Hidrostal A/S

Projektleder til arbejde med pumper og pumpestationer

Hidrostal A/S Odense

Indrykket 

Vil du være med til at sætte en høj standard for projekter i spildevandsbranchen?

Hidrostal Odense søger en projektleder med flair for kundepleje til gennemførelse af spildevandsprojekter fra start til slut i samarbejde med landets forsyningsselskaber.

Projektafdelingen i Hidrostal Odense udvider, og vi søger derfor en projektleder til salg og gennemførelse af projekter, der omfatter etablering af pumper, pumpestationer og spildevandsanlæg. Projektlederen skal stå i spidsen for salg og kontrahering, konstruktion og produktion til og med endelig aflevering af anlæg til kunden.

Det er vores ambition at skabe en god proces for vores kunder i spildevandssektoren, uanset projektets størrelse. Vi søger en person, som kan gennemføre flere projekter samtidigt og sikre god kommunikation og support til kunden under hele projektforløbet. Projektlederen forventes at kunne tage ansvar for at gennemføre projekterne selvstændigt, i samarbejde med kunder, rådgivende ingeniører, konsulenter, kolleger og underleverandører.

Du samarbejder med gode kolleger, 3D-konstruktører og produktionsafdelingerne i Hidrostal. God kommunikation er i højsædet, ligesom en dedikeret indstilling vægtes højt. Du forventes sideløbende med projekterne at kunne betjene vores kunder med reservedelssalg og pumpedimensioneringer, naturligvis efter oplæring hos vores dygtige projektledere.

Hidrostals vækststrategi omfatter salgskontoret i Sverige. Det forventes, at kommende projekter i Sverige gennemføres fra vores projektafdeling i Odense, ligesom din projektledelse skal supportere vores produktionsafdelinger i Danmark efter behov.

Din profil

Vi søger en stærk profil, maskinmester eller lignende, som selvstændigt kan gennemføre salg og projekter, meget gerne med nogen erfaring inden for pumper. Det er dog ikke et krav, da nødvendig oplæring i Hidrostals pumpeprogram vil finde sted i Hidrostal. Det vigtigste er, at du brænder for projektledelse, kommunikation og kundepleje, og at du trives med dialog og en bred kontaktflade. Kendskab til projektledelse, økonomistyring og erfaring med risikovurdering og CE-mærkning er en forudsætning.Det er en fordel, hvis du har et netværk blandt producenter og rådgivere i vandbranchen.

Som person er du positiv og inddragende, du evner at motivere og få det bedste frem i andre. Du er en holdspiller og du er god til at bevare det store overblik – selv i pressede situationer, og du evner at prioritere arbejdsopgaverne, uddelegere og følge op med god kundedialog.

Vi forventer desuden, at du selvstændigt kan foretage indkøb, lave aftaler med underleverandører og udarbejde dokumentation.

Du vil få flere faglige snitflader i Hidrostals organisation og du kommer til at samarbejde med virksomhedens sælgere samt øvrige projektledere, konstruktions- og produktionsmedarbejdere, og du trives i en projektorganisation med høj grad af teamwork og uddelegering af ansvar.

Ansættelse og løn

Hidrostal har til huse i Odense, Thisted, Kirke Hyllinge og med et nystartet salgskontor i Sydsverige. Vi består af ca. 50 engagerende medarbejdere, som spænder bredt i uddannelse. Hidrostal er karakteriseret ved et højt drive og indre motivation, men også et uformelt arbejdsmiljø med plads til, at vi kan udfolde os positivt.

Stillingen er som udgangspunkt med ansættelse i Odense, men der vil være mulighed for at arbejde fra kontoret i Kirke Hyllinge en stor del af tiden, hvis dette ønskes.

Du vil referere til Projektchef Jørn P. Brøste.

Løn: forhandles iht. kvalifikationer.

Tiltrædelse: Snarest muligt, jobinterview gennemføres løbende.

Hvis du vil vide mere

Du kan læse mere om Hidrostal på www.hidrostal.dk.

Du er velkommen til at kontakte Projektchef Jørn P. Brøste, jpb@hidrostal.dk tlf: 2923 7498 for mere information om stillingen.

Ansøgningsfrist: 30. april 2021.

Ansøgning sendes via ansøgningsknappen "Søg jobbet online" nedenfor.