RO´s Teknik ApS

El-teknisk Projekttekniker

RO´s Teknik ApS Roskilde

Indrykket 

I RO´s Teknik er vores kerneforretning at udføre elektriske installationer i typehuse, for nogle af Danmarks førende typehusvirksomheder. I den forbindelse mangler vi en kollega, som kan varetage projekteringen af el-entrepriserne til de enkelte huse.

En Projekttekniker hos RO´s Teknik skal håndtere de daglige kundemøder med bygherrerne for de typehuse, vi får tildelt. I samarbejde med kunden og typehusvirksomheden skal der udarbejdes komplet projektmateriale og økonomi til projektets udførelse. Projektteknikeren har kontakt til mange af virksomhedens kunder i forbindelse med hans/hendes arbejde. Derfor er det vigtigt, at man som person er udadvendt og social af natur. Og at man forstår og sætte sig ind i de enkelte kunders ønsker og behov.

Projektteknikeren skal havde en personlig interesse i den elektriske verden, hvor vedkommende forstår at sætte sig ind i hvilke ændringer der er til regler og materialer, som rør sig i branchen. Det er derfor også vigtigt, at vedkommende har en god erfaring inden for el-branchen, hvor en erfaring inden for typehuse vil være langt at fortrække, samt personlig flair for struktur, effektivitet og systemer.

Vi forventer, du har kompetencer inden for følgende områder:

  • Autocad.
  • Generel officepakke, samt brug af daglige værktøjer via computer.
  • Projekterfaring.
  • Sans for kundepleje og salg.
  • Uddannet elektriker
  • Eventuelt som uddannet el-installatør.

Den fremtidige Projekttekniker hos RO´s Teknik vil i det daglige være omgivet af gode kollegaer på vores kontor, hvor der er god sparring med andre projektteknikere og overmontører.

Vi tilbyder varigt arbejde i en dynamisk virksomhed, hvor der er fart på i hverdagen. Vi sørger for ordnede forhold, og et arbejdsklima, hvor alle bliver set og hørt. Det er et krav, at man har et gyldigt kørekort, da vi stiller fri bil til rådighed. Vi sætter positiv indstilling og godt humør højt på dagsorden, da det skal være sjovt at være på arbejde. Telefon og nødvendige IT-værktøjer bliver også stillet til rådighed. Stillingen lønnes afhængig af kvalifikationer og erfaring.

Har dette fanget jeres/din interesse, så kontakt os for en uforpligtende samtale.

Med Venlig Hilsen

Michael Mathiassen – 2617 3660 – 2m@ros-teknik.dk

Kim Rasmussen – 2262 7545 – kras@ros-teknik.dk

RO´s Teknik ApS - Navervej 30D - 4000 Roskilde - Tlf.: 32177546 - Email: info@ros-teknik.dk