med kvalificeret rådgivning, hvor kunden får det, som kunden har brug for. Vi hjælper hinanden på tværs af teams, og vi løfter i samlet flok. Som studerende får vi et godt indblik i bankens produkter og processer, og vi læres grundigt op.

Timelønnen er også god, da vi som start får 173,50 kr./timen samt andre personalegoder som ekstra ferietillæg, udbetalte omsorgsdage, tandforsikring, sundhedsforsikring og gruppelivsforsikring.”

Send din ansøgning og CV senest d. 03-07-2021 til job@coopbank.dk (benyt ikke ansøgningslinket) og skriv ”studerende” i emnefeltet.

Vi behandler løbende ansøgninger. Alle ansøgninger og henvendelser behandles fortroligt.

Om os

Coop driver kæderne Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, LokalBrugsen, Fakta og Irma samt Coop.dk Shopping og coop.dk MAD.

I Coop-familien er vi lidt ualmindelige. Vi er nemlig ikke bare 38.000 kolleger og Danmarks førende udbyder af dagligvarer med 1100 butikker. Vi er også ejet af vores 1,7 millioner medlemmer.

At være ejet af 1,7 millioner danskere forpligter, og det gør vores formål om at sikre Bedre Mad Til Danskerne til en indgroet del af vores DNA. Derfor arbejder vi alle ud fra mottoet Sammen om bedre mad. Fordi vi er så mange der sammen driver forretningen videre, har vi også mange muligheder for både nye opgaver og ansvarsområder og ikke mindst jobskifte internt i Coop.

At arbejde i COOP

I Coop er vi sammen om bedre mad. Vi tror på, at det gode måltid er en kilde til et godt liv og til fællesskab mellem mennesker. Som ansat i Coop bliver du en del af en virksomhed med engagerede kolleger og medlemmer, der brænder for at ændre danske dagligvarehandel og udvikle den danske madkultur. Læs mere om vores madmanifest.

Vi tror på, at vi sammen er mere end hver for sig, og at vi gennem forskellighed, tillid, engagement og begejstring i fællesskab kan skabe store forandringer i danskernes madvaner.

Læs mere

”Jeg valgte at søge job hos Coop, fordi jeg gerne ville arbejde for en virksomhed, der gør noget for at fremme sunde og bæredygtige produkter.”

Tina Krarup, kommunikationsmedarbejder

Medarbejderfordele

Hos os får du selvfølgelig konkurrencedygtig løn og ansættelsesvilkår. Men vi giver også vores medarbejdere en hel del flere goder:

I Coop er vi ca. 38.000 kolleger, 1100 butikker og op til 300 varehuse. Derfor er mulighederne mange og en karriere i Coop kan udvikle sig på utallige måder. På hovedkontoret handler hverdagen om at skabe de bedste forudsætninger for at vores butikker lykkes. Det er uanset om du arbejder med f.eks. IT, Økonomi, Ansvarlighed, Kategori, Logistik, Salg og Marketing, HR eller er ansat på et af kædekontorerne.

Der er mange forskellige faglige profiler på hovedkontoret – alt fra kontor- og butiksuddannede til akademikere.

Vi arbejder målrettet med at udvikle vores kolleger via læring. Dette sker bl.a. gennem nye opgaver og mere ansvar, projektarbejde på tværs, forskellige uddannelsesforløb og ikke mindst ved job- og funktionsskifte internt i Coop.

Vi udvikler fremtidens ledere og sørger for, at Coop forbliver en ualmindelig virksomhed at være ansat i.

Læs mere

Som Danmarks største detailvirksomhed tilbyder Coop en bred vifte af stillinger og alternative karriereveje. Med vores fem forskellige butikstyper er der rig mulighed for at finde lige præcis dén kultur og de arbejdsopgaver, som passer dig, dine ønsker, kompetencer og temperament.

Den store bredde og forskellighed mellem vores butikstyper er tydelig på mange måder: butikkernes indretning, udbuddet af varer, kunderelationerne osv. Det giver dig stor fleksibilitet til at forme det arbejdsliv, som passer dig bedst. Du kan f.eks. vælge at blive i samme kæde og udvikle dig inden for ét butikskoncept, eller du kan opbygge dine kompetencer ved at skifte stilling internt i Coop og gøre karriere på tværs af vores fem butikstyper.

Læs mere