Jordahl & Pfeifer Byggeteknik A/S

Intern sælger/kontormedarbejder

Jordahl & Pfeifer Byggeteknik A/S

Indrykket 

Vi søger:

Medarbejder til varetagelse af forskellige daglige kontoropgaver fra hjemmekontor. Det er et krav, at du er bosat nord for Aalborg – helst i nærheden af Brønderslev. Du skal have bil til rådighed.

Der er tale om en fuldtidsstilling, 37 timer om ugen inden for almindelig kontortid.

Faglige kvalifikationer:

Du har erfaring med daglige opgaver på et salgskontor, herunder internt salg samt gerne også økonomisystemer. Du vil have daglig kontakt til udenlandske leverandører, så du skal kunne tale og skrive engelsk, gerne også tysk på et rimeligt niveau.

Personlige kvalifikationer:

Som person er du udadvendt, initiativrig og meget ansvarsbevidst. Du skal kunne arbejde helt selvstændigt i din hverdag, for kontakten til dine kollegaer er via telefon og internet. Du er fleksibel mht. arbejdsopgaver og serviceminded overfor både kunder, leverandører og kollegaer.

Dine opgaver:

  • Telefonpasning og kundebetjening.
  • Bestilling af varer, udarbejdelse af tilbud og ordrebekræftelser.
  • Internt salgsarbejde.
  • Logistik.
  • På længere sigt også basis bogholderarbejde, fakturering af kundeordrer, udarbejdning af månedsrapporter, lønkørsler.

Vi tilbyder:

En spændende udfordring i en lille, fleksibel og velkonsolideret virksomhed med en flad organisationsstruktur. Vi arbejder med import af tekniske produkter, der sælges til betonindustrien. Du får kontorudstyr, internet etc. stillet til rådighed til et velfungerende hjemmekontor som daglig arbejdsplads.

Du får naturligvis en grundig introduktion til opgaverne.

Send din ansøgning inkl. dit CV via linket "Søg jobbet online". For yderligere information eller spørgsmål er du velkommen til at kontakte Lasse Alsøer, tlf. dir.: 9863 1735, mail: la@jordahl-pfeifer.dk.

Se mere om os på www.jordahl-pfeifer.dk.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.