Danforel A/S

Driftsleder til procesanlæg og verdensnyhed inden for fiskeolie

Danforel A/S Grindsted

Indrykket 

Har du erfaringen til at drifte og sikre den daglige produktion af et omega 3-fiskeolieanlæg? Trives du bedst, når du selvstændigt styrer procesanlægget, og kunne du tænke dig at være en del af en verdensnyhed inden for fiskeolie samt spille en central rolle i videreudviklingen af vores produkter?

Bliv en del af en unik virksomhed i vækst

Danforel Olie og Protein A/S er et nyetableret selskab inden for Danforel-koncernen. Danforel Olie & Protein udvinder omega 3-fiskeolie, og vi er stolte af at være den eneste udbyder af økologisk omega 3-fiskeolie. Koncernen omsætter for ca. 200 mio. kroner og er ca. 120 ansatte.

Stå i spidsen for afviklingen af produktionen

Som driftsleder får du — i samarbejde med den øvrige organisation — ansvar for at sikre en god og effektiv afvikling af den daglige produktion af omega 3-fiskeolie og -protein. Du klargør anlægget og overvåger produktionen, ligesom du efterfølgende udfører CIP samt holder styr på færdigvarelageret.

Anlægget er i drift, og du står derfor også for at videreudvikle nye produkter og processer. Du samarbejder tæt med teknisk afdeling samt en sælger og direktøren. Din arbejdstid er typisk indenfor almindeligt dagshold.

Sæt dit aftryk på vores fremtid

Du kan se frem til en udviklingsstilling, hvor du i høj grad kan sætte dit præg på vores fremtidige processer samt udbygge anlægget til fremtidige produkter. Stillingen giver dig derfor en unik mulighed for at tage dit fag til nye højder og få en hverdag med spændende og udfordrende opgaver med den nyeste procesteknologi.

Få en hverdag i et visionært team

Vi er et mindre, men meget udviklingsorienteret team, der er stolte af at være de første i verden, der tager fiskeolie til et nyt niveau med et naturligt højt indhold af vitaminer og mineraler. Vi har derfor også travlt, men du vil opleve en god stemning og et særdeles godt socialt miljø, hvor vi kommer hinanden ved.

Solid erfaring og gode IT-kundskaber

  • Den ideelle kandidat har minimum 3-5 års erfaring fra en lignende stilling med drift af procesanlæg fra procesindustrien — og gerne med fiskeolie-processing og hydrolyse-/proteinfremstilling.
  • Erfaringen er det vigtigste, men vi forestiller os, at du er uddannet procesteknolog, mejerist, mejeritekniker, procesoperatør eller tilsvarende.
  • Du har erfaring i anvendelse af Proces IT og almindelig rapportering, og det er en klar fordel, hvis du har kendskab til fiskeolie, men ellers skal vi nok sørge for oplæring.
  • For at udfylde rollen er det vigtigt, at du er omhyggelig, kvalitetsbevidst og tager selvstændigt ansvar for driften af anlægget.
  • Endelig tager du initiativ, du er nysgerrig og opsøger nye produktmuligheder.

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør, Erik D. Hansen, på 7643 9000 eller mail eh@danforel.com.

Send din ansøgning og dit cv via ”Søg jobbet online” senest d. 1. oktober 2020. Se også vores hjemmeside www.danforel.com.

Vi glæder os til at høre fra dig.