2-Biz Company A/S

Intern salgs-/indkøbsmedarbejder med tekstilerfaring

2-Biz Company A/S Risskov

Indrykket 

Har du lyst til at prøve kræfter med salg og indkøb, er klar på at lære nyt og vil være med til at gøre en forskel i en international modevirksomhed, så er det måske dig vi mangler. 2-Biz søger nemlig en engageret og dynamisk medarbejder til en intern salgs-/indkøbsstilling.

Om 2-Biz Company A/S

2-Biz blev etableret i 1989 og er en international og stærk kommerciel modevirksomhed, beliggende i Risskov. Virksomheden beskæftiger 20 medarbejdere i ind- og udland. 2-Biz sælger sit brand til detailhandlen på markederne: Danmark, Sverige, Norge, Finland og Tyskland. I dette øjeblik forhandles 2-Biz i over 600 forskellige butikker. Brandet henvender sig til den modebevidste kvinde. Vores kollektioner udkommer seks gange årligt.

Stillingen

Som intern salgs- og indkøbsmedarbejder hos 2-Biz kommer du til at varetage den daglige telefonkontakt med vores kunder, men også assistere vores sælgere i Danmark og agenter i udlandet. Du vil få en stor kontaktflade og være med til at sikre den bedste service til vores kunder, leverandør og samarbejdspartnere.

Dine opgaver vil være alsidige, spændende og krævende med et stort fokus på blandt andet kundeservice, mersalg, ordrebehandling, kundeforespørgsler, koordinering og interne salgsopgaver.

Du får en spændende stilling med egne ansvarsområder, som kræver, at du er god til at planlægge og prioritere i din hverdag. Du udviser ægte interesse for kunderne, er i stand til at sætte dig ind i kundens behov og finde gode løsninger.

Arbejdsopgaver og ansvarsområder

  • Salg og service til kunder, agenter og sælgere
  • Support af vores markeder
  • Ordrebehandling
  • Forespørgsler, efterbestillinger og mersalg
  • Diverse opgaver inden for indkøb
  • Diverse ad hoc-opgaver

Din person

Som person er du nysgerrig og har lyst til at lære nyt. Du trives i en stilling med et højt aktivitetsniveau i et internationalt miljø, hvor dine gode kommunikationsevner og udadvendthed bidrager til, at du og virksomheden når egne og fælles mål.

  • Du er yderst serviceminded
  • Du kan bevare overblikket, også når det går stærkt
  • Du er initiativrig, selvstændig og udadvendt
  • Du har en brændende interesse for fashion

Vi tilbyder

Et selvstændigt og alsidigt job, i en international virksomhed, hvor du vil få en stor kontaktflade, samt en spændende og travl hverdag. Du vil komme til at arbejde i et professionelt, positivt miljø med kompetente og dygtige kollegaer.

Vi har ikke en forventning om, at du nødvendigvis har en masse erfaring inden for området, blot at du ikke er bange for at lære noget nyt og har masser gåpåmod.

Interesseret?

Er du interesseret i at vide mere om dette job forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte Line Dalsgaard på telefon 92 82 92 31.

Vi arbejder målrettet på at gennemføre en effektiv rekrutteringsproces til dette job, og samtaler vil ske løbende til den rette kandidat er fundet. Ansættelse hurtigst muligt.

For at komme i betragtning til dette job, skal du sende din ansøgning og dit CV med billede. Har du lyst, så send også gerne et link til din LinkedIn, Instagram- og/eller Facebookprofil. Ansøgningen skal sendes via linket nedenfor.