MBM&MAB A/S

Konstruktør til vores projektafdeling

MBM&MAB A/S Skive

Indrykket 

Hos MBM&MAB i Skive udvikler og producerer vi automatik til porte, døre og vinduer, brandsikring samt unikke glas- og beslags løsninger til byggerier. Med 35 års erfaring leverer vi et stilrent og funktionelt håndværk, både indenfor det offentlige og til private virksomheder.

Hos MBM&MAB søger vi en talentfuld og ambitiøs konstruktør, med mod på projektledelse. Som konstruktør vil du agere som bindeled mellem salgsafdelingen og vores produktion, i en rolle som medansvarlig for projekteringsarbejde. I det daglige arbejde vil du være involveret i processen fra ordreindgang via produktionen, til aflevering af KS dokumentation til vores kunder. Dermed får du mulighed for at udvide dine evner indenfor proces og forretningsforståelse.

Du vil i samarbejde med vores projektudviklings afdeling, deltage i spændende produktudviklingsprojekter, hvor du har mulighed for at sætte dit eget præg og skabe udvikling både for dig som medarbejder, samt udvikling i vores organisation og produktlinjer. Herunder vil du ligeledes i konstruktioner som teknisk dokumentation.

Dine arbejdsopgaver:

 • Udarbejde produktions bilag & projekt tegninger i 3D (Solid Works).
 • Projektering af ordrer samt planlægning og koordinering med produktionen.
 • Udarbejde projekt dokumentation, CE-mærkning mv. t/KS.
 • Projektleder på vores største projekter, og således bindeledet mellem kunderne og virksomheden.
 • Projektleder i løbende udviklingen af produkt kalkulatorer, styklister & produktion bilag.

Din faglige profil:

 • Du er enten bygningskonstruktør, teknisk designer eller lignende med stærke tekniske kompetencer. Du har tidligere erfaring og er rutineret bruger af tegneprogrammer til 3D.
 • Har gerne erfaring med ERP-systemer som NAV.

Din personlige profil:

 • Du har stor interesse og flair for teknik, og har mod på en selvstændig arbejdsdag.
 • Du er struktureret og motiveres af at arbejde detaljeorienteret og kvalitetsbevidst.
 • Du har en suveræn professionel tilgang til tekniske detaljer.
 • Som medarbejder er du med til at skabe en positiv og motiverende arbejdsplads.

Hos MBM&MAB bliver du ansat i en virksomhed med salg på flere markeder, vores profil og produktsortiment kan du se på www.mbm-mab.dk/om-os

Arbejdspladsen er placeret centralt i Skive, hvor du vil blive en del af et åbent og lyst arbejdsmiljø i nye lokaler, med motiverede kolleger. Se vores virksomhedsvideo her!
Vi søger en konstruktør/teknisk designer med tiltrædelse snarest, løn efter kvalifikation.

Har du mod på udfordringerne hører vi gerne fra dig med din ansøgning og CV hurtigst muligt på mail till info@mbm-mab.dk. Evt. spørgsmål kan rettes skriftligt til samme mailadresse.